ahmetkostarika7
profili

  • finlandiya'dan dönen hıyarlar

    bazı kişilerin finlandiya'da yaşama şansı varken türkiye'ye döndüklerine ilişkin bir haber okuyacağım düşüncesi ile geldim.

  • türkiye'yi terk eden öğretmen +18 sektörüne girdi

    haber çok eski, odatv bugünlerde resmen clickbait işine girdi.

    isteyenler "backroomcasting" ve "alara" keywordlerini kullanarak ülker linklerine kendileri ulaşabilirler.

  • kemal kılıçdaroğlu'ndaki özgüvenin kaynağı

    muhtemelen yakın çevresindeki chp'liler, seçilmesi halinde kendilerine de birer bakanlık verileceği umuduyla gaz veriyorlar.

    kılıçdaroğlu az biraz sokakta gezse, hatta chp'nin en çok oy aldığı kadıköy, çankaya, karşıyaka gibi ilçelerde gezip nabız yoklasa hiç istemediğini rahatlıkla gözlemleyebilir.

    chp yıllardır yüzde 25 civarı oy alıyor. chp'nin başına rambo okan gelse de yüzde 25 alır. bu oyları yukarıya çıkaracak adam da kılıçdaroğlu değildir.

  • 17 yaşındaki suriyeli'ye ırkçılık yapılması

    yüzde yüz kurgu olduğunu düşündüğüm video. yazarların çoğunun bunu anlayacak ayırdetme kapasitesine sahip olmadığını da göstermiştir.

    bir kere videoyu yayınlayan 10lar medyanın sahibi suriyeli. daha bir iki gün önce, suriyeli bir gaspçı tarafından yüzüne kezzap atılan çocukla ilgili olarak bu haberin doğru olmadığı yönünde haber yapmışlardı ama olayın doğru olduğu anlaşıldı.

    şurada da görülebileceği üzere bugün akşamüzeri sözde ırkçılık yapılan sığınmacı çocuğu bulup, fotosunu çekip tweet atmışlar. arkasında da çocuğun videoda söylediği #benbirinsanım hashtagiyle hazırlanmış bir görsel var. maşallah bu ne hız, çocuğu ne çabuk buldunuz sadece bir videodan; bravo 10lar medya. istihbarat teşkilatı bile zor bulur bu kadar hızlı..

    sözün özü, röportajın kurgu olduğunu ve bunun yakında anlaşılacağını düşünüyorum.

  • fatih terim

    abdullah avcı'ya sorsalar adam galatasaray'dan morutan çıksın derdi.

    fatih terim morutan'ı çıkardı. pes diyorum artık.

  • biranın etkisini arttıracak şey

    aç karnına içmek

  • 2 aralık 2019 galatasaray twitter paylaşımı

    bunun nesi ağlamak?

    çıkarıp şak diye vurmuş masaya admin.

    gs'nin yediği golde sörloth arkadan itiyor. itmeyi maç sırasında göstermiyor yayıncı kuruluş. var hakemi gördü mü belli değil.

    üstüne bir de telif nedeniyle görüntüyü vermiyor.

    galatasaray da ağlamıyor, bir de penaltısının verilmediği bu zor deplasmanda beraberlik golünü atıyor. sonra da ironi içeren bir tweet atıyor.

    ağlama görmek isteyen cumartesi akşamına dönsün.