kiymali pide16
profili

  • 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı

    tanım: 2-2 sona eren futbol karşılaşması.

    stattan eve geldim. biraz dinlendim başlıkta yazılanları hiç okumadım. genel olarak ekşi'de futbol başlıklarına yazılanları okumam. cünkü bir mal cümleye himmetci diye başlar, diğer mal şikeci diye başlar, diğer mal ise tinerci vs falan diye başlar.

    ben bugün taktik, şu bu yazmak istemiyorum. cünkü bugün statta olan taraftarlara uyuz oldum. pardon taraftar dedim, statta olan m ü ş t e r i l e r e uyuz oldum.

    kerem aktürkoğlu bugün kötüydü ben bunu kabul ediyorum. kerem cıkarken adamı ıslıklamak neden lan? kerem her kötü oyun sonrası yuhlanan adam. bugün icardi'de bok gibi oynadı ıslıklasaydınız o zaman. bu kereme duyulan garez neden cidden uyuz oluyorum. şu an sezon sonu olsa, sezon boyu böyle bok gibi oynasa yine anlarım ama bi durun lan.

    ben kerem'i anladım yine tamam adama mimliler yuhluyorsunuz. mertens ne alaka lan? televizyona ses geldimi bilmiyorum ama mertens'i yuhladılar. abi adamın yaşı belli, verebilecekleri belli. zaten ziyech tam hazır olunca muhtemelen ilerisi tete, ziyech, zaha, kerem dörtlüsüyle değişerek olur. ne alaka dedim icinden manyak bu müşteriler.

    maç oynanırken arkadan bir paşamız ise zaha elde patlayacak çöp diyor. eminim bu adam zaha'yı hiç palace'de izlememiştir. adam sakatlıktan yeni cıkmıs oyuna dahil olmuş, üstüne bir de asist yapmış ne bekliyorsun abi adamdan? kaç maça cıktı takımla? fifa mı lan bu oyuna al sağ sola cek gol atsın.

    bugün ziyech'te kötüydü. biri de diyor ki ziyech kötüydü yiaaaaaa napcak bakalım. kardeşim bu adam yaz boyu doğru düzgün antreman yapmamış sen gelmiş diyorsun ki ziyech şöyle böyle.

    bir dipnot okan hocaya ekleyeyim. twitter falan bilmem ama statta hocaya kredi sıfır. bakın ciddi diyorum sıfır. bu adam 3-5 mac tökezlesin stattan fatih terim sesleri cıkar. haberin olsun hocam.

    millet kafayı yemiş ya. kombine fiyatları bu kadar yüksek olursa stat içerisine taraftar değil müşteri gelir bir de sürekli videoya çeken alamancılar gelir.

    neyse yazım hataları olmuş olabilir. statta cidden cok sinirlendim. ben böyle taraftar modellerine sokayım ya. ülkede herkes scout, herkes taktisyen, herkes hoca, herkes teknik direktör.

    edit: bu arada şunu da ekleyeyim. eleştiriler tabi ki olacak, mesela değerlendirmesini yaparız. ama sezon başı oyuncu ıslıklanmaz. en yakın zaman olarak ocak ayını söyleyelim. mesela ocak ayına gelince sıralamaya, oyunculara bakalım işte o zaman eleştirelim. ama bir durun aga, bir sakin.

  • tavuk gibi gece 11'de uyuyan insan

    o tavuk gibi insanlar bence en mükemmelini, en saglıklısını yapıyorlar. düzenli uyku elde edemedigim şeylerden biridir! ne güzel 11 de uyu 7-8 de dinç bir şekilde uyan, mis. ben genelde geç uyuyup erken kalkanlardanım. sabah uyandıgımda keşke gece erken uyusaydım diye küfür edenlerdenim. nasıl saglıyorsunuz sahi bu düzenli uykuyu tavsiye verebilirsiniz.

  • sadece cahillerin kullandığı kelimeler

    (bkz: ben ekonomistim)

  • erkeklerin kalpsiz olduğu gerçeği

    sokakta selam verilmeyecek adamları hayatına alan kadınların gerçeğidir. biri sizi kırdıysa incittiyse tüm karşı cinse bu damga vurulmaz. tercihleriniz sizin neler yaşayacagınızı belirler. boktan tercihler yapmak yerine daha sağlıklı tercihler yapmanızı öneririm.

    ayrıca bu durumun kadını erkeği yok, erkek olup boktan tercih yapan insanlarda var. zaten millet olarak genelleme yapmaya bayılıyoruz. gece gece sinirlendik.

