hayrettin1008
profili

  • 40 yaşında adamların ekşi sözlük'te takılması

    gençler farkında mısınız bilmiyorum ama sözlüğü yapan adam 46 yaşında. büyütüp besleyip bu hale getirenler yine 40 yaş grubu insanlar. siz gelene kadar da çok iyiydi buralar. ne ilgi budalaları vardı, ne trolümsüler. ota boka başlık açan da yoktu. sjw hakeza kapıdan içeri giremezdi. ne zaman siz geldiniz bozdu sözlük. profil resmi filan ayıp şeylerdi bunlar. resim linki atarken bile abilerimizden izin alır takım elbise ile entry girerdik. afedersiniz de simdi ortalık piç doldu.

    özetle :

    (bkz: beyoğlu eski beyoğlu değil)

  • kamu mühendisleri

    2016 yılında kamuda ortalama maaşlar :

    mühendis: 4.257 tl
    hakim- savcı: 5.130 tl
    doktor:4.859 tl

    2023 yılı kamuda ortalama maaşlar :

    mühendis: 17.900tl
    hakim- savcı: 43.996 tl
    doktor:53.538 tl

    mühendislik mesleği bilinçli ve kasıtlı bir şekilde itibarsızlaştırılmaktadır. bu ülkenin ne petrolü ne de uydurulduğu gibi doğal gazı vardır. bu ülkenin üretmekten başka çaresi yoktur. üretimin bel kemiği de biz mühendisleriz. itibarsızlaştırılan meslek onurumuzu geri alabilmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız.

    kamuda çalışan 100.000 mühendis eş ve çocukları ile birlikte 200.000 oya sahiptir. ve iddia ediyoruz cumhurbaşkanını bizim oylarımız belirleyecektir. azdan az çoktan çok gider. iktidar ve muhalefetten seçim öncesi net adımlar bekliyoruz.

    termodinamiği bizden iyi kimse bilemez. o yüzden diyoruz ki.

    (bkz: yakarsa bu dünyayı mühendisler yakar)

    edit: bir tane zeka yoksunu arkadaş 53.000 lira alan doktor varsa ispatla sana 53.000 lira vereceğim yazıp beni engellemiş. eşim uzman doktor. bu ay 65.000 lira aldı. mesaj atıp engelleyen karaktersiz. bak ben 53.000 değil 65.000 alan doktor gösterdim sana. azıcık onurun şerefin haysiyetin varsa löseve bağış yaparsın 53.000 lira.

    bu arada 53.000 bence iyimser bir rakam. doğu'da bir çok uzman sözleşmeye geçiyor. memur oldukları için belli bir yere kadar maaş verebiliyorlar. sözleşmeye geçen uzman doktorlar 70-80 bin civarı maaş alacaklar. ha çok bir paramı 53.000 kesinlikle değil. doktorlar olarak sadece pandemiden önceki satın alma gücüne yeniden kavuştular. bizim kimsenin maaşında gelirinde gözümüz yok. bizim derdimiz emrinde çalışan işçiden daha az maaş alan meslektaşlarımızın yere düşürülen onurunu yerden almak. bir kamu işçisinin 27000 lira aylık geliri. bir mühendisin 17.900.

    şu hak arayışımız da bile bizimle sidik yarıştırmaya çalışan doktorlar var. sözüm onlara net eziksiniz. hak aradıkları dönemde her türlü desteği verdiğim doktorlara. en zeki en başarılı sizsiniz tamam. hadi gidin 53.000 liralık devasa maaşınızı harcayın.

  • sevgilimin geçmişi önemli değildir diyen erkek

    - aşkım sokakta seni gören göbekli amcalar sana niye sarı tutku diye sesleniyor?
    + ay haydar şisirme beni. boşver sen onu. dış güçler işte. ne oldu abinler attı mı imzayı. halloldumu tarla işi.

  • düzgün erkeklerin hepsinin kapılmış olması

    beyler özellikle kapılan beyler. lütfen hakkını alan bir kenara çekilebilir mi? dükkanın önü afedersiniz halk ekmek büfesi gibi. bazılarınız görüyorum ikişer üçer defa kapılıyor. herkesin bir kere kapılma hakkı var ya.

  • 29 mayıs 2021 üsküdar üniversitesi rektörü tweeti

    abicim senin rektör olmandan daha büyük bir mucize olabilir mi. rabbim bunu görüp de hâlâ sana iman etmeyen de ne bileyim yani.

  • deneyim için danışan arayan psikoloji öğrencileri

    (bkz: stajyer cerrah)
    (bkz: yanlış terapi)
    (bkz: intihar)

  • 2020-2021 sezonu şampiyonu beşiktaş

    bir takım şampiyon oluyor ve tüm ülke mutluluğa boğuluyor. biz fenerbahçeliler mutluyuz çünkü galatasaray şampiyon olamadı. galatasaraylılar da mutlu çünkü fenerbahçe şampiyon olamadı. beşiktaş zaten şampiyon olduğu için mutlu. tüm türkiye mutlu yani. o zaman her sene beşiktaş şampiyon olsun. aradığımız sinerji birlik beraberlik bu değil miydi?

  • avukatlara yeşil pasaport verilmesi

    üst edit: mecburi anket (çoklu seçim yapılabilir).sandığı koyduk milletin önüne. kefenimizi giyip çıktık biz bu yola.

    avukatlara neden yeşil pasaport veriliyor? kanadadan velayet davası alıyorlar da gidemiyorlar mı yoksa? çok gereksiz bence. yarın bütün meslek grupları talep edecek. ben boşuna mı derece derece yükselip hakettim bu zıkkımı. olmaz olamaz kabul edilemez bir durum. neden fırıncılar değil de avukatlar?
    edit:mesaj kutumu yeşillendiren avukatlar. la oğlum siz nasıl avukat oldunuz. bir ikisi hariç geri kalan alayı kendini savunmaktan aciz. siz nasıl milleti savunacaksınız anlamadım ki. kamu hizmeti sayılıyormuş da anayasanın zırt maddesinin f bendine göre söylemiş de. ben de diyorum ki özelde çalışan doktorun mühendisin ne eksiği var sizden. x mühendisi de devletin yolunu yapıyor. 15 senede hizmeti var. o niye alamıyor.