that blood10
profili

  • 1 ak partiliyi ikna et

    marketten gotunu tutarak cikan akp li, ekmek kuyrugunda aksama kadar kahvaltilik ekmek bekleyen akp li, kendi kendini ikna edemediyse hala, bence pek ugrasmayin derim..

    bunlara ragmen kazanildi kazanildi.. yoksa comaristan a devam.. erdogan bi kac yuz milyar dolar daha carpar 5 senede.. sonra da olur gider.. yanina da kar kalir amk.

    bu salaklarin parasi umrumda degil, onlar surunmeye alisik.. ben kendi parama uzulurum. benim de parami caldi herif.. colugumun cocugumun riskini caldi.. uzuldugumle de kalirim..

  • ufoların insanlarla iletişime geçmeme nedenleri

    belki adamlarin gozunde kafesteki maymunlardan farkimiz olmadigi icindir..

    sen hayvanat bahcesine gidip, maymunlarla iletisim kurmaya cabaliyor musun? onun gibi dusun..

    haa, gunun birinde gokten findik fistik atarlar, onu bilemem, o olur bak..

  • 31 mart 2023 muharrem ince açıklaması

    adam yalan soyluyor ama yine siz bilirsiniz..

    kendisine cok daha once gidilecekti, soylediginin aksine, kendisi istemedi..

    once 100.000 imza toplayim da oyle gorurusuz diyen de kendisidir..

    ee 100.000 imzayi son gune anca denklestirdi herif.. sonraki gunde bulusuldu iste.. bunda kk nin bir sucu yok..

    bunun oncesinde de, kendisi zaten ozdag in ittifakindaydi.. ata ittifakinda ki partiye gel bize diye kim neden teklif gotursin ki??

    adam ata ittifakindaydi, meral aksener in masadan kalktigi gun, whatsapp mesaji jle gruptan cikarak ata ittifakindan ayrildi.. bu tiynette bir adamla kimse ittifak yapmak istemez cunku yari yolda birakilma tedirginligi yaratir..

    yalansa yalan diyin ince ciler..

    aktrollerin oyununa geliyor burdaki yazarlar.. algiyi bilerek bu adamin uzerinde tutmaya calisiyorlar ki yoktan yere parlasin..

    alkolik oldugu bilinen bir adama akp den oy gitmez bryler.. adam proje bu belli..

    erdogan in elinde kaseti ya da bi pisligi var muhtemelen.. tasmasi erdogan da.. bende bu intibayi ciddi uyandiriyor..

    soylemlerinde erdogan in gitmesi ilk onceligimiz diyor ama, bunun gerceklesmesi icin gereken fiziki adimlari atmiyor.. tezgah yani anlayacaginiz..

    bolecegi oy bu saatten sonra 6li masa oylari da olamaz yalniz.. kjmse salak degil o kadar..

    kendisine oy atacak olanlar, erdogan i da kk yi da sevmeyenler.. laf olsun diye gidip oy atacaklar iste..

    2. tura da sandiga gitmez cogu muhtemelen..

    ama bu erdogan a yariyor bizdeki secim kurallarina gore..

    hayirlisi olsun..

    2018 de ki soylemini de birakayim suraya da oyle gideyim..

    "cb secimlerinde sayin kilictaroglu nun karsisina asla aday olarak cikmam.. ben vefali bir insanimdir"

    yil 2018, muharrem ince

    sozum bu kadar.. adam inanilmaz buyuk guvenilmez bir adam.. her lafini yutuyir her seyi degistiriyor.. ani yasiyor spontane yani.. partisinde dogru duzgun ekip yok.. teskilat yok.. bunu kenxisi de soyluyor zaten.. yani alacagi oy %5 i gormez hayal gormeyin derim..

    60 milyon falan sanirjm secmen sayimiz.. %5 dedigin 3 milyon insanin oyu yapar..

    sandikta kendjsine 3 milyon oy atacak secmeni olan parti de, 100.000 gibi kiytirik bir imza sayisini 3 saatte falan parcalardi..

    haa %2 gibi birsey alir belki.. tepki oyu bunlar da zaten.. dedigim gibi, eger aday olmasaydi da bu %2 sandiga gitmeyecekti zaten.. bu sekilde dusunun derim..

    kk da boyle dusunuyor muhtemelen ve o sebeple de adam yerine koyup kendisini ciddiye almamis.. gerekte yok..

    2018 de ben de cb icin oy stmistim kendjsine.. cunku tek aday oydu..

    keko saniyor ki, adi muharrem diye %30 oy aldi.. kk da 2018 de 2. turda ki tek aday kalsaydi, o da en az %30 alirdi.. dangalak dangalak argumanlar uretmeye gerek yok bu konuda da..

    yolun acik olsun ince.. eger %2 gibi bir farkla kaybedilirse secim, siktir git ulkeyi terk et amk. torunlarin yuzune tukurur yoksa..

