gozune gozluk eline sozluk11
profili

  • gerektiğinde 15 temmuz gecesi olduğu gibi çıkarız

    millet seni seçmediği zaman hiç ama hiçbir şey yapamazsın.
    ve millet sizi seçmeyecek 14 mayıs'ta sandıktan çıkana saygı gösterip 15'inde paşa paşa devir teslim yapacaksınız.

  • 2 mayıs 2023 kılıçdaroğlu'nun sığınmacılar tweet'i

    avrupa birliği'nin kem küm yapma ihtimaline karşılık “bu havzada su sorunu var eğer böyle devam ederse değil suriyeli ıraklı türkler bile kapınıza dayanacak” diyerek göz dağı veriyor.
    ortaya somut bir sebep sunarak sığınmacıları ve kaçakçıları gönderme sebebini mantıklı bir zemine oturtuyor.
    kemal dedem seni hafife almışız diyeceğim ama biz seni hiçbir zaman hafife almadık ama alanlar olmuştu onlarda seni bu seçim süreci boyunca tanıdılar.
    oyun kurucu, satranç ustası, gamechanger…

  • 31 mart 2023 iyi parti'ye silahlı saldırı

    masadan kalktı falan diye kızdık ettik ama meral mommy'i yedirmeyiz. sağı solu kalmadı artık bu işin türkiye'nin hayrına olacaksa en büyük iyi partili ben olurum.

  • 8 mart'ta atatürk'e teşekkürü saçma buluyorum

    dibimizdeki katar da seçme seçilme hakkı verilen yıl 2003, arabistan da 2006, türkiye' de 1934.
    sadece 8 mart'ta degıl yatıp kalkıp atatürk'e teşekkür edeceksin. ama böyle düşünmeye ne gerek var saçını mora boya, feminizmi ne olduğunu bilmeden benimse, et görünce çığlık at tebrikler 1 lvl insan.

  • muharrem ince

    kendisini baya severdim günde 2 miting yapar ikinci mitinginde ilkinde söylediği şeyleri tekrar ederdi ona rağmen izlerdim.
    fakat yine bu başlıkta yazılanlara şok oldum hiç mi akıllanmadınız amk? daha bir hafta bile geçmedi üzerinden hala acısını yaşıyoruz yok o olursa oy vermem, altılı masaya oy vermem, onu yapmam bunu yapmam, akşener altılı masayı bozsun ince ile ittifak yapsın, zart zurt. altılı masanın mutakabat metni seni ikna etmediyse senin zaten oy veresin yoktur boşuna kendine bahane arama ince'ye de oy vereceksen ver ama masa dağılsın, kk ya oy yok tadında ayrıştırıcı sözlerini bırak boş yapma.

  • 10 ocak 2022 kemal kılıçdaroğlu'nun attığı tweet

    araplar, avrupalılar değerli paralarıyla yatırım yapacak diye kendi insanımızı şişmiş kiralara ve aşırı yüksek ev fiyatlarına mahkum etmeyeceğiz 5 yıl boyunca yabancılara konut satışını yasaklayacağız açıklamasıdır.
    aşırı mantıklıdır tüm dürüstlüğü ile bu vatanın iyiliği için çalışacağı belli olan bir adamın açıklamasıdır.
    https://twitter.com/…?s=21&t=mnltjhanoxtr1dl22q6slq
    edit: ev mi kaldı diyenler? bu adam mı sattı ulan evleri? çoktan alınması gereken bir önlemi muhalefet olarak yapacağız diyor nerdeyse suçlu olacak az akıllı olun.
    az çok az.

  • k. kılıçdaroğlu'nun d.acemoğlu ile görüşmesi

    kılıçdaroğlunun yaptığı çok çok mantıklı bi hareket görüştük türkiye'nin ekonomi sorunlarına nasıl çözüm buluruz diye tartıştık diye de eklemiş yani açık açık ekonomi bakanımız daron acemoğlu diyor, başörtüsü deseydi derdimiz başörtü mü? diye 1000 tane entryi döşerdiniz türkiye'nin en büyük meselesini çözmek için dünyanın sayılı adamlarından biriyle görüşüyor çıt yok sizin derdiniz sadece yangıncılık.

    https://twitter.com/…?s=21&t=iitqlamdrdfyjwjroh1cza

  • ilk arabanızda ötv sıfırlanacak

    hayatı yalanlar içinde geçmiş ve yalanlar ile büyümüş olanların dürüst bir siyasetçinin verdiği basit bir vaade inanamadığı başlık şu memleketin kaynaklarının yüzde 20'si vatandaşa hizmet için kullanılsın siz bile şu zekalarla gayet refah bir hayat yaşarsınız.

  • cristiano ronaldo

    düşündükçe delirecek gibi oluyorum.
    premier ligte 37 yaşında milyonluk eşşeklerle dolu takımda 18 tane at, şampiyonlar ligi grubunda sadece kendi çabanla ama gerçekten kendi çabanla gruplarda 6 gol atıp gruptan çıkar ama medya yönlendirmesiyle geçen sezonun en kötü oyuncusu muamelesi gör, manunun yedek forveti konumuna düş bugun transferin son günü ya gidip bir yerde şov yapacak ya manuda kalıp uefa kazanıp çok iyi bir sezon geçirecek kral hırsından buz odasına gire gire buruşmuştur göt edilecekler listesi hayli kabarık at fava bekle.

  • lionel messi

    ronaldo 10 maçta 89 gol atıp 11. maçta gol atamayınca balon çöp
    messi 3-0 dan turu verince ^elinden geleni yaptı^
    hahhahshahahahhahs hassiktirin ordan

  • 6 haziran 2015 juventus barcelona maçı

    ligde hayvan gibi küfür ettiğin cuneyt çakır bu maçta golü iptal edince ulan inşallah doğru görmüştür milletin diline düşmesin deyince türk oluyorsun