ebelekebele30
profili

  • 30 yaşını geçmiş kadınla evlenmek

  • 11 ağustos 2023 serdar ortaç'ın açıklamaları

    kumar bağımlılığı ve cinsel yönelimi gizleme çabaları yüzünden kötü anlaşmalar yapmış, şimdi çamura yatıyor. yalnız bunu kadın düşmanlığıyla yaptığı zaman bi şekilde tribünlerden sağlam destek görüyor. evrenin yaratıcısı falan, vuuu, incellerin aklı kaydı bile.

    "eski karısıyla, belli bir miktar parayı belli bir sürede ödemek üzere boşanma anlaşması yapmış. sonra ziraat bankası'nın bile krediyle devreye girdiği kumar borcu yüzünden anlaşmanın gereğini yerine getirmemiş, kadın da alacağı için yasal takip başlatmış. olay bu. gelgelelim...
    bu, başarısı tutkusuyla ters korelatif kumarbaz hukuki anlamda sıradan bir akit olan durumu kadın düşmanlığına pelerin ediyor. olaydan eski eşi çıkart prodüksiyon firmasını koy, eve haczi prodüksiyon şirketi gönderseydi "patronun iki taşağına aldanmayın" diyecek miydi hıyarağası?"
    https://twitter.com/…unu/status/1689962505135607808

  • esenyurt tekel vahşeti

    yasama, yürütme, yargı, hepsi 20 senedir akp'nin elinde oyuncak kıvamında, hala başka güçler suçlu.
    polisin haraç kesildiğinden haberinin olmadığına inanacak kadar saf mısınız gerçekten? tekelcinin de hiç aklına gelmemişti şikayetçi olmak.

    katil müebbet alsa ne olacak ki? o çetelerin içinde böyle rahatça harcanabilecek 200 tane daha adam vardır. böyle tek tek tükenir mi?

    hani, türkiye'de o çeteyi eline alıp çökertebilecek bi savcı var mı? akp iktidarında herhangi bir hukuk adamının gücü herhangi bir çeteyi yok etmeye yetiyor mu?
    neden çetelerden it gibi korkuyoruz hepimiz? nasıl milletin malına böyle rahatça çöküyorlar? kim izin verdi bu yapılanmaya?
    arka arka af çıkarıp suçluları salıveren kim? çete liderlerini parti merkezlerinde ağırlayan kim?
    polisin gücü kıçı kırık torbacıya bile yetmedi, temel ünlü hala yakalanamadı.
    ondan sonra şeriat gelecekmiş de, idam gelecekmiş de, korkup cinayet işlemeyeceklermiş.

    "son 10 günde sedat şahin ve alaaddin saral'ın tahliyesine karar veren hakim hakan türkon, yargıtay üyeliğine atandı."
    https://twitter.com/…ece/status/1684470221237620736
    akp hukukçuları suç örgütlerini kolluyor, siz hala tetikçileri idam ederek sorunu çözebileceğinize inanıyorsunuz.

    idam tartışmasının açılması tam bir tuzak. adamlar fırsattan istifade idamı tekrar gündeme getirmeye çalışıyorlar. bu insan olamamış katilleri değil, seni beni asmak niyetleri. öbürlerini cezalandırmak isteseler zaten cezalandırırlardı, zırt pırt af çıkarmazlardı.

  • yurt dışına yerleşenlerin %99'u dönmek istiyor

    yurtdışından bildiriyorum, öyle bi şey yok, götlerinden uyduruyorlar.

    reisçiler lira'nın değer kaybetmesinden oldukça memnun, türkiye'ye her tatile gittiklerinde kral oluyorlar. ayrıca reis bunları sürekli gazladıkları için bulundukları ülkelerde geliştirdikleri aşağılık kompleksleri okşanıyor ve gaza geliyorlar. onlara göre reis dünya lideri, herkes türkiye'yi kıskanıyor, ama kurulu düzenleri olduğu için gidemiyorlar. bu kısmını zaten biliyorsunuz.

    muhalifler türkiye'nin batıyor olmasından üzgün. bi kısmı umursamayı bıraktı gerçi. ailesel sebeplerden geri dönmek isteyen birkaç kişi var ama bu boktan yönetimde ne can ne mal güvenlikleri olduğu için dönemiyorlar.

