eksigle8
profili

  • samsun'da mehdilik iddia edip dayak yiyen kişi

    neyseki samsun'da olmuş. malatya'da falan olsa 3 aya a8 longa binerdi. ne kadar malatyalı, adıyamanlı varsa allah'la arasına aracı koyuyor. oğlum bir tane islam, bir tane kitap var. biri menzilci olur, biri fetocu olur, diğeri gider süleymancı olur. şu şarlatanları araya sokmayın. inanıyorsanız inanın. bak bugün sebze meyve halinde bile fiyatlar aracılar yüzünden pahalı. araya kimseyi sokmayın olum. varsa 1 tane allah vardır. bunlara niye para kaptırıyorsunuz?

  • bayanların bayan lafına kızmalarının sebebi

    işin komiği bu kelimeyi kullananlar tamamen kibar olmak için iyi niyetle kullanıyor. yok ondan türemiş bundan türemiş ne bilsin. kızınca da göt gibi kalıyor sonra kibarlıktan vazgeçiyor. arkadaşlar önce niyeti sorgulayın.

  • teyze ile hala arasındaki fark

    anne ile çocuk daha fazla vakit geçirdiği için çocuklar teyzeye daha yakın olur. çünkü teyze hata yaptığında eleştirip dışlanmaz. ama hala çok başarılı çok iyi bir insan olsa bile sürekli eleştirilir ve dedikodusu yapılır. çünkü görümcedir. çocuğun bilinçaltına çok sevilmeyecek bir insan olarak kodlanır.

  • osman öcalan'ı kim çıkardı trt'ye

    oha ilk defa bir akp'linin göt olduğunu görüyorum. orda kılıçdaroğlu çıkardı falan demeliydi. körü körüne savunmalıydı. ama lafı yiyince ağzını açamadı.

  • hasan can kaya

    çok kendini tekrar etmeye başladı. her bölüm gelen karşı cins arkadaşlara sana yazıyor imasında bulunuyor. 1-2 sefer iyiydi tamam. ama suyunu çıkarmamak lazım. biraz zorlama duruyor. seyirci de ayıp olmasın diye gülüyor.

    bir gün çok sağlam linç yiyecek olan yutupçu komedyen.

  • beşiktaş'ın yine feda demesi

    bir beşiktaşlı olarak saçmalamasınlar demek istiyorum. bunu acun fener için kampanya başlattığında da eleştirmiştim. kartal yuvasında eskiden kaliteli ürünler vardı ve fiyatları iyiydi. zaten renkler siyah beyaz olacağı için birçok ortamda giyilecek şeyler normal fiyatlara satılıyordu. gidip beyaz tişört alacaksam kartal yuvasından alıp giyerdim. ama şimdi işin rengi değişti. dandik dandik ürünler ederinin 3 katı fiyatına satılıyor. hadi formanın yeri ayrı ki o bile çok pahalı bence tüm kulüpler adına konuşuyorum. 300 lira yapıp çok kar edeceklerine 150 lira yapsınlar herkes faydalansın sürümden kazanılsın. 35 yaşındaki pili bitik futbolculara milyon dolarları döküyorlar. taraftarın 3 kuruşuna göz diken kulüpleri samimi bulmuyorum. ülkede futbolun bile tadı kalmadı.

  • üniversite birinci sınıfta yapılmaması gerekenler

    kampüse mini etekli banka görevlisi gelecek. kadın güzel diye kredi kartı almayın. o kadınla sevişemeyeceksiniz. ama banka öğrencilik hayatınızı sikecek.

  • 30 yaşından önce saçları beyazlayan insan

    benden çok başkalarına dert olan durum. özellikle çok bilmiş akrabaların tavırları sinir ediyor. yok kendisi 40 yaşındaymış hala hala beyazı yokmuş. saçlarımın hali neymiş. her şeyi kafaya takmaktan olurmuş falan filan. her boku çok biliyorlar. bende sorun yok aslında siz çok gamsızsınız demekki diyorum bu sefer bozuluyorlar.