ozgurluk kafamizda3
profili

  • vitor pereira

    sonuçlar ne olursa olsun bu adamı kovmayı düşünen yönetim önce kendisi istifa etsin eğer kovacaksa yerine gelen kovsun. yeter artık her sene teknik direktör değiştirmenizden bıktım. sabırsız götleri dinleyen yönetimden de bıktım. bi rahat bırakın şu takımı amk. 2 sene sabırlı olmayı öğrenin. her teknik direktöre sesler yükselir böyle sonuçlardan sonra ama takımın amına koyacak tepkilerinizi götünüze sokun. siz fenerbahçeli falan değilsin. siz skor taraftarısınız. istediğiniz kadar da bunu inkar edin.

    bakıyorsun arsenal taraftarına fenerbahçeyle aynı durumda ve ilk 3 haftasına sıfır puanla başlamış. 1 tane oyuncunun moralini bozacak tepki yok. sonuç? arsenal o 3 maçtan sonra kayıpsız gidiyor. bakıyorsun liverpoola dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birisini getiriyor ve onda da ilk sene şampiyonluk gelmiyor. kovan yok. ki liverpool 29 sene şampiyon olamamış takım. oyuncunun hocanın moralini bozmak isteyen yok.

    bazıları sanıyor ki hoca gidince her bok düzeliyor. hayır amk. 2 maç güzel sonuç alıp sonra aynı devam ediyor. gördük barcelonayı. kovdu başındaki adamı yine aynı sonuçlara devam ediyor. sabır nedir bilmiyorsunuz amk. menajerlik oyunu değil bu.

    herkesin bir fikri var ama kimsenin bir sik bildiği yok. rahat bırakın şu adamı.

  • apple parlatma bezi

    adamlar içeriğin altına uyumlu olduğu cihazları yazmış lan ahahaaha. ne yani samsung silmeye kalkınca bana ne bana ne silmicem mi yapıyor bez.

  • en iyi alkol ve yemek ikilisi

    elimde sopayla rakı balık yazacak olanı bekliyorum.