tengrist9
profili

  • mersin'in türkiye'nin kaliforniya'sı olması

    east coast piçleri bok atmış bile.

  • 13 nisan 2021 köleliğin yasallaşması

    mavi - beyaz yakalı işçi sınıfını psikolojik yıkıma götürecek, zaten yok denecek kadar az olan sosyal yaşamını tamamen bitirecek olay.

    19:00 yasağı nedir kardeşim. istiyorlar ki bütün hayatımızı işverene adayalım. istiyorlar ki işçinin hobisi, eğlencesi olmasın karın tokluğuna çalışsın.zaten. öyleydi ama hava almayı bile yasakladılar lan yasak.

  • danimarka'nin niye zengin olduğunun bilinmemesi

    (bkz: maersk)
    (bkz: hummel)
    (bkz: novo nordisk)

    5 milyonluk ülkenin 3 tane şirketinin değeri 85 milyonluk ülkenin gdpsi kadar olunca zengin olunuyor sanırım.

  • tadı güzel olan alkollü içkiler

    (bkz: baileys)

  • taylan yıldız

    eğitimiyle gurur duyduğu için tevfik gibi çakallarca dalga geçilmesi sivilceli sözlük yazarlarınca müstahak görülen kişi.

    az bile yaptığını düşünüyorum eğitimli insanların çıkarıp diplomayı cahil anadolulunun dürüp götüne sokması gerekir. okumuşların pısırıklığı yüzünden tevfik gibi vasıfsızlar mevki makam sahibi olup üstteki tiplerde şakşakçıları oluyor.

  • amerika'da evini koruyan zenginin ifşa edilmesi

    amerika'nın işgal edilemeyeceğinin kanıtı olan amerikalı.

    bizim zenginler hemen topuk.

    amerika'yı amerika yapan şey nedir diye sorsalar bunu ve bunu gösterirdim. bireysel silahlanma, zenginlik, özgürlük, özel mülkiyetin korunması. liberalizmin bütün tanımlarını unutun ve bu iki resme bakın. senin ülkende devletin sosyal devlet adı altında %65'e varan vergiler alıp senin mülkünün güveliğini sağlayamazken, amerikan liberalizmi sana bu hakkı veriyor. öldür.

    burada isteyen övebilir, isteyen yerebilir ama asıl sorulması gereken öküz gibi vergiler alınırken neden özel güvenlikli sitelerde oturmak için ayrıca paralar harcıyoruz?

  • üniversite son sınıfta son final

    lise sonun son cuması değildir.

  • 20 eylül 2019 51. bölge baskını

    fox mulder sizinle gurur duyuyor aslanlar. yürüye durun.

    (bkz: the truth is out there)

  • türk beyaz yakalısı

    şu sıralar çok sıkı çalıştığını göstermek için bilgisayar ekranına ciddi bakışlar atarak sözlükte kendi ile ilgili olan bu başlığı okumakta.