walking away12
profili

  • uğur karakullukçu

    hiçbir zaman galatasaray kulübü üyesi olmamış profesör vahdettin engin 'e "galatasaray üyeliğinizi 2 yıl önce neden askıya aldınız" gibi bir soru sordu, kulaklarıma inanamadım.

    uğur kardeşim, bırak bu fanatizmi. galatasaray yönetimini twitter baskısıyla iş yapmakla suçluyorsun, sen yayın esnasında sana gelen yanlış bilgiler üzerinden iddiacıyı boşa düşürmek için çabalıyorsun. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu uğur? adamı böyle rezil ederler işte.

  • erol bulut

    - kenarda ona yardımcı olmasını isteyeceği adam dört gözle fenerbahçe'nin başına geçmeye çalışan volkan demirel,

    - saha dışında amiri gözüken kişi emre belözoğlu,

    - saha içinde hocalık yapacağı adamlar caner erkin, gökhan gönül,

    hal böyle olunca sonuçlar kaçınılmaz oluyor. maçın ilk dakikasından beri dökülen gökhan ile caner'i çıkarabiliyor musun oyundan hoca? ertesi gün idmanda "hayırdır hoca skor 3-0 bizi taraftarın önüne mi atıyon?" diye üstüne yürürler vallahi. gariban pelkas'ı çıkartırsın tabi, gariban ferdi'ye akıl verirsin tabi.

    vehbi koç şirketini ali koç'a devretse sanırım cumhuriyet tarihiyle yaşıt koca holding batardı herhalde. ali koç gibi düşündüğünü üç ay sonra uygulayan biri holdingin başında olsaydı her an bir olayın olduğu güzide ülkemizde şirket reaksiyon alana kadar batıp gitmişti. bugün erol bulut'u göndermeyi düşünür 2 ay sonra kovar, bir de utanmadan seçime girip oy ister. babasının çiftliği ya burası, para vermiş ya ali koç efendi sanıyor ki her kararı sorgulanmadan kabul edilecek. böyle devam edin bakalım, hele şu pandemi bitsin statlarda görüşürüz.

  • ahmet ağaoğlu

    rakip başkanın ölmüş anasına küfür edecek, sahada rakip alanyalı kovalayacak kadar gözü dönmüş şahsiyet. sebep? rakip takımın kendilerine yatmaması, maç satmaması, sonuna kadar mücadeleyi bırakmaması.. devletin her türlü imkanından yararlan, bir maç istediğin gibi bitmediği için ortalığı birbirine kat..

    bu rezaletten sonra al kupan senin olsun, maçların senin olsun, şampiyonluk senin olsun. yalnız unutma başkan, krala yaslanmayın, düşersiniz.

  • ersun yanal

    hocam inanamıyorum ya. yemin ediyorum inanamıyorum. fenerbahçeden ayrılmana sebep olan etik ve ahlak dışı muameleye karşı neler yazdım, tekrar fenerbahçe ile buluşman için gün saydım ama hocam inanamıyorum sana. geldiğin günden beri söylediğin o büyük slogan sözlerin altında kaldın, şu takımı analiz edip "ligin ikinci yarısının lideri olacağız" gibi bir laf söyledin ve durum ortada. takımı sen kurmadın, transferleri sen yapmadın ama senin istediğin tolgay'ın hali ortada. "coşkulu taraftarın istediği fenerbahce" diye çıktığın yolda futbolcuların çoğundan tek bir reaksiyon alamıyorsun, kimse umursamıyor. maçlardaki oyuncu değişikliklerinin hepsi skandal, oyuncu tercihlerin skandal.

    hocam herşeye tamam ama hele o son yaptığın. tırnağım kadar sevmem ama ayew gibi bir adamı oyuna alacakken hayattan umudunu kesmiş alperi oyuna alman, aman allahım. oyuna girmeye hazırlanıp tekrar kenarı çağırdığın adam altyapı oyuncusu değil, ayew hocam. diyorum tırnağım kadar sevmem ama ayew bu. yerine aldigin adam alper potuk. hocam noldu sana böyle?

    en çok bizi üzdün hocam. seni her yerde deli gibi savunan, maruz kaldigin muameleye karşı ses yükselten, seni tekrar fenerbahcede görmek için can atan fenerbahçelileri üzdün. sana inanamıyorum hocam.

  • fenerbahçe erkek basketbol takımı

    önce bir koca yürekliden bahsedelim; šarunas jasikevicius.

    "abi cska'yı deplasmanda hep yeniyoruz ama ya" tayfası düşmeden söyleyeyim, eğer sarunas hazretleri bugün bu oyunu bozmasaydı top 8'de cska bizi patatese çevirirdi, bak yemin ediyorum hezimet yaşardık. hiç öyle hayaller kurmayın yani; saha avantajsız bir cska eşleşmesinden çıkmamız imkansız, cska eşleşmesini pana eşleşmesine yeğ tutan da kusura bakmayın ama basketboldan anlamıyordur. bu eşleşmeden kurtulmamızı sağlayan sarunas'a büyük teşekkür borçluyuz.

    gelelim panathinaikos'a, bu elemanlar yine obradovic hocamın kafasını karıştırmak için yok tören yok anma yok onur ödülü bir şeyler yapacaklar maçtan önce. adamlarda resmen taktik oldu bu, hocamız oaka'dan daha galibiyetle dönemedi bu yüzden, maç öncesi duyguyu veriyorlar hocama. ama bu eşleşmeden çıkmamız tamamen hocamıza bağlı; sağlıklı bir fenerbahçe takımı oradan en az 1 galibiyet çıkarır.

    normal sezonu iyi başladık kötü bitirdik, en azından bu düşüşü normal sezonun sonunda yaşadık. sezon başında "direkt cska ile istanbulda final oynayalım abi" tayfası da artık bi kendine geldi, fikstürün zor olduğunu ve diğer takımların hiç öyle "buyurun finali siz oynayın" havasında olmadığını gördü. tek ihtiyacımız orada alınacak bir galibiyet.

