erectorspina8
profili

  • yavru kedileri yılanına yediren cani

    yedirilenin yavru kedi olmadığı, bir çeşit sıçan olduğıu olay, olayın kahramanının sıçan olması da kalleşçe yapıldığı gerçeğini değiştirmiyor.

  • 500 tl alınan kuşa 1000 tl veteriner ücreti vermek

    bir hayvan evlat edinmek parayla ölçülemez. sokaktan bedavaya aldığım kedim için şu ana dek belki de bir araba parası harcamışımdır. helal hoş olsun, o iyi olsun yeter ki.

    edit: bu entry üzerine de hakaret etmezsin ya, bu kadar da depresif olamazsın. kedim 10 yaşında, 10 yıldır 1 araba parası olmuştur işte.

  • chp'nin seçimde hile yapıldı stratejisi

    strateji değil, buz gibi gerçektir.

  • gerçek bir dost mu gerçek bir aşk mı

    en güzeli gerçek bir tosttur. sucuğu nizami kalınlıkta kesilmiş, kaşarı bol kullanılmış, yeterince kızarmış bir tost. sıcak tüketiniz.

  • kabullenildiğinde olgunlaştıran acı gerçekler

    hayat büyüdükçe, yaş aldıkça zorlaşıyor, zevk alınan şeyler azalmay başlıyor, hayatın soğuk yüzü kendisini daha çok hissettirmeye başlıyor, sevdiklerinizin sağlık sorunları başlıyor, kayıplar başlıyor, filmin sonunda da kendi sağlık sorunların ve ölüm. hani lisede okula gidip geldiğin, sınavlardan yakındığın, annenin, babanın sağlıklı ve genç olduğu dönem, anneannenin,babaannenin, dedenin, amcanın teyzenin de hayatta olduğu dönem,bir pazar sabahı annenin seni nis gibi bir kahvaltı sofrasına oturtmak için yataktan kaldırışı, işte o yataktan kalkarken söylendiğin an var ya, hayatının en güzel anı…şu an hiç olmadığın kadar yaşlı, ama ileride hiçbir zaman olamayacağın kadar gençsin.

  • dolu gibi gözüken bomboş sözler

    “sevdiğiniz işi yaparsanız, bir gün bile çalışmazsınız.”

    tam bir polyannacılık örneği, adı üzerinde iş işte, tamam işimizi sevelim(ben çok seviyorum) , ne kadar sevebiliriz ama? sahilde biranla pineklemekten daha keyifli hangi iş olabilir? söyleyiniz bana.

  • nijeryalı erkeklerle evde dans eden kadın

  • 30 nisan 2020 mhp'nin verdiği kanun teklifi

    oldu bi de anne kızlık soyadımızı da verelim, bağış kampanyalarında hesabımızdan otomatik çekersiniz, dedirten tekliftir.