pikan3
profili

  • yazarların en çok para gömdüğü zevki

    migros-a 101-bim-şok gibi marketlerde o hafta gelmiş olan indirimli ürünleri almak.

    pandemi zamanı türeyen bu zevkimle; alakalı alakasız, gerekli gereksiz bisürü şey aldığımı fark ettim. durduramıyoruz efenim.

  • ekşi itiraf

    sosyal medyada "en çok ben üzüldüm" imajı çizmelerine uyuz oluyorum.
    bir kere toplumda mutlaka yaşanılan olayla ilgili paylaşım yapma zorunluluğu gibi bi şey çıktı. kendisi paylaşırken ötesine berisine de "başka şeyler paylaşmayın" mesajı veren tipler var. kusura bakmayın da instagramda bayrak fotosu paylaştın diye benden daha milliyetçi olduğun veya benden daha çok üzüldüğün anlamına gelmiyor. her şeyi göstermelik yaşıyorsunuz. ben kendi içimde yaşıyorum gösteriş yapmak istemiyorum.

    başka şeyler paylaşan insanlara gelince. yahu bırakın insanları ne yapıyorsa yapsınlar. bu neyin mahalle baskısı? acı üzerinden kavga çıkarmak ya da üstünlük sağlamak da ne oluyor?
    işte bu duyguları yazmak istedim.

  • türk kızlarının nezaket sorunu

    iyi davranmayı "gönlü var olarak algılayan türk erkeği" ne fazla bile nazik davranıyoruz...

    edit: mesaj kutum küfürle doldu... çok nazik beyler özür dilerim, kendinizi ne güzel ifade ediyorsunuz... oysa iki dakika sizinle yazışsam, ne iltifatlar duyar, ne türlü teklifler alırdım. pardon... keşke beni utandırsaydınız nezaketinizle beyefendiliğinizle de, ben haksız çıksaydım.