gololurbeyler9
profili

  • mauro icardi

    mevcut video montaj mı değil mi çok umrumda değil ama bir haftadır tüm fenerlilerin icardi'nin s*kiyle yatıp icardi'nin s*kiyle kalkması müthiş olay amk. tüm kuşlar her şeyi bi yere koyup bu adamın cinsel organına focus oldular bir haftadır. rüyalarına girmez umarım :)

  • anın fotoğrafı

    toksik insanları teker teker hayatımdan çıkarmamı terasımdaki galata manzarası eşliğinde şarap içerek kutluyorum görsel

  • anın fotoğrafı

    görsel
    salonun penceresini açıp kafayı sağa çevirince karşılaştığım, şu an yaprak sarması yiyerek izlediğim evimin manzarası.

  • 50 metrekare

    klasik türk romanlarında adana'da tarlada çalışan pamuk işçilerini, köyden kente göçü konu edip onlarla kafayı bozmuş yazarlar gibi burak aksak da mahalle olayıyla kafayı bozmuş sanırım. çık birader artık şu mahalle olayından, bi çık yeni ufuklara açıl. mahalle dışında neler olduğunu idrak et. yiyecem mahalle kültürünüzü aq. sik kadar mahalleyle mi sınırlı senin hayal gücün?

  • 20 kasım 2020 aksoy'un cumhurbaşkanlığı anketi

    yok şunlar şuna oy vermez yok mansur yavaş aday olursa kürtler seçime gitmez polemiklerini bırakın. kürtler eğer rte'nin mansur yavaştan daha iyi olduğunu düşünüyorsa, seve seve rte'ye oy verebilirler.

  • marcos do nascimento teixeira

    20 milyon eurodan aşağı fiyatta satılırsa mecidiyeköy viyadüğünün altında kendimi yakarım.

  • 18 haziran 2020 covid-19 vakasının 184031 olması

    sınav öncesi milyonlarca öğrencinin ve velinin sakinliğini korumak için belli miktarda azaltılarak açıklanmış sonuçlardır. ayrıca dünya sağlık örgütü türkiye başkanı "açıklanan sayıları altıyla çarparak gerçek sonuca yaklaşabiliriz" demişti. italya, ispanya gibi vakti zamanında bizden daha beter durumda ülkeler şu günlerde 100-200 pozitif açıklarken, biz de bunların 6-7 katı fazla sayı açıklıyoruz.başımızdaki çapsız yöneticiler sebebiyle normalleşme sürecine geçemiyoruz. ben buradan milyonlarca öğrencinin ve velinin hayatını tehlikeye atan pısırık ve vasıfsız sağlık bakanı ile toplantılarda altın günü düzenlemekten öteye gidemeyen, her daim ayranım dökülmesin modunda olan ve kendilerinin reklamını yapmak için tv programlarına çıkmaktan başka hiçbir vasfı olmayan bilim kurulu üyelerini istifaya davet ediyorum.

    edit: istediğim sayılar gelmedi diye inanmıyormuşum. sayı iki üç gün önce 1500'den fazlayken de inanmıyordum ve bu yöneticiler ne derse desin inanmama hakkımı kullanacağım tıpkı tüik verilerindeki işsizlik rakamları gibi.

  • imamoğlu'nun taksicinin ruhsatını iptal etmesi

    aktrollerin elinde tuzlukla koştuğu ama hayal kırıklığına uğradıkları başlık. sakin ol trol kardeş, geç otur soluklan. senlik bi' şey yok.

    ekrem imamoğlu, geçtiğimiz günlerde, kadın yolcunun parasını gasp edip, savcılığa verilmesine rağmen hiç şaşırmadığımız şekilde serbest bırakılan taksicinin ruhsatını iptal etmiş. ayrıca 34 tdh 90 plakalı taksinin izin belgesi askıya alınarak, araç parka çekilmiş. darısı diğer taksicilerin başına. kaynak

    ayrıca gündemdeki bir başka kadın cinayeti ile ilgili olan başlık: (bkz: cinayet kurbani cagla tugaltay davasi kapanmasin)

  • gbt sorgulamalarının bıktırması

    taksim'de yaşayan biri olarak en çok da benim şikayetçi olduğum durum. bakkala ekmek almaya gidince bile durduruyorlar. geçen kızla buluşmaya gideceğim, saç, sakal, cilt bakımı vs. yaptırdım. lokum gibiyim adeta. acayip karizmatiğim, polis bin tane suriyeli arasından geldi beni durdurdu. bu olay yaşanırken de bir arka sokakta kavga oluyordu. birinin burnunu kırdılar, polisin umrunda değil. gbt yapmanın amacı suçluyu yakalamak ama bir sokak ötedeki suç mahalline dahi adım atmıyor bu adamlar. garibime gitmişti.