beni biraz anlasana5
profili

  • kadınlar olarak kıllarımızı almak zorunda değiliz

    biri size işkence mi yapıyor kıllarınızı alın diye. polis çevirme yapıp kıllarınızı kontrol edip kesmeyenlere ceza mı yazıyor.

    almayın kızlar almayın. erkekler bir şey demez siz birbirinize laf sokarsınız niye kıllarını almadın diye.

  • imf anlaşması olmazsa dolar 10 tl olur

    imf' den borç alınca fabrikalarımızı kapatırmış.

    ulan kapatacakları fabrikamız mı kaldı hıyar?! hepsini akp halletti sağolsun!

  • recep ivedik 7 için bir konu bırak

    1. recep ivedik üçbuçuk...

    recep korkunçlu şeyler yaşar. kurt adamlar, üç harfliler, cinci hocalar, büyücüler. sonra böhöhöyt der.

    2. topla gel recep...

    recep ivedik bir kıza aşık olur. o da futbolcu sever biridir. recep kaleci olmaya karar verir. karaambarsporu amatörden profesyonelliğe çıkarır. sonra böhöhöyt der.

    3. recep ivedik uzaylılarla...

    recep bir gün yaşadığı evin teras katında uyurken, ayıya benzeyen değişik bir dünyalı görmüş olan uzaylılar onu incelemek için gemiye alır. işte eğlence o vakit başlar. sonra böhöhöyt der.

    4. recep ivedik liseli

    recep ivedik öğrenci affı çıkınca liseyi bitirmeye karar verir. ergenlerle komik zamanlar geçirir. sınavda kopya çeker, çektirir. spor turnuvaları, bilgi yarışmaları, öğretmenlerle dalga geçmek gibi şeyler gerçekleşir. sonra böhöhöyt der.

    5. bebek ivedik

    recep ivedik bir gün kapısının önünde sepetin içinde ağlayan bir bebek görür. sağa sola götürür kimse almaz. babası olmadığına kimseyi inandıramaz. bebeğe bakmak zorundadır. bebeğe kuru fasülye yedirmeye çalışır. çocuk bunun yüzüne işer. mahalleki teyzeler buna yardım eder. teyzelerden birinin kızı recep' e aşık olur. sonra böhöhöyt der.

    6. recep mcqueen

    recep ivedik araba yarışçısı olmuştur. birinci olunca şampanya değil şalgam patlatıp içer. haksızlıklar yaşar. bunun arabasını bozarlar falan hırs yapar. karaambarcılar bunun yardımcılarıdır. sonra bi kız buna aşık olur. tam öpecekken her şey rüyaymış olur. sonra böhöhöyt der.

    7. sabah şekeri ivedik

    recep ivedik sabah programı sunuculuğu yapar. seyirci teyzelerle dalga geçer, konuk doktorları yaptığı komiklikler ve hayvanlıklarıyla sinir eder. misafir sanatçı canan karatay olabilir mesela. recep kameraman kıza aşık olabilir. sonra böhöhöyt der.

    8. recep hastır şef.

    recep master şef yarışmasına katılır. jüriyle sürekli kafa bulup pasif rolde olan yarışmacı arkadaşlarla dalga geçer. yemek yaparken etrafa un falan fırlatır. ağzına yağ alıp tavaya püskürtür. şaşırtıcı derecede beğenirler yemeklerini. sırf onun hatrına bir de reyting uğruna adamı yarışmadan atamazlar. recep finali kaybeder ama yine de halkın sevgisini kazanır. sonra böhöhöyt der.

    9. recep ivedovic.

    recep basketbola merak salar. bir gün mahalle takımının başına geçip antrenörlüğünü yapar. baskın tavırları sebebiyle kimse ses çıkaramaz. basketbolculara bağırır. sinirlendiğinde ayakkabısını onlara fırlatır. 1.lig takımlarından biri onu keşfeder. sonra eurolig şampiyonu olurlar. her sene final four. sonra böhöhöyt der.

    yeter bu kadar. yoruldum.

  • kaşar sucuk salamın sofrada lüks sayıldığı yıllar

    gerçek kaşar sucuk salam yesen zaten yine lüks.

  • uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey

    biricik eşim ve çocuklarımın yanımda olması.