dr ewo6
profili

  • rezan epözdemir

    üç beş açgözlü futbolcu kayıtdışı para verip tefecilik yapmak isteyecek, milyonlarca doları bir bankanın müdiresine kayıtsız kuyutsuz ,elden teslim edecek. sonra da olay patlayınca paramızı banka ödesin. :)))

    yetmez rezan kardeş, halk olarak biz ödeyelim...

  • 6 mayıs 2023 ali yeşildağ iddiaları

    biz de karı koca doktoruz. 15 yıldır çalışıyoruz. 11 yaşında arabaya biniyoruz ve 15 yaşında bir evde oturuyoruz. çocuklarımız devlet okulunda okuyor, dışarıda bir yemek yerken on kere düşünüyoruz.

    sadece bu asalak , vatan haini piçler ülkeyi soyuyor diye. senin benim emeğimizi çalıyorlar. biz çalışıp bu soysuzları lüks içinde yaşatıyoruz.

    emeği geçen herkesin de ta amına koyayım.

  • borderline ve bipolar kadınların çok çekici olması

    ulan anladık abazasınız, olta atıyorsunuz da, en son manyağın birine kestirteceksiniz kendinizi, o olacak aq.

    olm azgınlık başa bela da ne bileyim, sözlükteki bipolarlara falan hallenmek de iyi cesaret yemin ederim. :)

  • alkollü hakimin polise hakaret etmesi

    “ambulans çağır,ambulans” diyen mal, ambulans sarhoş adama ne yapsın? adamın hayati tehlikesi mi var? ya yüzünü yıkayın , ya da bırakın uyusun adam.
    ambulansı ve sağlık ekiplerini sarhoş insanlar için meşgul etmemeniz gerektiğini öğrenin artık.

  • 30 yıllık uzman doktorun 8.675 tl maaş alması

    döner sermaye bu hesapta yok diyen arkadaşlara ufak bir ek bilgi vereyim.artık çoğu hastanelerde döner sıfırlandı.kardiyoloji uzmanının(hacettepe mezunu) geçen ay aldığı döner 90 tl idi.hem de 3 ayrı ilçede pin pon topu gibi görevlendirme ile gece gündüz çalışırken.ele geçen toplam para 8000 tl ki,bunca yılın emeği ve halen gece gündüz demeden çalışma var ortada.gerçekten bir nalbur dükkanı açsa bir insan kat ve kat fazlasını kazanır.
    doktor düşmanları bilsin ki,yurtdışı kovalıyor doktorlar artık.siz de sandığınız kadar iyi bir hasta popülasyonu değilsiniz.türkiyeye yabancı doktor gelecek haberleriyle sevinç çığlıkları atanlar sanıyordu ki,amerikalı,ingiliz doktorlar gelecek,suriyeli ve afganlar geldi beklendiği üzere.siz yurtdışındaki arkadaşlarınıza bir sorun bakalım sağlık hizmetine ulaşım nasılmış.bir düz grafi kaç dolarmış.bakkaldan ister gibi kendine tahlil,ilaç,mr,usg talep edebiliyormuymuşsun?
    tüm hümanist insanlara saygı ve sevgilerimle...

  • muadil ilaç veren eczacıyı darp etmek

    yukarıdaki entrynin tam tersi gözlerini para bürümüş bunların.içeri giren garibanlığı her halinden belli olan hastaya devletin ödemediği ,maliyeti 1 tl bile olmayan ürünleri 50-60 tl'ye satmak için ağızlarından salya akar.
    bir eczaneye muadilsiz ilaç çalışan bir ilaç mümessili girsin,ilk talepleri bizim asm'ye bu ilaçları çalışmadır.
    ilacı size verirken tek baz aldıkları hangi ilacın daha çok karlı olduğudur.unutmayın ki,bir hekime göre hasta,eczacıya göre müşterisiniz.
    edit:ben hangi cümlemle şiddeti tasvip ettiğimi söylemişim.muadil ilaç entrylerine cevaben yazdım bu entryi.
    özel mesajla bir ton hakaret eden eczacı arkadaşlar, mesleğinizdeki kalitesizliği ortaya çok güzel koyuyorsunuz.dediğim gibi ha bakkal raftan ekmek vermiş,kola vermiş,ha bunlar ilaç vermiş.
    acilen ilaçların kamudan temin edilebileceği bir sisteme geçilip,bu hasta sağlığı dışında birşey düşünmeyen bu fedakar eczacı arkadaşlar makul maaşlarla kamuda çalıştırılarak,bu ranta son verilmeli.biz hekimler de piyasa adı yerine etken madde reçete edelim,kamu eczanesi en uygun olanı versin hastaya.böylece firma doktor soru işaretleri ortadan kalktığı gibi ,art niyetli olan eczacıların(nadir olan dürüst kesimi tenzih ederim) sömürdüğü sgk da bir nefes alır.kazanan devlet olur.
    edit2:ya arkadaş,çıkın deyin ki,devlet bize muadilleme hakkı vermiş,biz de en karlı olanı veririz,biz ticari birer kuruluşuz karımıza bakarız.buna karşılıklı kimse de size tek kelime edemez.ama muadil ilaç aynı yalanını söylemeyin.hangi eczacı bronşit olan çocuğuna klacid,macrol varken klamer verir? kim annesine başı ağrırken arveles varken ketavel verir? kalp hastası babasına beloc zok değil de saneloc verir? allahtan korkun arkadaş ya...
    edit3:çok uyanık arkadaşlar etken madde reçete edilmesi önerime daha da rahat at oynatabilmek için balıklama atlayıp,kamunun ilaç temini kısmına sessiz kalmışlar.öneri için @tatli limoncu nickli arkadaşa teşekkür ederim.