bu konuyu tartismak icin tiklayiniz8
profili

  • melih gökçek'in mansur yavaş'a meydan okuması

    mart 2014 seçimlerinden bu yana sadece iyi insan olduğunu düşündüğüm için mansur yavaş'ı desteklerim. seçim çalışmaları için sahada aktif olarak çalıştım, dağ tepe gezdim. ama melih gökçek gibi kalitesiz birinin gazına gelip karşısına otursaydı çok bozulurdum.

    birileri buraları okuyup kendisine iletiyorsa, bir kez daha hayal kırıklığına uğratmadığı için teşekkürlerimi iletin lütfen.

  • 17 ağustos 2019 kamil koç rezaleti

    aydın görünümlü genç bir çifti görünce gıcık olmuş bir muavini içeren rezalettir. sedat peker çakması bıçkın bir yolcu olsaydı, sarhoş bile olsa sesini çıkarmayacağı gibi arka koltuklarda içki ikram ederdi. böyle yavşaktır bu adamlar. efendi insan görünce efelik taslarlar, azarlanınca köpek olurlar.

  • starbucks'ta facia gibi kaza

    mal olanları sayıyorum.
    1-şehir içinde hız yapan şoför.
    2-dibine kafe kurulmasına izin verdiğin yolun trafiğini, hızlı akmasına izin verecek şekilde düzenleyen kurumlar.
    3-şehirin orta göbeğinde yol alırken hızlı gitmeyi isteyen bizler.

    yok kardeşim uygar ülkelerde böyle bir şey. şehirin ortasında, her yerde ya kırmızı ışık, ya da hız uyarı levhaları. basıp gidebilmen de gerekmiyor. bizde hiç kimse kırmızı ışığa tahammül edemiyor. illa basıp gideceğiz. battı çıktı denilen garabetlerle şehrin ortasında 100 ile gidiyor insanlar. son 5 yılda 3 tane tanıdığımın aile büyüğü araba çarpması sonucu öldü. bu araba 30-40 ile gitseydi kimsenin burnu kanamazdı. araba ulaşım içindir. milletin egolarını tatmin ettiği bir araç değil.

    şehiriçi trafiği bir tarafını yırtsan da yaya önceliklidir. biri 80 kilo et parçası, diğeri bilmem kaç ton bir makine. canlının hiç şansı yok. apırsanız da köpürseniz de doğrusu bu.

    edit: yayalar yaşlı, bilgisiz, çocuk, akıl hastası, görme/işitme engelli olabilir. yasalar bunların herhangi birini yaya olmak için engel kabul etmiyor. ehliyet gerektiren şey araba kullanmak. şehiriçinde herhangi birinin canından sen sorumlusun. siz istiyorsunuz ki türkiye cangılında sadece genç, güçlü ve uyanık olanlar sokağa çıkabilsin.

  • çıplak fotoğraf göndermek

    çocuklarınızı, kardeşlerinizi ergenlik dönemine girer girmez uygun bir dille uyarmanız geren konu.

    kızım küçükken icq vardı. yanıma oturttum, adım adım tehlikelerini, korunma yollarını anlattım. neyse ki hiçbir manyağa kaptırmadı kendini. sizin yok saymanız, onun karşısına çıkmayacağı anlamına gelmiyor.

    hırtlık yapmayın, insan gibi anlatın, öğretin. olmadık biri ile karşılaşırsa da size gelmesini sağlayın.

  • akp'nin hazırladığı kampüse hoş geldin videosu

    gümrük ve ticaret bakanı bülent tüfenkci'nin 50 yaşına kadar ağladığını söylediği video. baktım 51 yaşında, geçen seneye kadar niye ağlamış acaba, bilen varsa yeşillendirsin lütfen?

    wikipedia'yı vpn'le açıp baktım. yeşilyurt imam hatip lisesi mezunu. o dönem malatya'da dershane falan yoktur. bir imam hatip lisesinden ankara hukuk fakültesine girebilecek eğitimi almış. yani türkiye'nin en iyi hukuk fakültesinde ücretsiz okumuş. aynı okulda yüksek lisansını yine ücretsiz yapmış. malatya'ya dönüp 1991'de serbest avukatlığa başlamış. özgeçmişine bakılırsa iyi para kazandığını tahmin ediyorum. 2001'den bu yana akp içinde siyaset yapmış, 2015'te de milletvekili olmuş. yani o çalışmış. devlet de okutmuş. adam etmiş. yeni sistemle alem-i cihan olsa, olacağı imamlıktan bir adım ötede değil.

    neyse yazık, kim ağlattı bu adamı çıksın ortaya?

    edit: imla.

  • müdür yardımcısının pippa bacca paylaşımı

    necmettin köksal tarafından silinen paylaşım. şöyle de bir açıklama yapmış.

    "son yaptığım paylaşım ateistleri rahatsız etmiş yürüyüş yapanlara tavsiye niteliğinde olmasına rağmen paylaşımı başka yerlere çekmeye çalışmışlar. beyinleri tecavüze uğramış bu insanlar türkiye de tecavüze uğrayan italyan kızla alay ettiğimi ima eder şekilde paylaşımlar ve hakaretler yapmaktalar. bana özelden mesajla hakaret edenleri ve bu şekilde paylaşım yapanların hepsini savcılığa suç duyurusunda bulunacağımdan emin olsunlar."

    "madem zararsız, hatta faydalı bir şey yazdığını düşünüyordun da 3-5 ateist için niye sildin?" diye sorarlar adama.

  • levent gök ile bekir bozdağ'ın el ele tutuşması

    olayları genellikle soğukkanlı karşılarım, ama bu fotoğrafı gördüğümden bu yana elim ayağım titriyor. bu ülkede öğrenciler, gazeteciler, sanatçılar, yazarlar o senin elini tuttuğun adam ve avanesi yüzünden tutuklu. böyle bir poz vermek ne demek, kuru bir selam neyinize yetmiyor? ne oldu da bu samimiyet oluştu? bekir bozdağ "başkanlık yasasını çekiyoruz" dedi de onu mu kutluyorsunuz? kafayı yiyeceğim. çekilin kardeşim, boşaltın o koltukları. attığımız adıma dikkat ediyoruz biz, akp'ye, siyasal islama yaramasın diye. siz de bir zahmet mecliste kıkırdamayın.

    edit: bak bak, götoğlan da olmuşuz. elele gülüşmenin alternatifi ne zaman tabanca ile düello yapmak olmuş? bizde mi bir anormallik var anlamıyorum ki. hafif bir sürtüşme mi var akp ile chp arasında, dargın sevgili modundalar mı? öyleyse çıkın söyleyin, biz de üzerinde düşünelim. ülke elden gidiyor diye uykusuz kalmayalım, çocuklarımızın geleceğinden endişe etmeyelim.

  • gün birlik günüdür bırakın erdoğan başkan olsun