otizmkrali4
profili

  • tarihi çeşmeye terörist israil yazılması rezaleti

    şunu yapan orospu çocuğunu bulup anasını sikmeyen devlet, devlet değil muz kolonisidir. bu 3. ahmet çeşmesi. üsküdar meydanda. her gün yüzbinlerce insanın geçtiği bir yer. bir taraf boğaz, bir taraf mihrimah cami, bir taraf marmaray girişi. herhangi bir tarihi çeşme değil sembol bir çeşme. oraya yazı yazan amınakoyduğumun soysuz köpekleri bu topluma israilden daha zararlısınız.

  • polisin semra kuytul'a el hareketi çekmesi

    polis iyi yapmış diyenler: siz sarı öküzü vermeyecektik hikayesini yüz kez dinleyip o sarı öküzü yüz kez veren öküzlersiniz. hukuk, ahlak , profesyonellik herkese lazım. yarın bir gün hükümetle ters düşseniz, polis tarafından kadınınıza aynısı yapılsa zorunuza gitmeyecek mi? gerçi aranızda şu durumda bile zerre rahatsızlık hissetmeyecek kavatlar var ama geri kalanlar bunu bir düşünmeliler. aynısı sizin de başınıza gelebilir.

  • türkiye'nin en güzel kızlarının trabzonlu olması

    güzelliği bilmem ama türkiyenin en itici kızları trabzonludur. bezdum yazan tişört giyen kızdan daha itici ne var bu hayatta?

  • tuvalet önünde selam nöbeti tutturan akp'li

    bu işçi bu hakareti garibanlıktan dolayı mı yutuyor? evet. orada oturmasa işten kovulur. belediyede çok kötü bir işe verilir. istifa etmek zorunda bırakılır. bir daha iş bulamaz... peki bu işçinin adam gibi bir sendikası olsaydı böyle mi olurdu? diğer işçiler toplanıp arkadaşımıza buna yapamazsınız deyip birlik olsalardı yine böyle olur muydu? birileri eşek olmakta diretiyor. birileri semer vurmakta. bu halk hiç uyanmayacak mı ümidimi kaybediyorum artık. başkan yardımcısı olacak afedersiniz imam hatipli o yaratığa gelince. bizim vergilerimizle maaşı ödenen adamın bir saatini bile kendi menfaatine egona hizmet için kullanamazsın. bunun devlet hazinesinden çalmaktan hiçbir farkı yok. seni hala başkan yardımcısı olarak tutan başkanın da... seçmenin de...