vimjunon4
profili

  • akbank 5.000 tl faizsiz kredi

    48 saatten fazla sistemi düzeltmeyi becerememiş bir bankanın, kaybettiği müşterileri geri kazanma çabası olabilir. unutma-unutturma.

  • cem yılmaz'ın kavala ve demirtaş yorumu

    "şu demirtaş suçlu ama..." yorumlarında gına geldi. onu da savunduruyorsunuz adama. arkadaş, suçluysa cezasını çeksin, mahkemelerimiz yargılasın, suçunu kanıtlasın, tck'da ne yazıyorsa o suçla ilgili, o kadar süre yatsın, bunu istemeyen şerefsizdir zaten. keza kavala için de aynı süreç işlesin. evrensel hukukta da böyle. olması gereken bu. gerek yasin börü ve arkadaşlarının başına gelenler, gerek 15 temmuzda yaşananları hepimiz biliyoruz, bunlarla ilgili kim suçluysa gün yüzü görmesinler. bu olması gereken şey.

    ama ya suçlu değilse, soruşturma için içeride tutuluyorsa, yeterince suç bulunamıyorsa...

    bu neden bu kadar önemli biliyor musun sevgili meriç? yarın aynısı sana da, bana da, bir tanıdığına da yapılabilir. ergenekon sürecinde, balyoz sürecinde yapıldı. şu anda hukuksuzca tutuklu binlerce khk'lı var. (neden hukuksuzca diyorum, devletin zamanında izin verdiği şeyleri yaptıkları gerekçesiyle suçlu gösteriliyorlar, legal bir bankaya, kendi hesabına para yatırdı diye işinden atılmış, hapse girmiş insanlar var. ha bu arada bankanın kurucusu bugün spk başkanı vs.)

    iyi oku meriç. yarın şuursuzun biri gelip, seninle ilgili bir iddia ortaya atar, 4-5 yıl hapiste kalırsın daha hüküm almadan. bunu ister miydin? kendine istemeyeceğini başkasına da isteme. özgürlük çok kıymetli, bir saatini bile sana geri verecek kimse yokken, insanların yıllarını yiyorlar zindanlarda.

    tanım: olması gerekeni savunmuş komedyen.

  • şu an hissedilen duygu

    bıkkınlık. sadece bu.

  • asansörde türbanlı kadınla öpüşen dede

    yüzlerinin açık seçik neden paylaşıldığını anlamadığım dede ve partneridir.

    neden yan baktın diye insanların öldürüldüğü ülkede, bu görüntünün açıkça yayınlanması , yer bildirilmesi en hafif tabiriyle cinayete azmettirmektir!

    iki insanın kendi arasında, kimsenin görmediğini düşünerek yaşadıkları şeyi sosyal medyada yayılacak şekilde paylaşmak ise şerefsizliğin ta kendisidir!

    edit: (bkz: entry nick uyumu)