jingle of the jungle4
profili

  • cristiano ronaldo vs lionel messi

    messi'nin takım arkadaşları dünya kupası kazanmış da, bakalım ronaldo'nun beraber oynadığı çöpler neler yapmış...

    casillas, ramos, xabi alonso o kadrodan ilk aklıma gelen ispanyollar, isco misco rotasyon oyuncularını saymıyorum.

    khedira, kroos, mesut almanya'yla dünya kupası almış adamlar.

    varane yine dünya kupası alan fransa'nın stoperi, o kadroya kişisel mevzuulardan alınmayan benzema'nın giroud'dan 5 gömlek iyi futbolcu olduğuna hemfikirizdir diye düşünüyorum.

    pepe kendisiyle beraber portekiz'le avrupa şampiyonu olmuş, bale galler gibi tırışkadan bi ülkeyi adeta tek başına avrupa şampiyonasında yarı finale çıkarmış, modric dünya kupası finalisti hırvatistan'ın beyni... takımda uluslararası cv'si en tırt adam bile marcelo amk, sanki ronaldo sabri'nin ortalarını necip'in akıl dolu ara paslarını gole çevirerek yaptı o kariyeri. ha bu da bir eleştiri değil ha, top class adam herhalde top class adamlarla oynayacak, derdim bu saçma argümana...

  • yakamoz s-245

    denizaltının su aldığı bölümü hatunla izlerken ona " gemi batarken önce neden kadınlar ve çocuklar tahliye edilir bilir misin? erkekler sessizce bir çözüm bulabilsin diye." şakasını yaptım, önce güldü, sonra çok cinsiyetçisin deyip verdi eksimi. özge özpirinççi hanım car car car bende bu intibayı yarattı çünkü sağolsun, millet orda batan gemiyi kurtarmaya çalışıyor, sen kafa açıyorsun.

  • türk kızlarındaki tayt giyme hastalığı

    giysinler kardeşlerim, bu duruma verdikleri yanıt "çok rahat valla şekerim", eminim ki doğrudur da, e bırakalım insanlar rahat etsinler. yalnız bizim de kendi mevzilerimizi kazanmamız lazım. misafirliğe, restorana, resmi-ciddi yerlere bile giderken, iş yerinde, her yere giderken çekiyorlar altlarına taytı, "çok rahat valla şekerim", biz eşorfman giyip buralara gidelim desek hemen hindi gibi kabarır "olmaz öyle git doğru düzgün bi' şey giy!" derler. e çok rahat şekerim? yani boşverin beyler kadınlarla, ne giydikleriyle uğraşmayı, önce kendi derdimize bir derman bulalım.

  • lost'un üstüne dizi yapılmamış olması

    lost'u özel yapan şey şudur ki:

    (bkz: ulan hepimiz oradaydık be)

    daha sonra kimimiz dexter'a, sopranos'a, breaking bad'e sardık; kimimiz how i met your mother'a, gossip girl'e...* ama lost varken tüm dünya onu izliyodu, onun hakkında konuşuyodu, her bölüm sabırsızlıkla beklenip teoriler üretiliyodu, hasılı bambaşka bi' enerjisi vardı.