    özetle, reisçiler reise rağmen dönmüyor, muhalifler reis yüzünden.

  • artışa geçen lgbti karşıtlığı

    halk, ülkenin komplenin komple battığını, herkesin boğazına kadar borca gömüldüğünü fark etmesin diye bir düşmana, bir nefret objesine ihtiyaç vardı.
    şahsım lgbt'yi seçti.
    sebebi budur.
    öfkeyi birine yönlendirmek lazım

    edit:
    jair bolsonaro'yu hatırlar mısınız? yaptığı soygunlar ortaya çıkmasın diye, taraftarlarını muhaliflerin üzerine silahlandırıp salabilmek için "penis şeklinde biberonlar dağıtıp bütün çocuklarımızı gey yapacaklar" diye bir iddia atmıştı ortaya. sonra bolsonaro'nun troll'leri sosyal medya üzerinden halkı galeyana getirmişti. işte benzer taktikler.
    https://slate.com/…fake-news-whatsapp-facebook.html
    https://lab.org.uk/bolsonaros-dirty-tricks/
    https://qz.com/…-elect-brazil-leader-jair-bolsonaro
    hee hee, aile yapınızı bozup sizi ele geçirecekler. dönün bi bakın bakalım, ele geçirilmemiş herhangi bi şeyiniz kalmış mı şu anda? düm düz sömürgesiniz.

  • üni. sınavlarını kaldıracağımız gün çok uzak değil

    boğaziçi'ne dört işlem bilmeyen kekoları dolduracağız, akp gençlik kollarından toplayıp, demek istemiş.

  • hüdapar vahşeti

    hiç fark edilmeyecek sanıyorsunuz di mi? arkada kirli pazarlıkları yaparız, seçmen her şekilde destekler diyordunuz (önceki terör örgütlerinden alışıksınız).
    yine tribünlerde patladı.
    https://twitter.com/…ner/status/1659275781590118407

    bi de, ak troll'lerin hizbullah savunması sizce de aldattığı ortaya çıkan erkek savunması değil mi?
    hayır noolmuş yani? bu adamlar 20 sene önce ülkücüleri kaçırıp domuz bağıyla öldürdüyse noolmuş?
    20 sene geçmiş yav üstünden, bi vazgeç artık şunu zırt pırt gündeme getirmekten sen de!
    hem söz verdi, tövbe etmiş, bi daha yapmayacakmış. bi daha domuz bağıyla adam öldürürsem na şu nimete kör bakayım demiş.
    hem de bekarlık zamanları o zaman, daha partileşmemişti. her terör örgütünün bu tür ufak tefek yaramazlıkları olur. ittifakın yürümesini istiyorsan böyle kaçamakları görmezden geleceksin artık. bunun için yuvanı dağıtmaya değmez!
    ah bilsen el alemde ne terör örgütleri var! sen kendi terör örgütünün kıymetini bil. evine, yuvasına sadık hiç olmazsa.

  • kılıçdaroğlu'nun ak parti'li yaptığı sözlük yazarı

    hiç bir muhalif akp'ye ak parti demez.
    yakalandın deneyimsiz ak troll seni

  • hüdapar vahşeti

    sevgili gençler. bizim ülkenin toplumsal hafızası zayıftır, 2000'lerde dehşet yaratan bu olayları hafızamızın derinliklerine gömdük, şimdi de medyada hatırlanmıyor. ama hizbullah terörünün ne demek olduğunu biz boomer'lar canlı yayında izledik, ve hüdapar meclise girdiğinden beri ben uyku gibi uyku uyuyamadım. sizin jenerasyon nasıl bir vahşetle karşı karşıya olduğumuzun farkında bile değil. bi hatırlatalım.

