oyuncocugu4
profili

  • erkeklerin sevgili olmak istediği kızda aradıkları

    aktif psikopatolojisinin olmaması. kolay değil, farkındayım.

  • 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçı

    fenerbahçenin her zamanki gibi yine ''sezon gitti bari gs'ye yenilmeme geleneğini sürdürelim'' düşüncesiyle çıkacağı, gs'nin ise '' buradan 1 puan alsak iyidir, sonunda şampiyon olalım da'' diyerek geleceği kadıköy derbisi. her sene aynı şey amk, ya beraberlik olur ya da fener alır. izlemeye bile değmez artık bu maçlar...

  • uzungöl'ün son hali

    vay be! bir de şurayı hala görmeye giden var. beton görmek isteyen ankara' ya falan gitsin, en azından daha az arap görür.

  • fatih terim

    kendisine laf söyleyen gs'liler ağır gerizekalıdır kusura bakmayın. kulüp başkanlarının gs maçları sonrası ağlamaları, seri'ye kırmızı kart gösterilen pozisyonun benzerinde bjk'ye kart çıkmaması, daha ilk haftalardan başladılar. adam tecrübeli, olayı anlıyor ve bunların nasıl organize olduklarını gayet net bir şekilde ifade ediyor ve anladıkları dilden konuşuyor. şu ortamda guardiola' yı getirsen bu şebekeyle başa çıkamaz. fatih terim' e destek olun, giderse çok ararsınız benden söylemesi. ayrıca adamın bir oyun oturtamamasının nedeni de forvet krizinin çözülememesidir. takım geçen sene forvetsiz ve yalancı forvet onyekuru ile bir oyun bulup şampiyon oldu. böyle bir başarı dünyada azdır. falcao gibi pozisyon almayı bilen katil gibi bir forvet geldikten sonra görün bu takımı.