  • bilgisayarda oynanan ilk oyun

    (bkz: midtown madness)

    dönemin şartlarına göre oldukca iyi oyundu. ulan bi bina vardı araba nasıl oluyorsa o binadan yukarı cıkıyordu sonra asagı salıyordum arabayı, hey gidi günler.

  • osmanbey metro asansöründe dayak yiyen genç

    bazen sözlükte yazılanları şaşkınlıkla okuyorum.

    bu kadar basit bir sebep ile birini dövmenin neresini savunuyorsunuz lan. cocugun belki maskesi yırtıldı yoktu. belki de kaybetti o an maskesini. hepsini geçtim takmamış olabilir maskesini. hemen direkt dövmekmi lazım, maske takmadı diye öldürseler onu savunacaksınız.

    burada eleştirecegim tek şey yürüyen merdiven var iken asansörle cıkmalarıdır. ben sirkeci marmaray istasyonunda bile asansör kullanmıyorum adamlar osmanbey durağında asansör kullanıyor. o zaman biri de cıkıp desin ki ulan ibneler ayagınız yok mu, hamile değilsiniz, engelli değilsiniz ne işiniz var asansörde şeklinde bağırıp hepsini dövseydi. ne değişik insanlarsınız.

  • bedelli askerlik

    fiyatı 39.788.64 tl olan askerlik türü.

    ilk tercihim ekim ayıydı, ilk tercihim ekim ayı geldi. muhtemelen yarın gün içerisinde yerler belli olacak.

  • 1 ekim 2020 glasgow rangers'ın yaptığı paylaşım

    güzel mizah yapmışlar. avrupa'da cogu takım kendi arasında böyle paylasımlar yapıyor. gelişmiş ülkelerde görülen güzel bir mizah, gülün geçin.

    not: galatasaray.

  • 20 eylül 2020 galatasaray'a verilen penaltı

    pozisyon 2 defa penaltıdır. önce bir eliyle vurmustur topa sonra diğer eli ile dışarı atmıştır.

    pozisyona penaltı demeyen arkadaslar beden eğitimi dersinde kızlarla voleybol oynayan tiplerdir.

    iyi aksamlar.

  • seni geçmişine rağmen kabul ettim diyen erkek

    sağlıklı olmayan ilişkiye devam etmektir.

    yapılacak olan ilk tartışmada yüzünüze vuracaktır bunu, erkek kadın olmanız cok önemli değil biri size bunu söylediği zaman ilişkiye devam etmemek ya da başlamamak en mantıklı harekettir.

  • mutlu eden basit şeyler

    alarm kurmadan uyumak.

  • semih kaya

    galatasaray’ın yeni stoper transferi.adam 2 senede bir gelip sampiyon olup gidiyor.

  • instagram yüzünden soğunulan şeyler

    araba direksiyonu ve kol saati.

  • beşiktaş'ın var kayıtları açıklansın talebi

    bence tüm maçlarda var kayıtları acıklansın, tek bir maclık değil. bakalım ne konusuyorlar. özellikle geçen sene kadıköy’de fb gs macında fenerin attıgı golden önceki faulün konusmalarını cok merak ediyorum. ne konustular pozisyonda ayagına basarken neden faulü vermedi, ayagı kırması gerektigi konusunda hem fikirmi oldular.

    edit: bazı yazar arkadaslar yeşillendiriyor, bende xxx macının acıklanmasını istiyorum gibisinden, yani gs lehine sonuclanan bazı macları belirtiyor, ulan zaten ben tüm maçlar acıklansın demişim, kişisel olarak bir maçın üzerinde durmusum, neden mesaj atıyorsunız varsa fikriniz entry olarak girin.

  • türk gençliğinin starbucks'a döktüğü para

    istanbul icin konusuyorum normal bir cafe’ye gittiginizde cay bardagında cay minumum 4 tl fincan içersen 5-6 tl oluyor, bir türk kahvesi içersen 10-12 tl den aşagı değil. haydi 2 bardak cay ictigimizi varsayalım, 10 tl gitti oturma süren 20-25 dakika olur, gelen garsonda cabası.

    oğlum starbucks fakir yeridir, 1 kahveye 12-13 tl verirsin 2-3 saat oturup arkadaslarınla sohbetini edersin, ödev vs işin varsa yaparsın, hangi aptallar diyor starbucks entel yeridir, pahalı yerdir vs. önce cayın 5-6 tl oldugu yerleri eleştirin.

  • sevgiliniz sizi bıraksa mı üzülürsünüz ölse mi

    herkesin bir ailesi var, sevdikleri var. bir insan neden bir insanın ölmesini istesin? bıraksa ne olur dünyada milyonlarca kadın erkek var, illa ki herkesin bir nasibi var.