    siz sadece gaffar okkan'ın adını biliyorsunuz. hizbullah, bölgenin kontrolünü ele geçirebilmek için 2001'de diyarbakır emniyet müdürü gaffar okkan ve 5 polis memurunu pusu kurarak katletti.
    https://www.cnnturk.com/…-okkan-suikasti-nasil-oldu
    https://twitter.com/…nir/status/1659039181929168896
    akp'liler ve furkan bölükbaşı hizbullah'ı aklama çabasında olsa da hizbullah'ın böyle bir derdi hiç olmadı. saldırıyı yaptıklarını inkar etmiyorlar, hatta kendilerine karşı çıkanları 'sonunuz gaffar okkan gibi olur' diye tehdit ediyorlar.

    kaçırıp işkenceyle öldürdükleri konca kuriş islam'da feminist hareketin en kuvvetli çıkan sesiydi, o gür o sesi kestiler. kelimenin gerçek anlamıyla, işkence ettikleri insanların sesini mahalleli duymasın diye önce ses tellerini kesiyorlardı.
    https://www.milliyet.com.tr/…ahset-kasetleri-247581

    bu kısmı halen haberlerde görebildiğiniz, bir de gösterilmeyenler var. hizbullah'ın hücre evlerine yapılan baskınları canlı izledik biz. aynen ışid gibi, hizbullah da işkencelerin video kaydını alırdı. o video kasetleri daha sonra ortadan kaybedildi, ama izleyen emniyet görevlileri ve bakanlar dünya üzerinde böyle bir vahşetin olduğunu hayal edemezdik dediler.
    https://www.youtube.com/watch?v=jwc5fhrzge4 (epsilongama'ya teşekkürler)
    https://www.youtube.com/watch?v=rhi20maqxc8
    https://www.hurriyet.com.tr/…yarak-iskence-39130926
    https://www.sozcu.com.tr/…si-serbest-kaldi-7657599/
    https://www.odatv4.com/…nutabildim-0601111200-14877
    https://www.milliyet.com.tr/…yilda-unutuldu-1334906
    https://www.hurriyet.com.tr/…nce-yapmislar-39133977
    https://www.anadoluimages.com/…lah-operasyonu/66218

    diyarkbakır'da top oynadığı için kaçırılan oğlan çocukları var mesela. hizbullah militanları günah diye çocukların top oynamamasını istemiş. çocuklar buna rağmen top oynayınca kaçırıp domuz bağıyla öldürmüşler. örgütten çıkmak istediği için diri diri, boylamasına, dilim dilim doğradıkları bi adam var (hayal edemediniz değil mi). örgüt evlerinin bodrumlarında öldürülenlerin üstüne beton döküldü. bu hiçbir zaman açıktan söylenmedi ama hizbullah'ın zaman zaman örgüt evlerinden mahalleliye kurban eti dağıtmışlığı var, katlettikleri insanların eti olabilir.
    https://twitter.com/…666/status/1658403867086782466
    https://twitter.com/…pak/status/1659163604799635459
    https://www.gazeteduvar.com.tr/…yoruz-haber-1610395

    hüdapar nasıl oluyor da ülkücülerin desteğini alıyor anlamıyorum. kaçırıp vahşice katlettikleri kurbanlardan biri van mhp merkez ilçe başkanı selahattin kızıltaş'tı.
    https://www.milliyet.com.tr/…rikattan-gecti-5330211

    midesi kaldıran yukarıdaki haberleri okusun. benim yüreğim sıkışıyor, yazamıyorum, başka hatırladığınız varsa siz ekleyin artık.

    ha bu arada, kendisi bizzat terör örgütü olan ibda-c'cileri zamanında hizbullah militanlarıyla aynı koğuşa koymuşlar, adamlar korktukları için koğuş değiştirmiş. soğukkanlı katiller korkup kaçıyor hizbullah'tan, siz hala neyi şaka zannediyorsunuz?

    *** sonra ne mi oldu? ***
    3 kişiyi domuz bağıyla katleden terörist emin alpsoy tayyip erdoğan'ın özel affıyla serbest bırakıldı bu sene.
    https://twitter.com/…ali/status/1659110984601026561
    20 kişinin öldürülmesi, 31 kişinin satır ve silahla yaralanması eylemlerine katılan 4 hizbullah tetikçisinin daha, 'yargılamanın yenilenmesi' ile 'infaz durdurma' kararı verilerek serbest bırakıldıkları ortaya çıktı.
    https://www.birgun.net/…llahcilar-da-serbest-438221
    bi düşünün bakalım, sizce n'oluyor?

