weparty12
profili

  • dsö başkanının x hastalığına hazır olun açıklaması

    ya bu sözcü’yü çoluk çocuk mu yönetiyor, öyle bir hastalık yok, sırf tıklanmak için yapılmaz ki bu, haberin aslı

    https://www.cbsnews.com/…avos-world-economic-forum/

    dünyada covid’den 20 kat öldürücü farazi bir hastalık çıkması halinde dünya liderleri olarak ne yapmaları gerektiğini konuşuyorlar. kriz planı gibi bir şey.

    dünyayı türk gazetelerinden takip etmek zorunda kalanlara vallahi üzülüyorum

  • ebrar karakurt

    lezbiyen olup olmadığını bilmediğim sporcu.

    aklamak için söylemiyorum ama eşcinsel sporcular sadece bizim gibi “ortadoğu çöplüğü” ülkelerde gündem olmuyor maalesef. eşcinsel haklarının çok gelişmiş olduğu batı ülkelerinde bile halen tabloid basının çok sevdiği bir konu.

    ben böyle işinde gücünde, gayet normal, başarılı ve göz önünde olan insanların cinsel yönelimini açıkça ifade etmelerini yada saklama gayretinde bulunmamalarını (genelin gözünden) eşcinselliğin marjinallikten çıkması adına olumlu buluyorum.

    homofobiklerin sarmısak görmüş vampir gibi ifrit oldukları “normalleşme” bu işte. şimdi ebrar, iddialara göre cinsel yönelimini “açık” etti diye tüm ülke bir anda eşcinsel orgilere başlamayacak. en fazla ortalama insanlar “demek o kadar da tuhaf bir şey değil” diyecek, o da belki.

    bu arada bir yobaz “hiç başarısı yok lezbiyen diye kahraman oldu, ali rıza madalya aldı akpli diye vik vik” zırvalamış. şunu net söyleyebilirim bu ülkede göz önünde olup eşcinsel kimliğini saklamayan her birey, tüm ülkenin iplerini elinde bulunduran güce yanlayan adamdan bin kat daha kahramandır. yaptığı sporda güce yanlayan daha başarılı olmuş olabilir. bu başka tür bir kahramanlık ki bazılarınızın anlamaması gayet normal. anlasanız böyle “kahramanlık” hikayelerine ihtiyacımız olmazdı.

  • akp'nin halen yüzde 35 oy alabilmesi

    hemen damladi iste "halktan kopuksunuz"cu sivri zekalar. kirk yillik geyik. halktan kopuk falan degiliz, halkin ne mal oldugunu gayet biliyoruz, ondan umutsuzuz. ulkeyi soyup sogana da cevirsen din allah diye diye uyutabilecegin bir kitlenin varligini biliyoruz. ha gercekten o halk bana uzak olsun.

    ayrica onlar halk da biz kimiz sanki?

  • türk askerinin israil'e gitmeye hazırlanması

    vize almışlar mı?

    sırf birileri padişahlık fantazisini tatmin edecek diye türk askeri canını veremez

    edit: bahsedilen sözde barış gücüymüş, katılımcılar israil’i diplomatik olarak bile tanımayan iran, pakistan. israil bu ülkelerin askerlerini kudüs’e sokacak? hayal dünyasındasınız bile demiyorum, direkt malsınız. bm’den kınama bildirisi çıkarttıramıyorsunuz, bu ülkelerden oluşan bir “barış gücü”?

  • rtük'ün mahkemeye gönderdiği yazı

    az kaldı az, bir türlü açık açık söyleyemiyorlar da akp’ye muhalefet etmenin suç olduğu bir dönemi fiilen yaşıyoruz.

    zamanında “tehlikenin farkında mısınız” diyenlerle dalga geçenler götlerina kına yakabilir.

  • 15 kasım 2020 rte'nin kıbrıs'a saray yapma önerisi

    adam ciddi ciddi sarayların başka ülkelerin bakış açısını değiştireceğini söylüyor. sarayı var diye ülkeler teker teker tanıyacak herhalde kktc’yi. bu vizyonsuzluk da değil, bambaşka bir boyut

  • protein tozu ile kas yapanların sahtekar olması

    ayni zamanda kismetinizi kapatiyor, nazar degdiriyor, pipiniz en az 3 santim kisaliyor, maasin dusuyor, yildizin kapaniyor, fena bir sey yani, her turlu fitne fucur var.

    alti ustu besin takviyesi, ne anlamlar yukleniyor yarappim, kiskanc siskalar

  • caner çalışır

    ulan yani dindar bir adam degilim de islam'a gore escinsellik buyuk gunah ama cennete girmeye engel degil. arastrinca bu sonuc cikiyor kaldi ki islam'a gore nereye gidecegini sen nerden biliyon amk. sen tanri misin?

    bi de bu ne demek lan "işin garip yanlarından biri de lgbt lerin kendi burjuvazini kurmuş olmasi. ahmaklığın para ettigi bir burjuvazi. ve her burjuvazi gibi halktan, değerlerinden kopuk, (çoğu yanılgılardan oluşan)kendi gerçekliğini oluşturmuş..."

    hayatimda duydugum en kolpa cumlelerden, ne zirvaliyon olm sen ya. adamin takip edenlerin yuzde doksani gay bile degildir ne burjuvazisi amk, bize oyle bir bilgi gelmedi, biz oyle kollektif hareket etmiyoruz, biz yaratmadik, sosyal medyadaki binlerce fenomenden biri, halka da sokayim ayrica, hangi deger, kimin degeri?

    bir de cok buyuk laf etmis gibi sonunda uc nokta var. te allam

  • selin karaca çevik

    sıktı artık bu linç kültürünüz ha, kadın kapalı hesabında paylaşmış, biri tutmuş ruling denen kendini iyice bi bok sanan ergene atmış. kadının yaptığı doğru değil ama adını buraya kadar taşıyanlar siz berbat ilkel, vahşi insanlarsanız. gerçekten bu linç kültürünün boku çıktı. ufacık bir hatada insanları yok etmek istiyorsunuz. bi siktirin gidin artık ya

    hayatında hiç hata yapmamış insanlarca işten atılması, ölmesi istenen kişi. ciddi ciddi söylüyorum yüzde doksanınız ruh hastası. hastasınız siz. hasta.

  • kabin memurunu yumruklayan yolcu

    yolcu turk falan degil uydurmayin. transavia'nin paris tunus seferinde yasaniyor olay, ucak nice'e zorunlu inis yapiyor ve adam tutuklaniyor. tutuklanirken fransizca bagirdigi goruluyor. buyuk ihtimalle tunus asilli bir fransiz

    http://br.rfi.fr/…nca-e-tunisia-passageiro-violento

    bu arada ingilizce kaynak

    https://www.mirror.co.uk/…-allahu-akbarand-13905165

    https://sputniknews.com/…er-incident-paris-tunisia/

    aramaya inaniyorum diyorsunuz ama inanmiyorsunuz. bu sozlugun en buyuk sorunu bu. 5 dakikada ulasilabilecek dogrular umurunuzda degil .

  • tgb'nin netflix açıklaması

    ne sıfatla türk gençliği adına açıklama yaptığını anlamadığım rezil örgütün sikimde olmayan açıklaması. asıl zehir kaynağı kendileri.

  • hamile kadına otobüste yer vermeme hakkı

    böyle bir hakkınız zaten var, aksini iddia eden bir kanun yok. kimse de çemkiremez.

    ben şahsen böyle “dur şöyle hassas noktalara dokunayım da küfür yiyeyim, etkileşim is everything” zihniyetli sikik ergenlere içimden “öküz, mal vb.” der geçerim.