molla atari14
profili

  • cb yakışıklı uzun boylu bakışları ezici olmalı

    (bkz: cumhurbaskani'nin yarragi 23 cm olmali)

  • 17 yaşındaki suriyeli'ye ırkçılık yapılması

    ırkcilik falan goremedim. bence siz, turklere surileri zorla dayatmak sureti ile irkcilik yapiyorsunuz ama biktik artik.

    edit: dilencilik yapmiyormus calisiyormus. ee opelim de dassagini alnimiza degdirelim o zaman. siktir git suriyede calis aq bebesi.

    edit2: irkcilik algisi olusturmaya calisan medyanin sahibi bir suriyeli, ayni zamanda kezzapla saldiriya ugrayan turk cocugu haberi uzerinden de algi calismasi yapmislardi.

    10larmedya'nin sahibi

  • red dead redemption 2

    ust edit:
    begenmeyene, bok gibi diyene, elestirene, saydirana saygim sonsuz amk. sen oyle dusunuyorsun ve bu beni hiiic ilgilendirmez. ama bu bir oyun degildir oyun soyle olur diye mevcut nispetteki aklinca kistas koyanlar gercek anlamda mal olabilir.

    bir de begenenlere salca olan andaval surusu var. ulan kendi cebimden parasini odeyerek aldigim dijital bir yazilim ile ne sekilde ve ne kadar eglenecegimi, ne kadar begenecegimi sana mi soracagim yarrak kafasi ?
    edit bitti.

    ya amk begenmedim veya bana gore degil demek bu kadar zor olmamali.

    --- spoiler ---
    çünkü bir video oyunu her şeyden önce oynanabilirlik sağlamalıdır. oyun dediğimiz şeyde ilerleme, ilerledikçe gelişme, yeni skiller açma vs gibi devamlılığı sağlayan ögeler bulunmalıdır.
    --- spoiler ---

    bu tanima uymayan, skill acma mekanigi olmayan yapimlar oyun degilmis. bsg birader gercekten. bir de su kadar sene oyun oynuyorum diye, bu kadar para harcadim diye anlatmis.

    yukaridaki savin neden yanlis oldugunu uzun uzun yazmak yerine sadece bsg diyorum.

    skill acmali oyun olarak metin2 yi onerebilirim. hava kilicinla kirmizi koyu basmaya gidip doyasiya eglen.

  • insan-tavuk savaşı

    tavuklar aslinda bos canlilar degil, dedeleri dinozor. dikkatli olmamiz lazim.

  • mevlana'nın şişman olması

    t: mevlana denen kisi icin bir gercektir. kendisi sismandir.

    mevlana islami bir figur degildir. kendisi hululi zerdust bir iranlidir ve mogollarin anadolu memurudur.

    anadolu zombileri bu adami islami figur yapmistir.

  • 26 temmuz 2021 afganların 2 türk'ü bıçaklaması

    gocmenler boyledir(ortadogulu serefsizlerden bahsediyorum) . bbc turkiye kamerasi gorunce hemen ordan sumuklu bir cocuk cikartip aglamaya baslarlar. ama tenhada ulkesine sigindigi adama saplar.

    bu orospu cocuklarina acimayin, is vermeyin, ev vermeyin.

  • tunceli ovacık'ta ayı saldırısına uğrayan çinli

    bahtsiz cinliyi tuncelide bozayi sikermis olarak ata sozunu guncelliyoruz.

  • 500 tl ile 20 gün idare etmek

    turkiyede yasamiyorum. 10 yili gecti. 10 yili askin suredir boyle dertlerim yok. size bu hayati reva goreni sikeyim arkadaslar. ucu ucuna bile yetmiyor amk. bu +50 dayilar yuzunden bizim hayatimiz karardi.

    tanim: turkiyede turke reva gorulen hayat bicimidir.

  • ispanya askerlerinin mültecileri denize atması

    araplarin dunyanin her ulkesinde kafasina gore giris yapamayacaklarini anlamalari gerek. ayni sey bizim ulkemizdeki arap gotu yalayanlar icin de gecerli.

    onlarin vatandasligi 250.000 dolarlik ucuz birsey degil. almiyor lan adam kendi vatanina iste. var mi itirazin? ben tebrik ediyorum.

    yollayin turkiyeye bizin dangalaklar beslesin.

    edit: beyler, 10 yildan biraz daha fazla bir suredir zaten turkiyede yasamiyorum. avrupada oturum isleri nasil oluyor kendi tecrubelerimden biraz bilgim var.

    belli bir ucret karsiligi verilen oturum izni farkli. 250 bine vatandaslik verip gel agzima da sic denmesi farkli. turkiyede 250.000 vermese de 3 yilda belirli sartlari saglayinca yine vatandaslik aliyor yabancilar.

  • 2021 ramazan ilk dayak piyangosu

    erzurum bu sene icin iyi hazirlandi. kimse yabana atmasin.

  • 30 ocak 2021 fenerbahçe çaykur rizespor maçı

    (#118888182)

    fenerbahce ile galatasarayin kullandigi penalti sayisi ayni. ulan bir tarikat mensubunun salakligi hic mi gelisme gostermez. bunlar camiye bira kutusu koyup gezi protestosunu provake etmeye calismislardi hatirlarsaniz. boyle usul osuruk tarzinda fenere cok penalti attiriliyor algisi yaratmaya calismasindan hemen bagli bulundugu cemaati anlamis olduk.

    gelelim gerceklere;

    fener lehine verilen 8 penaltiya karsin, 7 tane de aleyhine calinmis penalti var. galatasarayin lehine 8 aleyhine ise sadece 3 tane penalti calinmis. demekki birileri ligden kopmamasi icin gayet caba sarfetmis diyebiliriz.

  • oğluna cinsiyetçi isim koyan ebeveyn

    sjw tipler yuzunden elimizi neremize soksak diye dusunur olduk.

    lan hadi yine turkcede isimlerin cinsiyeti yoktur. turkce olarak dusundugunde senin dedigine gelebiliriz. peki arapca gibi veya slav dilleri gibi isimlerin cinsiyeti olan dilleri ne yapacagiz.

    o dillerde birakin, insan isimlerini, nesne isimlerinin de cinsiyeti var. turkcede bir canta diyorsun. o adamin dilinde mesela canta kelimesi kadin cinsiyetli o yuzden bir sayisinin sonuna kadin eki getirip cantayi o sekilde soyluyor. boyle kati bir dilde insan isminin de cinsiyeti oluyor.

    napacak simdi rus, oglum gay da olabilir isim koymayayim mi diyecek ? veya adam ivan'i ruslan'i boris'i birakip pokemon ismi mi koyacak cocuguna.

    bu sjw salaklari yuzunden, bunlarin bu beyaz adami darlamasi yuzunden cok guclu bir irkci, gay karsiti, manyaklik derecesinde ayrimci bir nesil gelecek.

    aq ben de isime bakayim demiyorlar ya.

  • evlenmek için 15 bilezik 1 set isteyen kız

    o paraya sol ayakli, uruguayli stoper aliniyor.

  • ankaralıların yaşadığı istanbul ezikliği

    dedi, yozgat yenifakilidan istanbula gocmus kiro. lol.