    'ama hizbullah başka hüdapar başka' diyecek malaklar için baştan peşin söylüyorum. hüdapar ve hizbullah'ın kelime anlamları bile aynı, onu bile saklama gereği duymamışlar.
    (bkz: hüdapar genel başkanının skandal açıklaması) (goccu'ya teşekkürler)
    (bkz: hüda par mitinginde hizbullah sloganları)
    https://twitter.com/…tas/status/1656545926574374912
    hüdapar'dan milletvekili seçilen (tamamen seçime akp ile girmeleri sayesinde, yoksa öyle bi oy potansiyelleri yok) faruk dinç daha önce hizbullah davasından hapis yattı.
    hem hüdapar'ın hizbullah'tan ayrışmak gibi bi derdi de yok. bu tamamen furkan bölükbaşı ve diğer ak trollerin, akp tabanında tepki yaratmaması için kurmaya çalıştığı algı. ne diyim furkan, çok beğendiğin hizbullah'ın bodrumuna girersin bir gün inşallah!!!

    benim bildiğim akp seçmeninin başka kötü hasletleri vardır ama parça parça insan kesilmesine razı olmaz. ama kontrol altında tuttukları ana akım medya ve vitaminsiz göbbels sayesinde akp seçmeninin ne bu olaydan haberi oldu, ne vahşeti hatırladı, ne neye destek olduğunu fark etti. sonra bi bakıyorsunuz bir avuç özel yetiştirilmiş teröristten ibaret olan örgüt meclise 4 tane vekil sokmuş. onların o iğrenç sıfatlarının o mecliste olması hepimize hakaret! türk adına düşman, kadına düşman, ülkeyi bölmeyi açık açık hedefleyen, insan doğrayan bu iblislerin bizim kutsalımıza tecavüz etmesini içinize sindirebiliyor musunuz? yoksa bu tecavüzden haberi bile olmayanlardan mısınız?

    kızınız, kardeşiniz, yeğeniniz varsa azıcık bi elinizi vicdanınıza koyun. buyrun hüdapar genel başkanı zekeriya yapıcıoğlu'nun kız çocuklarının evlendilmesini savunduğu video.
    https://t24.com.tr/…-sozleri-yeniden-gundemde,53925

    yukarıda yazdıklarım olayın vahşet kısmıydı. şimdi bi de siyaset tarafına bakalım.
    buyrun hüdapar'ın resmi parti programı, kendiniz okuyun:
    https://hudapar.org/parti-programi.html

    - kürtçe, türkçe ile beraber ikinci resmi dil olarak kabul edilmeli, kürtçe aynı zamanda eğitim dili olmalıdır. yeterli talep olması halinde anadili farklı olan diğer vatandaşların da kendi dillerinde eğitim alabilmelerinin önü açılmalıdır.

    - ilköğretim öğrencilerine okutulan, ırkçılık kokan ‘andımız’ ve benzeri metinler kaldırılmalıdır. muhtelif yerlerde yazılan ‘ne mutlu türküm diyene’ gibi yazılar silinmeli, "bir türk dünyaya bedeldir." şeklindeki ırkçı söylemlere son verilmelidir.

    - erkek ve kadının gerek ailedeki gerekse toplumdaki konumları ve fizyolojik özellikleri dikkate alındığında, konum ve özelliklerine uygun iş sahalarının bulunması gerekir. bunun yanında geçim yükümlülüğünü erkeğin yüklenmesi, kadın için çalışmada tabii önceliğin evi olması gerektiğine inanmaktayız.

    - yalnız yaşayan kadınların sahiplenilmesi ve yetimlerin bakımı gibi alanlarda kullanılmak üzere oluşturulacak bir fona devredilmelidir.

