itsmejoker4
profili

  • sedat peker videolarından öğrenilen en önemli şey

    bu ülkede hiç kimsenin hiçbir şeyi önemsemediği, embesil gibi espri peşinde koşup ciddi olayları ciddiyetsizleştirdiği ve bu yüzden de hiçbir şeyin değişmeyeceği. bu ülkenin aydınlanması çok zor, bir avuç zeki var geri kalana yorum yapmak dahi istemiyorum. adam sorgulamayı bilmiyor, resmen primatla eşit seviyede. buna ne anlatabilirsin ki?

  • teoman'ın efsane bir sanatçı olmasının sebebi

    bence sanatının yanı sıra şahsına münhasır karakteridir. ramazan ayında paparazziler tarafından kıstırılıp "ramazan ayı geldi ne düşünüyorsunuz?" sorusuna "ramazan güzel pide falan" diyecek kadar umursamaz, doğal, kasmadan esprili, naif asi ve entelektüel karakteri onu özel yapıyor. magazinlerde yıllarca gösterildiği gibi dümdüz çapkın bir adam değil, birkaç konuşmasını dinleyip otobiyografisini okuyunca zaten anlıyorsunuz.

    mükemmel bir sanatçı değil, daha önemlisi mükemmel gözükmeye çalışan bir sanatçı da değil işte bu yüzden değeri eksilmiyor. kendindeki olumlu olumsuz özellikleri saklamadan paylaşıyor, hiçbir zaman üstünden atamamış huzursuzluğu, melankoliyi ama ne gariptir ki insanlar teoman'ı hep eğlenceli anlarıyla hatırlıyor. ha bir de ulaşılabilir olmasıyla da efsane, çevremde ve sosyal medyada birçok insanın teoman'la anısına şahit oluyorum, adam gökdelen tepelerinde halktan kopuk yaşamıyor, bu da önemli bir şey bence bir sanatçının unutulmaz olmasında.

    bu yüzden türkiye'deki en orijinal sanatçılardan biridir, efsanedir ve yıllar sonra bile efsane olarak hatırlanacaktır. kendi kendisini belki bu kadar değerli görmüyor ama ikonlaşmış bir karakter yaratabilmek kolay değildir, teoman bu karakteri başkaları gibi sonradan yaratmamış kendi karakteriyle sevilmiştir.

    kendisini çok sevdiğim entryden belli oluyordur ama yine de tekrar edeyim, seviliyorsun teo'cum*

  • rtük'ün konuşanlar programına inceleme başlatması

    bugün "iyi oldu" dedikleriniz yarın sizi bulabilir. sansür yanlıştır, sansürle bir yere varılmaz. program kalitesiz, basit olabilir ama izleyip izlememe hakkınız var, kimse size zorla izletmiyor.

  • 31 aralık 2019 gecesi evde oturacak yazar listesi

    evimde her yıl yaptığım geleneksel yalnız yılbaşı kutlamasının dördüncüsünü gerçekleştirerek dahil olacağım liste.

    yemek söyleyip klasikleşmiş home alone veya how the grinch stole christmas filmlerini açıp sırayla izlerim, abur cubur komasına girer saat on iki gibi balkona çıkarak dilek balonu uçuranları izlerim bazen balon uçmaz yere düşer onlara falan gülerim, sonra yatarım. yılbaşı bana böyle geliyor ya sıcacık evinde oturup keyif yaparak geçirilen bir gün.