starklarin makus talihi8
profili

  • masterchef türkiye 2023 all-star

    adam dilini yemeğe değdirip yapan aşçının götündeki basura kadar sayabilecek gibi bir tip. bizim obez turizm otelci somer ve yabancı damat daniloya benzemiyor tabi

  • masterchef türkiye 2023 all-star

    sergen götü yanmış it gibi geziyor ahahahaha.

    noldu lan gelenleri potaya atacaktın örgütlemiştin herkesi. gelen seni potaya atınca niye kudurdun? seyyar köfteci seni ahahaha

  • yakından görülen en ünlü kişi

    ibrahim tatlıses mi daha ünlü bülent ersoy mu karar veremedim. bülent ersoyu parfüm mü patladı bu ne çok koku lan diye dönüp fark etmiştim.
    ibrahim tatlısesi de gördüğümde ulan ne kelle var bunda 20 30 okka çeker bu kelle demiştim keleş mermisi bile işlemedi o kelleye.

  • altay bayındır

    aferin olm 2 senede volkan demirel oldun.

    jeneriklik gol. check
    yan topta dalyarak gibi izleyip yeme. check
    taraftara ben çok büyük fenerliyim diyip gaz alma. check
    trabzonda taraftarla kavga. check

  • 2021 abd gp

    perez allahın varsa yarın o ilk virajda torpido gibi girersin hamilton'a

  • fatih altaylı'nın kılıçdaroğlu'nu açıkça uyarması

    hala ona oy yok buna oy yok diyen gerizekalılar var. deccal'ı aday yapın oy verirken o masayı kırarım bu adama karşı. salak herifler hala aday seçiyor şaka gibi. rambo okan bile mevcuttan iyi yönetir ülkeyi neyin kavgasını veriyorsunuz?

    edit: çok götler yanmış hepsi mesajla hakaret peşinde. yok herkesin oy vermesini sağlayacak adam lazımmış, rteye oy veren kimse buna oy vermeye dönmezmiş. siz gidin çöpten ekmek topluyorum ama hep akpye verdim yine akpye veririm diyen kadına anlatın adayınızı, çatınızı. 20 sene oldu bunların seçmeni olan oksimoron kitleyi ikna etmeye çalışıyorsunuz hala.

  • türkiye'de artan gerizekalılığın sebepleri

    insanlar eskiden daha gerizekalıydı sadece siz fikirlerini duymuyordunuz. sosyal medya sayesinde herkesin fikrini duyabildiğin için gerizekalı sayısı artmış gibi geliyor.

  • yeşilkent mahallesi 1805. sokak esenyurt/istanbul

    şimdi kalkıp biz gidip dövsek bu herifi 5 dkya gelir o polis