    - mevcut merkezi ve yerel devlet organizasyon yapısının ıslahı ile beraber, mevcut yapının tabu olarak kabulünden vazgeçilerek olumlu ve olumsuz tüm yönleri ile eyalet sistemi, özerklik, federasyon gibi yönetim modelleri üzerinde serbestçe tartışılabilmelidir.

    alın akp'nin iktidar ortağı. tepe tepe kullanın.

    aşağıda 'ama pkk da terör örgütü' diye hedef kaydıran ak troll'lere kendilerinin nasıl bir terör örgütünün kucağından diğerine atladıklarını hatırlatın. hoca efendi diye mabadını yaladığınız adam darbe yaptı. pkk'yı açılım süreci dediğiniz ucubede sınırdan davul zurnayla soktunuz, türk askerinin başını beraber ezdiniz. attığınız pkk sevici tweet'ler bile daha silinmedi. son terörist ortağınız da hizbullah oldu. daha el nusra ve ışid'la ilişkinizi saymıyorum bile.

  • 25 mart 2023 rte'nin diplomasının paylaşılması

    maalesef yine olmadı, hiç ikna edici olmayan bir takım belgenin paylaşılmasıdır.
    https://twitter.com/…cek/status/1639580712289415168
    "fahrettin altun, erdoğan'ın diplomasının noter onaylı örneğini paylaştı. diploma 1981 yılı şubat ayında prof. dr. ömer faruk batırel tarafından imzalanmış gözüküyor. fakat ömer faruk batırel 1982 yılında profesör unvanını kazandı."
    görsel görsel
    https://ikf.marmara.edu.tr/fakulte/dekanlarimiz/
    mezuniyet tarihi şubat 1981. bu diplomanın hazırlanma tarihi ne? ayrıca belirtilmediğine göre o yıl içinde olmalı. gerçi çok yeni görünüyor, üstündeki ismi görmesem 2000'lerden sonra derdim. dizayn ve tarz olarak 2005 sonrası gibi duruyor. oysa rahmetli ömer faruk batırel 1982-92 arası dekandı, o zamanlar yoktu böyle diploma kağıtları. hakkaten, ne bu diplomanın basım tarihi?

    tahmin ettiğim gibi, benzer dönemden başka mezunlar marmara üniversitesi diplomalarını paylaşıyor, haliyle, 80'lerin, 90'ların dizaynlarıyla. paylaşılan fotokopi ise fazlaca modern bir tarzda.
    https://twitter.com/…yil/status/1639638149600034816 görsel

    fahrettin'in paylaştığı diploma nüshasının üstünde 15. noterin 2014 tarihli kaşesi var, hatta toplam 4 mührü var. 15. noter görmüş mü diplomanın orijinalini? galiba bu ilk nüsha da değil, bi de 12. noterin mührü var, bunlardan bazıları siyah beyaz. yani nüshanın, nüshasının nüshası.
    https://www.diken.com.tr/…ayan-notere-uyari-cezasi/

    hatta daha önce paylaşılan geçici mezuniyet belgesi numarası 440-677 iken, marmara üniversitesinin dün paylaştığı numara 440-687. kaç kere veriliyor bu geçici mezuniyet belgesi?
    https://twitter.com/…ber/status/1639584360138432517
    görsel görsel

    bu da mezuniyet defteri. rte'nin mezuniyet sayfasındaki iki öğrencinin de çift soyadı var (züleyha özbayraç şerifoğlu, şengün ungan köksal). oysa kadınların çift soyisim alması çok yeni bi akım, demek 81'de mezun defteri öyle yazılmış... vay be, 1956 doğumlu kullanıyor çift soyadını, kadındaki vizyona bak.
    üstelik bu belge bilgisayar çıktısı değil, daktiloyla yazılmış. gençler, içinizde daha önce daktilo görmüş olan var mı? ya da bu mezun defteri öyle bi tarihte yazılmış ki kadınlar hep çift soyadıyla geçiyor, ama üniversitelerde hala daktilo kullanılıyor. napak kanka, inanak mı?
    görsel görsel

    millet kaçın kurası, diplomanın dizaynında bile gariplikler bulunmuş
    görsel

    bi de şöyle bi iddia var:
    https://www.youtube.com/watch?v=cdlfh41nwk8

    sonradan uydurmaya çalışınca böyle oluyor galiba. bi işiniz de düzgün olsun. vitaminsiz göbbels'in grubu daha göçük altında binlerce kişi can çekişirken asrın felaketi diye propaganda sayfası hazırlamış, onda da satın aldıkları yüksek takipçili hesaptan asmr videolarını silmeyi unutmuşlardı. bunların ilk basiretsizliği değil.

