cyclematenergy7
profili

  • eski sevgilinin doğum günü kutlanır mı sorunsalı

    bir defa kutlamıştım. ikinci defa kutlamadan önce twitter'da "yine kutlayacak hahahah" tweetini atınca nefret eder hale gelmiştim.

  • akraba için kredi çekmek

    anne tarafından yakın bir akrabamızın paraya ihtiyacı oldu ve herkesten borç para istedi. hiçbir akraba eş, dost ona borç vermeyince en son bize söyledi. babamın emekli olduğunu ve bankaların emekliye anında kredi vereceğini bildiği için bizde ısrar etti. sonra annem de babama ısrar edince babam birkaç gün içerisinde istediği kadar parayı çekti ve gönderdi. ilk birkaç ay ödedikten sonra bize borcunu sonra ödeyeceğini söyledi. annem ve babam merhametli olduğu için kabul etti.

    2 sene boyunca babamın emekli maaşının 1/3'i kesiliyordu. tam da o dönemde kardeşimin telefonu bozuldu ve ona telefon almak için emekli maaşına taksitle telefon veren bir elektronik mağazasına başvuru yaptık ama kredi ödemesi devam ettiği için başvuru reddedildi. kardeşim günlerce üzülmüştü, babam da çocuğunun üzülmesini kabullenemediği için bir yerden borç para aldı ve 1 hafta sonra telefonu aldı. ben de o dönem fotoğraf makinesi istiyordum ve yine aynı mağazaya gidip şansımızı denedik ama sonuç yine hüsrandı. tabii fotoğraf makinesi biraz pahalı olduğu için babam bir yerden borç alamadı. nihayet kredi ödemesi bitmişti ama bu sefer de ben ve kardeşlerimin masrafları arttığı için fotoğraf makinesi yalan oldu. halen içimde kalmıştır.

    akrabamız bu gibi durumları düşünmediği için maddi durumu fazla iyi olmayan bir ailenin vicdanına oynayarak kendini düşünüp ödeyemeyeceği bir borç para aldı ve halen ödemedi. her ailenin kendince bir maddi hesabı vardır ve evdeki herkes ihtiyacını o hesaba göre yapıyor. sırf kan bağı var diye tüm mal ve servetin paylaşılacağını düşünmek çok yanlış. tamam borç verilir ama borç istenilen ailenin de maddi durumunu göz önünde bulundurmak gerekiyor.

  • iyi kalpli aşırı duygusal sessiz efendi erkek

    bu erkek benim. türkiye'de yaşıyorsanız sizin için zor bir durum olacaktır.

    1) ilişkilerimde ilk zamanlarda beni çok seven karşı cins bir süre sonra benim herhangi bir olumsuz hareketimi görmemesine rağmen benden soğuyor ve terk ediyor

    2) girdiğim ortamlarda sırf bu özelliklerim yüzünden beni ezik bir insan olarak görüyorlar. 'enseye vur ekmeğini al' gözüyle bakıyorlar.

    3) uzman olduğum konularda benim danışmanlığıma ihtiyaçları varken sırf beni ezik olarak gördükleri için bana en son danışıyorlar. benim vereceğim öneriler yerinde öneriler olsa bile gidip diğerlerinden aldığı önerileri uyguluyorlar

    4) herhangi bir olaya sert tepki gösterdiğimde benden beklemediklerini ve çok şaşırdıklarını söylerler ama benim de insan olduğumu unuturlar.

    bir sürü durum sayabilirim. eminim benim yaşadıklarımı yaşayan erkeklerin sayısı azımsanmayacak kadar değildir.

    artık ben de dayanamayacak noktaya geldim ve bu özelliklerimi değiştirmeye başlama yoluna girmek üzereyim. sabrım da bir yere kadar.

  • karadenizlilerin agresif olması

    hayır bir de bununla övünüyorlar. "bak ben karadenizliyim, çabuk sinirlenirim. yapımız böyle bizim" bana ne ulan senin karadenizliliğinden? anormalliklerine laf gelmesin diye kendi içlerinde övünç kaynağı haline getirip tatmin ediyor kendilerini.

  • erkekle ciddi ilişki kurmanın aşırı zorlaşması

    gidip nargile kafelerde fink atan, kavgacı olan, her iki sözünden biri eyvallah olan, serseri olan kim varsa onlara gittiğiniz için sizi gerçekten seven erkekleri de kaçırıp burda dert yanıyorsunuz. sorunu önce kendinizde arayın.

    ciddi ilişki erkeğini her zaman gördüğünüz yerde bulamazsınız. o erkekler yalnızdır. ya kitapçıda, ya deniz kenarında müzik dinlerken, ya da iyi konusu olan bir filmin yayınlandığı sinema salonunda yani sanatın içinde bulabilirsiniz.

    sanattan ve insan ruhundan anlamayan erkeklere gittiğinizde de “hepsi seks için birlikte olmak istiyor” diye de ağlamayın burada.

  • lütfen siyah poşet alın

    o markette satılan ped firmalarının yerinde olsam oraya bir daha ped göndermem. bu nasıl gericiliktir ya?

  • başörtüsü açılan futbolcuyu perdeleyen rakipleri

    ulen saçım gözükmesin diyorsun ama taytla maç yapıyorsun. tüm vücut hatların belli oluyor. bomboş işler bunlar ya ahaha

    edit yapma zorunluluğu hissettim. "sana ne insanların inancından?" diye mesajlar geldi. ben inancına bir şey demiyorum. sadece yaptığı hareketin mantıksız olduğunu söylüyorum. lütfen 2 defa okuyun. eğer yine anlamazsanız bir şey diyemiyorum.