dedibirileri6
profili

  • ekrem imamoğlu

    sığınmacı meselesinden payını alan adam. bizim insanlarımıza göre bu mevzudan siyasal islamcılar ve ülkücüler dışında herkes sorumlu.

    ülkeyi yıllardır yönetenler öyle ya da böyle hep sağcılar ama kendileri hiçbir şeyin sorumlusu değiller. bir şekilde hep başkaları mahvediyor her şeyi. çok acayip yemin ediyorum.

  • 7 şubat 2022 hdp'nin insanları sokağa çağırması

    kimseyi sokağa falan çağırmamışlar, halkın elektrik zamlarına karşı yaptıkları eylemlere, işçilerin hak arama eylemlerine parti flaması olmadan destek verin demişler.

    yorum yapmadan önce metni okuyaydınız iyiydi.

    gayet yerinde ve haklı bir metin. ikokul seviyesine şakalarınızı ve komikliklerinizi ötede yapabilirsiniz.

  • özel sitenin havuzuna haşemalı kadının alınmaması

    valla bu zamana kadar hep başörtülü kadınların özgürlüğünü savundum ama gördüğüm kadarıyla onların başörtüsü dışında başka problemleri yok ve zerre umursamıyorlar.

    başka herhangi bir hak ihlali konusunda fikir belirttiklerine şahit olmadım.zamanında çok ezildik demelerine rağmen bugün ezilenler umurlarında bile değil.

    bu nedenle problemleri beni artık zerre ilgilendirmiyor.

    insan bu kadar bencil olmamalı.

  • bir başkadır sinan

    kadınların arzuladığı erkek. tatava yapmaz basar geçer. kadın naz yaparsa diğerini arayıp ona basar. basıp geçtiği kadınlar sosyal medyada "yhaa erkeklerin onda dokuzu böyle, siz neden böylesinjz ama yhaa " diye dert yanar.

    mesela bir tarafa jung mung diyen,kendince okuyan, araştıran, efendi ve sadık olacağı belli olan elemanı koy, diğer yana sinanı koy, kadınların yüzde doksanı sinanı seçer.

    kadın yaşlanır, hayatından bir sürü sinan geçmiş, sinanlar yeni kadınlara çoktan yelken açmıştır.kadın jung falan diyen efendi elemanı aramaya başlar ama o da evlenmiştir. mütevazı hayatına devam etmektedir.

    kadın evlenilecek erkeklerin kapılmış olmasına isyan eder. sinan ve sinan gibilere nefret kusmaya, onları eleştirmeye başlar. sinan artık onunla ilgilenmemektedir çünkü. pislik,hain, seks dışında bişey düşünmeyen cahil bir eleman olmuştur kadının gözünde.

    oysa sinan başından beri aksini iddia etmemiştir.

    yürüyedur sinan.

    edit: kadınların yüzde doksanı dememe takılanlar olmuş. tam anlaşılmamış sanırım konuya açıklık getireyim; bunu "erkeklerin onda dokuzu sinan gibi" diyenlere ithafen yazmıştım.

    "erkeklerin onda dokuzu sinan gibi" diyen kadınların yüzde doksanı bu ikilemde sinanı seçerdi diye düzeltirsek daha anlaşılır olacak sanırım. zira seçmeselerdi "erkeklerin onda dokuzu böyledir" demezlerdi diye düşünüyorum.

  • taksim meydanı tasarım yarışması

    dumura uğratmış proje.

    belediye meydan düzenlemesi yapacak, istanbulsenin.org diye bir site yapmışlar, gideceğimiz,gezeceğimiz meydanların nasıl olmasını istediğimizi bize soruyorlar lan.

    öyle kafalarına nasıl eserse, hangisi daha çok kazandıracaksa öyle yapmak yerine bize soruyorlar.

    o kadar alışkın olmadığım birşey ki şaşkın şaşkın projeleri izliyorum.

  • hayat kadınıyla yatmayan erkek

    burda herkes hayat kadınıyla birlikte olmayı itin bir tarafına sokmuş ve gerekçe olarak duygu olmamasından bahsetmiş, aynı kişiler fuckbuddy aranıyor, tinder başlıklarında skor yarıştırıyor.
    tek gecelik ilişki yaşadığınız her kadınla duygusal ilişki yaşıyor musunuz sanki?

    geçiniz temiz insan ayaklarını. hayat kadınlarını da bu kadar aşağılamanın manası yok. hepiniz sütten çıkmış ak kaşık, onlar kirli değil mi? ne farkı var hayat kadınınıyla birlikte olmanın tek gecelik ilişki yaşamaktan? parayı peşin alması mı?