darwinin mi indirgenemez karmasikligi7
profili

  • fenerbahçe

    anıtkabir fotoğrafı paylaşma, rakibe fetö iması falan güzel de, abi emre niye kulübün başında demezler mi adama? niye açık kapı bırakıyorsunuz kovun gitsin???

  • ali koç

    bizi bitiren ex başkanımız.

    fenerbahçe yıkılmaz diyen renktaşlarım tam olarak ne tür bir yıkılmadan bahsediyor mesela amatör kümeye düşmek kulübün kapatılması ya da stadın satılması falan gibi bir yıkılmadan mı bahsediliyor? yıkımdan anladığınız buysa evet fenerbahçe yıkılmaz tarihten silinmez amatöre düşmez kapısına kilit vurulmaz.

    bana göre fenerin iki sene hadi bilemedin üç sene şampiyon olamaması yıkımdır, 6-7 seneyi falan geçtim.

    şampiyonlar ligini birkaç yıl gidilememesi yıkımdır(15 sene oldu).

    milyarlarca lira borç varken takımda takıma yakışacak tek bir oyuncu dahi yokken halen daha gidip tolga tolgay serdar sadık zanka rami falette deniz kruse muriç gibi oyuncuların üstelik sağlam bonservisler maaşlar vs ödenerek takıma katılıp bunlardan medet umulur hale gelinmesi yıkımdır.

    ne bekliyorsunuz daha adımız fiilen silindi zaten kimsenin sikine takmadığı stadının folloş edildiği gelenin geçenin madara ettiği anadolu takımlarından hasbelkader beraberliği kurtarabilen bir takım olduk çıktık. ulan küme düşme stresi yaşadık geçen sezon son iki haftada rahat mısınız siz daha ne olsun stadın ortasına hepimizi yatırıp sksinler mi istiyorsunuz?

    tiksindim şu kuru hamasetten yemin ediyorum fenerbahçe büyüklüğü başka bir büyüklükmüş adı konamazmış öteki beriki yok ya! adını koyun lan artık şampiyonlar liginde millete kök söktüren saygı duyulan avrupadan kupa getiren ligin içinden geçen kupalara ambargo koyan bir büyüklük istiyorum ben alın bu sikik ezik tavırlarınızı da kulübü terk edin basiretini bagladınız iyice, vasata alışmış taraftarın bu kulüpte yeri yok eşşek gibi başarı getirecekler yıldız oyuncu alacaklar sağlam kadro kuracaklar kupa kazanacaklar işleri ne amk kara kaşına kara gözüne mi yıllarımızı verdik veriyoruz lan bu kulübe biz?

  • 29 mayıs 2020 yabancı sınırının 8+2+2'ye inmesi

    gerçekleşmesi halinde benden buraya kadar dediğim sikkoluk.

    ben kimim? senede 500-1000 tl arası futbol için para harcayan alt seviye bir dangalağım, benim on-yüz-bin katım harcayan dangalakları da soğutursunuz benim gibi harcayan yüz binlerce dangalağı da, oturun kına yakın o saatten sonra.

  • apple'ın planlı eskitmeyi abartmış olması

    muhterem arkadaşlar:

    öncelikle konu apple mı çok eskitiyor androidler mi vs meselesi değil, sidik yarışını başka yerde yaparsınız.

    muhterem gerizekalılar;

    bu telefon bırak yere düşmeyi çiziği yok zırhlı kılıfta kullanılıyor, zaten kamera darbe görse sorun kamerada olur, okuduğunuzu anlayın önce amk kamera taş gibi çalışıyor esas sorun çekimi yaptıktan sonra yazılımsal olarak kalitesini düşürüp kaydediyor, ne dangalak adamsınız lan siz?

  • ismail küçükkaya'ya da nafaka prangası takılması

    e kadın çalışıyormuş zaten, öğretmenmiş, niye bir de nafaka baglanıyor ki üzerine? iyice boku çıktı bu nafaka işinin he artık, doğuda mağdur kızlar var gencecik evlendirilmiş okumasına çalışmasına imkan verilmemiş bunların hakkıdır nafaka eli ekmek tutan çalışan bir kadın hangi hakla böyle bir talepte bulunabilir???

  • avm'de öpüşen çifti uyaran kişinin bıçaklanması

    haber 2016’dan başlığı hortlatıp kendi kendinize tribe giriyorsunuz, neyse devam çocuklar.

  • renault clio

    görmemişin altına clio çekersen yağmurda kızaklamasını bile arabaya bağlar tutar totosunun bokuyla araba beğenmez üzerine yetinmez bir de bunu beğenen kuş serisinden başkasına binmemiştir der, o yağmurda kızaklayan sözde yol tutmayan araba mı yoksa arabanın lastikleri mi önce onu öğren sonra gel.

    on numara beş yıldız arabadır az yakar çok kaçar cinsten yeni kasaları bilhassa tasarım olarak çok sevimlidir donanım olarak da üst paketlerde oyuncağı boldur kullanıcısını tatmin eder, iyi lastiklerle çok da güzel yol tutar zaten 1.5 90hp arabayla ne virajı kasıyorsunuz da totonuzun bokuyla “yol tutmuyor-virajı yok” diyebiliyorsunuz onu hiç bilmem.