    sahte diplomadan daha kritik problem, zaten anayasaya göre 3. kez cumhurbaşkanı olamıyor. nereye aday? bunu normalleştirmeyin.

    not: arkadaşlar kendi gözlemim değil bunlar, twitter'dan bulduğum bilgiler. onun dışında bir sürü yazardan yorum geldi, onları ekledim sağolsunlar. yani kolektif bir çaba, ben sadece buraya yazan kişiyim.

    son olarak, iddiayla doğrudan alakalı değil ama bunu paylaşmak istedim. rende binasının iq ortalaması hakkında bi fikir versin.
    iki hafta önce mağduriyet şenlikleri kapsamında, giyim reklamlarından çalınmış bir profil fotoğrafıyla bir hesap, tesettürlü olduğu için işe alınmadığını iddia eden bir tweet attı. 36bin kişi beğenmiş. hedef kitlelerinin çok zeki olmadığını biliyoruz, sorun yok.
    https://twitter.com/…ia_/status/1635381890013356033 görsel görsel
    fakat bu photosoplu whatsapp yazışmalarını yapan eleman pek de işinin ehli olmadığı için (akp hiçbir konuda işi ehline vermez, kesin ya birinin tanıdığıdır ya birinin yeğeni), gelen giden mesaj saatleri tutmuyor.
    https://twitter.com/…r1a/status/1635807235006775297 görsel
    üstelik photoshop yaparken bazı yerleri silmeyi unutmuş.
    https://twitter.com/…tes/status/1635675988381118466 görsel
    bunu telafi etmeye çalışırken attığı ikinci görselde de fotoğrafın beyaz köşelerini silmeyi unutmuş.
    https://twitter.com/…ia_/status/1635780833842798597 görsel görsel

    bi de tabii şey var, chp'li gibi düşünüp chp seçmeni taklidi yaparken "laik takılmak" diye bir terim bulmuşlar. insan gerçekten hayret ediyor.
    https://twitter.com/…pan/status/1635989529814265856

    özetle, böyle adamlarla muhatabız. biz kahvaltı sofrasında bunları bulabiliyorsak bu işin uzmanıyla bi hukukçu otursa yarım saatte neler bulur bu fahrettin'in paylaştığı belgelerde!

  • depremzedeye yüzüğünü sat su al demek

    afad yetkilisi tarafından söylenmiştir.
    https://twitter.com/…kva/status/1630906696200515585

    depremzede allah'ın suyu için bile yüzüğünü satmak zorundaysa tty'de toplanan 115 milyar nerede?

    bu videolar silinirse, burada bir özeti de olsun. deprem mağduru abla diyor ki:
    - ben su istedim, sadece bir koli su istedim. benim evde çocuklarım var dedim.
    - artık yardım yapılmıyor, kendi başının çaresine bakabilirsin dedi afad. gülüyor, bitti artık yardımlar, parmağında yüzük var, niye bozdurup da kendi ihtiyacını karşılamıyorsun diyor.
    - önce eğitsinler adam etsinler, ondan sonra afad'ın başına oturtsunlar. cahil cahil oraya oturtup da bizi rencide etmesinler.
    - çadır bulamadık, 4 günlük bebek ile arabaların içinde 15 gün süründük. 15 gün sonra kendi imkanlarımla bi çadır kurdum.

    tabii ki hemen afad'da müdahale geliyor, çekim yapma diye.

