charlito ways6
profili

  • nicolo zaniolo

    rashica'nın en iyi hali werder bremendeki halidir. yunus'un en iyi hali adana demirspordaki halidir.
    zaniolo'nun en iyi hali italya'nın en yetenekli futbolcusu halidir. yani demem şu ki, rashica ve yunus'u kazanırsan iyi bir takımdaki işleyen katkı veren iyi bir kanat oyuncusuna sahip olursun lakin zaniolo'yu kazanırsan dünya çapında bir yeteneği, sana kupalar kazandıracak bir yeteneği yeri geldimi gitti denilen büyük maçları çıkar sana kazandırır.
    o yüzdendirki dünya da büyük yıldızları yönetebilen onları verimli hale getirebilecek sistemler kuran hocalar büyük hoca olarak kabul görür. galatasaray ve okan hoca büyük oynamak istiyorsa avrupa da başarı elde etmek istiyorsa mutlaka zaniolo'yu kazanmalı, ona yeteneklerini gösterebileceği alan açmalı. malesef ülkemizde hala kanat forvet ve ofansif kanat oyuncusu arasındaki fark anlaşılmadı. zaniolo bir kanat forvettir onu rashica gibi kerem gibi çizgiye in diyemezsin, rakip beki kovala diyemezsin. ronaldo, messi, roben, neymar mesela bunlar kanat forvettir bunlara alan açarsın, şut imkânı tanırsın, forvetini bu adamlara duvar yaparsın, orta sahanı yakın oynatırsın, arkasındaki boşluğu top rakipteyken dolduracak şekilde defansif adamını yakın oynatır kapatırsın ve bu şekilde bu isimleri tamamen özel yeteneklerini sergileyecekleri özgürlüğü verirsin işte biz buna kanat forvet deriz. zaniolo da tam olarak böyle bir kanat forvetti, avrupa futbolunda yeni bir süper star doğuyor denildiği zaman ondan sonra düşüşe geçip morinho ile kavga etmesinin sebebide tam olarak buydu. morinho da ona kanat oyuncusu olmasını istedi.
    okan hoca zaniolo'ya kanat forvet görevi vermeli ona özgürlük sağlamalı ve şampiyonlar liginde başarılı olmak istiyorsa mutlaka onu kazanmalı. rashica ile yunus gibi isimlerle şampiyonlar liginde başarı imkansız.

  • cristiano ronaldo

    ulan cancelo kahpesi ulan bruno fernandes piçi bu adam yunanistan ile final oynarken 2016 da kupayı alırken siz kadroda varmiydiniz? size ne oluyor siz neden kangal köpeği gibi bu adama saldırıyorsunuz. şu medyaya verdiğiniz görüntüler nedir lan! adamı terslemeler elini sıkmamalar. amk gavatları bu adam futbolu biraktikdan 100 sene sonra bile hatırlanacak ya siz kimsinizi lan. futboldan sonra 5 sene içinde insanlar sizi görmeden akıllarına bile gelmezsiniz. adam yaşlandı 1 seneliği sizden kötü oldu diye insan ülkesinin en büyük efsanesine bunu yaparmı kansız şerefsizler. cidden herkes bu adamın dediği gibi organize bir şekilde üstüne gitme başladı. birden inanılmaz bir şekilde aynı anda her şekilde saldırıyor. yorumcu olan eski takım arkadaşları, medya, hocaları bağzı futbolcular bir yerde organize olmuş şekilde son 2 senedir saldırıyor. cidden komplo teorilerinden hiç haz etmem lakin artık ben bile denilenlere inanmaya başladım. ne olduysa herşey coca cola ya yaptıklarından sonra patlak verdi. adamın dediği gibi raf ragnick kimdir abi manu ya hoca oluyor ronaldonun psikolojiye saldırmaya başlıyor. sonra ten hag getiriliyor adam gelir gelmez bunla uğraşıyor, sonra maguire ve ekibi futbolcular başlıyor dışlamaya, kulüpten bir tane destek yok adamın dediği gibi oğlu öldüğünde bile yanında olmadılar. adam gemileri yakıyor manu ile tam o sırada o ne! hemen ertesi gün bu sefer önce soyunma odasında sonra antrenmanda bruno fernandes ve cancelo kahpesi adama saygisizlik yapıyor hemde öyle böyle değil ve ne hikmetse tam medya görüntü alırken. kesinlikle adamı itibarsizlaştırma düğmesine basılmış.

  • burak elmas

    ahh bu popüler kültür, ah bu sürü psikolojisi.
    sosyla medya da burak elmas diye bir tarafını yırtan ergen sürüsü hayatında stada adımını atmamıştır.
    *soruyorum size? burak elmas, sponsor bulacağım ve fatih terim kırmızı çizgimizdir demekten başka nasıl bir proje ortaya koydu?
    *bunlar kayınpederi ile kulübün rekor gelir elde ettiği dönemde batırıp kaçmadılar mı?
    *ailecek naylon fatura kesmekten ceza almadılar mı?
    *ışın çelebi, adaylıktan çekilirken bazı adaylar işsiz güçsüz, sırf stadın isim hakkını satıp gelir elde etmek için adaylar derken kimi kast etti ve adaylardan sürekli olarak stada sponsor buldum diyen burak elmas değil mi?
    *bu takım 3 senedir top oynamıyor, kondisyonu yok, disiplini yok, hiç bir taktik planı yok, transferlerin büyük çoğunluğu fiyasko. peki bunlarda fatih terim'in tıpkı arsen wanger, morinho, şenol güneş, lucesko gibi devri kapanıp, günümüz çağdaş futboluna ayak uyduramamktan kaynaklaniyor olmasın?

    metin öztürk gibi, 6 sene için de kulübün tüm borçlarını ödeyeceğini söyleyen, 2 senedir seçime hazırlandığını, anlaştığı futbolcuların olduğunu hoca isterse salı günü formayı giyerler diyen net ve galatasaray iş adamları derneği başkanlığı yapan başarılı bir iş adamı dururken burak elmas'ı desteklemek galatasaray'a ihanettir.

  • 27-29 nisan 2021 cenevre'deki kıbrıs görüşmeleri

    buraya gelip, osmanlı dan beri tek gerçek dostumuz ingiltere diyen, kıbrısı resmi olaral taniyacak zaten ingilizler türkleri sever diyenler vardı :))
    ingilizler dünya'daki tek süper güçtür lakin menfati olmasın bırak türkiye'yi galler'i, iskoçya'yı bile satar.
    ingiliz sana yanaştımı 10 kez düşüneceksin, bayram değil seyran değil eniştem beni neden öptü diyeceksin.

  • rusya'nın bulduğu korona aşısını yaptırır mısınız

    bulan alman olursa direk alir kafama dikerim.gerisini beklerim kimse ölmezse olurum bende.

  • diyarbakır'da yapılan evsiz sosyal deneyi

    aklıma nba tarihinin en iyi koçu gregg popovıc'in "dünyanın en iyi insanlarını diyarbakır da gördüm, bize verecek iyi yemekleri yokdu diye utaniyorlardi".lafini getirdi.
    gregg orda asker olarak görev yapmış.