  • 27 mayıs 2016 fenerbahçe galatasaray odeabank maçı

    iğrenç futbol kültürünüzü bu şubeye bulaştırmayın. aziz yıldırım'a bir, size iki. aziz yıldırım istifa diye inlemeliymiş. hassiktir oradan. taraftarın yapması gereken tek şey takımını desteklemek, top karşıdayken rakibe yüklenmek, o kadar. bu şubenin emeğini futbolda alınan kötü sonuçlarla heba edemezsiniz, çomar sürüsüne bak lan. hiç kimse aziz yıldırım'ı protesto etmek adına fenerbahçe erkek basketbol takımının maçını sabote edemez. düne kadar aziz'in vitor'un götünün dibinden ayrılmıyordunuz, salonun yolunu bilmiyordunuz şimdi mi aklınıza düştü yönetimi protesto etmek?

    sakın aklınızdan böyle bir şey geçirmeyin. obradovic'i böyle bir duruma sokamazsınız, takımını görmezden gelemezsiniz. siktir git nerede protesto ediyorsan et, git açlık grevi yap kulüp binasında. ama o salon futbol şubesinin başarısızlıklarının konuşulacağı, sorumluların istifasının isteneceği en son yer. haddinizi bilin.

  • reza zarrab'ın hapishane fotoğrafı

    dünya gözüyle uzun ve avanesinin de şöyle fotoğraflarını görsek, mutluluktan kendimle ilişkiye girerim herhalde.

  • yalova'da kürt öğrencinin alnına tc yazılması

    kızın evini basıp alnına rujla tc yazıyorlar, eline zorla bayrak verip poz ver diyorlar ama burada yarrak kafalının biri bunun nesi işkence diyor. evet sayın yarrak kafalı işkence olması için elektrik falan vermeleri gerekiyor, 21. yüzyılda bir insanın evini basıp ona isteği dışında zorla bir şey yaptırmak olsa olsa kız kavgasıdır, latifedir.

    boşuna demiyorlar ırkçılık bir ideoloji değil psikolojik hastalıktır diye.

  • nerede bir zalim varsa biz onun yanında olacağız

    bir ahmet davutoğlu beyanatı.

    bilmediğimiz bir şey olsa gam yemeyeceğim. yalnız şakşakçılar bu sözü bile alkış yağmuruna tutmuş.

  • fenerbahçeli çocuğa saldıran kayserispor taraftarı

    az önce denk geldiğim video. sinirden elim ayağım titriyor. şerefsizler, adi köpekler. o çocuğun tek bir damla gözyaşına değer mi lan yaptığın fanatiklik? nasıl bir gözü dönmüşlük bu?

    https://twitter.com/…rlig/status/656406750330036224

    edit: adam kayseri'de tanınan bilinen amigo recai adında biriymiş. böyle adamların öfkeli kalabalık lafıyla aklanması, sakinliğe davet edilmesi utanç vericidir. bir tane kolluk kuvveti görmedim "aga hayırdır sen kimsin de çoluk çocuğa, insanlara saldırıyorsun" diyen. yeter lan.

    edir 2: vaguedespassions denen bir garip kişilik "hemen saldırı diye olayı lanse et, ortalığı ateşe ver. işte bunlar hep uzun süren akp döneminin sonuçları" gibi değişik laflar etmiş. saldırı kelimesinin anlamının sadece fiziksel şiddete dayalı olmadığını anlaması için bu cahilliğinden kurtulması gerekiyor. tdk bile saldırı kelimesini açıklarken "kötülük yapmak, yıpratmak" diye başlar cümleye. aksi takdirde bu saldırı yapanlarla aynı düşünce yapısına sahip olduğunu iddia edebilirim.

    edit 3: ilhan ekşioğlu ve şekip mosturoğlu minik kardeşimizin kadıköy'e davet edildiğini yazdı.

    kardeşimize ulaşılmış, nasıl da gülüyor. emeği geçen herkese teşekkürler.

  • davutoğlu'nun anketlerde yükseliyoruz açıklaması

    devamı "tek parti iktidarına gidecek şekilde güçlendirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz" olan açıklama.

    https://twitter.com/…rktv/status/641979470010818560

    biz biliyoruz zaten elinizden geleni yaptığınızı. ülkeyi iç savaşın eşiğine sürükleyenler hala iktidar derdinde, 400 vekil derdinde. biz unutmadık erdoğan'ın "400 vekil verin bu iş huzur içinde çözülsün" lafını.

  • akp'li sandık başkanının 5 yıl hapis cezası alması

    yerel seçimlerde chp'nin oylarını akp'ye yazan akp'li sandık başkanı ebru doğan katar'a 5 yıl hapis cezası verilmesi olayı. ilk önce hangi akp'li kurmay "zamanlama manidar" diyecek çok merak ediyorum;

    http://www.radikal.com.tr/…gir_fatura_5_yil-1373740

    edit: yarın seçimde görev alacak sandık görevlileri/ müşahitler/ gönüllü gözlemciler sabah görev yerlerine gittiğinde bu haberin bir çıktısını alıp masanın üzerine koysa, ya da bir şekilde diğer müşahitlere -özellikle malum partinin müşahitlerine- gösterse güzel olmaz mı?