  • kusma hissi uyandıran kadınların özellikleri

    başlıkta 5 entry var ama ben sadece 3'ünü görüyorum.
    log out olup kontrol ettim, tabii ki 103 ve radyestezi (ikisi aynı kişi) denen troll başlamış yine kadın düşmanlığına.
    adam ne felaket dinliyor ne katliam. 12 saat boyunca dikkat çekmezsen kalp krizinden öleceksin demiş galiba doktor buna. başlık canlansın diye anti bakteri hesabından bi daha yazdı, sonra onu silip bi daha yazdı (evet bu da aynı yavşağın hesabı)
    görsel görsel görsel
    ruh hastası demiyorum. kadın düşmanlığı bir hastalık değil, bir kötülük hali. kendisi kadınlara yaklaşamadığı için bu şekilde zarar vermeye çalışıyor.

  • rte'ye biz yük olduk diyen depremzede

    tayyip'in söylemek istediği cümleyi depremzedeye söyletmişler. bunda şaşıracak bir şey yok.

  • boy uzunluğundan 165 çıkarınca kalan sayı

    bu oğlanlar sözlükte veya yazabildikleri her ortamda boylarını yarıştırıyorlar, çüklerini yarıştırıyorlar, arabayla yaptıkları hızı yarıştırıyorlar, sonra kızlar şöyle salak böyle mal.

    bu tür başlıkta bi taraflarını yarıştıran insanları tamamı aniden dünya üzerinden silinse dünya hiçbir şey kaybetmez.

  • saçlarını kısa kestiren kadınlar cennete giremez

    (bkz: dişil enerji saçlarının uzunluğundan kaynaklanır)
    esasen kişisel gelişim & enerji kültleriyle fanatik islam arasında çok büyük farklar yok. ikisi de kendini suçlu ve yetersiz hissettirmeye, kısıtlamaya, kadını baskılamaya dayanıyor.

    poğaçanın kekin glutensizini arayanlar bana hep koşer arayan yahudi'leri anımsatıyor. büyük bir korku öğesi haline getirilmiş yiyecek.

    sonracıma danışanına evlenmeden önce sevişmeyi yasaklayan psikolog vardı bi tane. çünkü rahmin hafızası varmış, biriken kötü enerjiler kadının frekansını düşürüyormuş.

  • narı kaşıkla yiyen insanların varoş olması

    (bkz: timurlenk saladin uçurulsun kampanyası)
    trollümüz önce nar yiyen insanların görgüsüz olduğu gerçeği diye başlık açtı. baktı kimse kendisine küfretmiyor, silip aynı içeriği bu başlık altında bi daha yazdı. böyle abidik gubidik şeyler yapıp sürekli dikkat çekmeye çalışan tiplere türkçe'de bir şey deniyordu, neydi o?

    timurlenk saladin galiba bugün kadın düşmanı bir konu bulamadı. normalde kendisine küfrettirdiği başlıklar şunlar:
    (bkz: hamile eşinin altını temizleyen erkek)
    (bkz: eşi hamile erkeğin aldatma hakkı)
    (bkz: evli bir kadını tavlama rehberi)
    (bkz: baldızın eşten daha güzel olması)
    (bkz: yaşı sorulunca yüzünü ekşiten 30 yaş üstü kadın)
    (bkz: 30 yaşında koca kadının annesiyle gezmesi)
    (bkz: şişman kadınla evlenen erkeğin amacı)
    (bkz: çok kitap okuyan kadınların evde kalmış olması)
    (bkz: bisküvili pasta yapan kadının varoş olması)
    (bkz: baba sevgisi görmemiş kız terörü)
    (bkz: boşanmış kadının kendini baştan yaratma çabası)
    (bkz: eşim evde yok sonra uğrasanız diyen kezban)

    normal insanlar için not: böyle troll başlıkları görünce gaza gelip savunmaya geçmeniz, ciddiye alıp, ben öyle yapmam, herkes öyle değil, şöyle de örnekler var diye bilgi vermeniz çok anlamsız biliyorsunuz değil mi? chp'nin seçim stratejisi olarak akp tabanına din düşmanı olmadığını kanıtlama çabası gibi bi şey.

    bonus
    millete küfrettirerek dikkat çeken bu trolün kendini zeki ve yetenekli sandığını biliyor muydunuz? kendi ifadesi:
    görsel

  • cinler alemine gelin giden kızın korkunç paylaşımı

  • onur şener'i devlet memurlarının öldürmesi

    sözlerini bilmediği istek şarkıyı çalamayan sanatçı onur şener'i katledenlerin devlet memuru olması.
    hem de öyle böyle değil, yüksek kademe devlet memurları.
    https://twitter.com/…ent/status/1576700647596249088
    https://medyabaskent.com/…syenin-olumune-sebep-oldu **

    ali gündüz çalışma bakanlığı bürokrat
    ilker karakaş çalışma bakanlığı müfettiş
    semih soyalp tai’de mühendis

    "şüphelilerden biri ali gündüz. ankara'da çalışma bakanlığı'nda iş müfettişi. diğeri semih soyalp, tai'de elektrik mühendisi, taksirli yaralama suçundan kaydı mevcut. digeri ilker karakaş, istanbul'da çalısma bakanlığı'nda müfettiş. ikisi görevi yaptırmamaktan 3 suç kaydı var."
    https://twitter.com/…fan/status/1576897984570486786
    öyle saldırmışlar ki, ikisinin sağ elinde kesikler var
    https://twitter.com/…atc/status/1576935688540327937

    bu adamları bu kadrolara kim yerleştirdi?
    ceza almayacaklarından nasıl bu kadar eminler?
    kuştepe'deki torbacıların kalibresindeki adamların üst düzey devlet kadrolarında ne işi var?

    edit:
    şurada olayın ayrıntılı açıklaması var
    (bkz: #143409744)

    tahmin:
    münferit bir cinayet değil bu. devletin orta yerine çöreklenmiş ve kendine her şeyi hak gören, sırtı güzel sıvazlanmış bu adamlar bugüne kadar her istediğini almış. onun şımarıklığıyla istediği şarkı çalınmayınca şişeyi kırıp saldıracak kadar bir özgüven geliştirmiş.
    liyakatsizlik, kadrolaşma, rüşvet, mafyayla yakın ilişkiler, bir takım yasadışı şeylerin ticareti ve öksüz kız çocuklarına fuhuş yaptırılmasıyla büyüyen düzen, pırıl pırıl bir babayı ayırdı yavrularından.
    (bkz: yurt kızlarını pazarlayan yapı hakkındaki iddia)

    ak troller harıl harıl çalışmaya başlamış bile.
    merak etmeyin birazdan da konu ile ilgili yayın yasağı gelir.
    onur şener'in cenazesi için toplanan kalabalıktan korkan fahrettin dezenformasyon çalışmalarına başlar. yarın öbür gün katledilen müzisyenle ilgili çirkin iddialar bile duyarız.

  • penti'nin cüretkar hiç çamaşırı reklamı

    "böylesi görülmedi, reklamlarda gösteremiyorsunuz çünkü"
    valla reklam olarak beğenmedim ama cüretini takdir ettim, bravo.
    gavura vurur gibi vurmuş ahlak bekçilerine ve islamcılara, eline sağlık.

  • bill gates'in çok tehlikeli sivrisinek projesi

    (bkz: komplo teorileriyle beyni sulanmış paranoid kitle)
    hee hee, yunanistan'da 7 kişi ölmüş bundan. kaynak: twitter'da üstüne yazı yazılmış bir resim

    olayın aslı şu. dünyada en çok insan öldüren hayvan olan sivrisinektir, sıtma, zika ve sarı humma taşır. bu hastalıklarla mücadele etmek için tesislerde özel sinekler üretip doğaya salınıyor. wolbachia bakterisiyle enfekte edilmiş bu sinekler bakteriyi diğer sineklere bulaştırıyor, wolbachia ise sineklerin insanlara virüs bulaştırmalarını engelliyor. bu sineklerin salındığı bölgede dang hummasında (dengue) %70-80'lik bir düşüş gözlemlenmiş. zika virüsü yüzünden böyle kaç bebek doğdu farkında mısınız? siz masallara inanmaya devam edin diye başka bebeklerin böyle doğmasına göz yumuyorsunuz (size giren çıkan yok tabii)
    mevzunun şurada düzgün açıklaması var:
    https://www.gatesnotes.com/health/mosquito-factory
    (bkz: bill gates'in sivrisinekleri)