  • köfteci yusuf

    konu çocuğun bakıcısına ne zaman gelecek diye sabırla okudum.. kardeşim, madem konunun bakıcıyla, ya da oraya kiminle gittiğinle bir alakası yok, ilk girizgaha bu boş beleş bilgiyi ne diye paylaşırsın ki??

    bu adam bi de benle aynı nesil yazar mı şimdi yarabbim!!!

  • 20 eylül 2021 dolar kuru

    ak çocuklar çok rahatsız olmuş mesajımdan.. beter olun ipneler.. faiz artarsa dolar düşer mi diyen bi salak bile peydah oldu kutuma.. anasının sütyenindeki rezervle düşeceğini sanıyor sanırım doların.. off cahile laf anlatmak zor iş.. engelle geç oynasın sözlükte sıkılınca gider..

    tayyip efendi, dolar alıp başını gidiyor.. hala bir müdahale göremedik hükümetten..

    yükseltsene faizleri elinde başka bir gücün kalmadıysa, götümüzde ayı bağırıyor artık ya.. bırak mb işini yapsın karışma o zaman.. zaten karışmasan mb yükseltmek istiyor faizleri.. bırak herkes işini yapsın amk. yaa..

    sokacam abi ama, iki tane holding kredi de zorlanmasın diye ülke boka batıyor.. tl diye para birimi kalmayacak yakında.. acilen tl yi cazip hale getirmezlerse 9.20 direnci her an gelebilir.. eğer üstüne atarsa karanlık kardeşim ötesi.. 10.5 gibi rakamlar çıkıyor karşımıza..

    başlarım faiz enflasyon doğurur saçmalığına.. ülkende enflasyon zaten %40 yaa.. sen faizleri reel enflasyona göre ayarlamadıkça tl değer kaybetmeye mahkum zaten..

    ülkendeki en salak adam biliyor rezervin olmadığını.. müdahale edemezsin dolara artık.. faizi şişir demiyor ki kimse sana zaten.. enflasyona oranla ki piyasa nefes alsın.. herkes dolara koşuyor kör müsün amk.

    iyiden iyiye suyu çıktı bu işin.. bak parası dolarda olan mutlu kar ettim sanıyor.. benim de param dolarda.. sepet daha doğrusu dolar da var yani.. iyi de ülke batıyor ben buna niye ve nasıl sevinebilirim.. kaldı ki para birimimiz dolar değil.. o zaman geçelim dolara, yükseldiğinde değerlendiğinde hep beraber sevinelim.. maaşlarımız tl olarak yattığı sürece kimse kusura bakmasın doların yükselişine sevinecek kadar salak değilim ben..

  • masterchef türkiye

    berker, konusunda atlanılan bir detay var.. yarışmacılardan kimse bunu duymadığı için de muhtemelen, bu bölümü izledikten sonra diğer yarışmacıların da berker e bakış açısı bayağı bi değişecektir..

    berker walison diyaloğunda küçük ama mide bulandıran bir detay var..

    berker: "bence sen, bu hafta gitmezsen önümüzdeki hafta gidersin zaten.."

    walison a bunu söylüyor göt oğlanı.. doğru mu? olabilir ama bilemeyiz. walison dediğin adam orda celal den her türlü iyi lan.. vasıfsız celal bile bunca hafta tutunduysa, walison da tutunur.. artı kimin elenip kimin kalacağına bu süt oğlan mı karar veriyor da böyle birşey söyleyebiliyor.. ne kadar şerefsizce bir cümle bu.. ne kadar art niyetli bir yaklaşım.. adam zaten gitmeyi düşünmüş, destek olacağına, sen zaten haftaya gidersin gel bu hafta gönderelim seni de siktir git demek nedir abi??

    berker denen süt oğlan, dün de walison u yazarken,

    "burda herkes bunca hafta emek verdi, bu kadar adam varken onları yazmak ayıp olur, sen yeni geldin bu kadar hafta emek vermedin o yüzden seni yazıyorum"

    gibi birşey de demişti.. bu sıfatsızın ne derece yavşak ve karaktersiz olduğunu orda anlamıştım zaten..

    ulan göt, sen de 3. hafta da dahil oldun.. o zaman o mantıkla, dokunulmazlık alamadığın her oyun seni yazsınlar.. bu kadar da göstere göstere ben yavşak beş para etmez adamın biriyim denir mi berker? ne biçim yetiştirmişler oğlum seni böyle..

    çevrem de bırak senin gibi arkadaşı, seninle arkadaşlık eden bir arkadaşıma rastlasam onu bile silerim.. o kadar uzaksın bana..

    walison babamın oğlu değil.. biz de görüyoruz ada. en fazla celal i falan eler sonra gider zaten.. ama bunu moralmen çökmüş haldeyken yavşak yavşak yüzüne söyleme cüretini kimden alıyorsun sen.. göt.. süt oğlanı seni..

    sinirlendim abi durduk yere yazarken.. ne biçim şeymiş bu süt oğlan..

  • 800 milyar metreküp gaz bulunması

    ülke gaz çıkarmaya başladıysa, sıçması yakındır..

  • masterchef türkiye

    şark kurnazı acun a bak hele.. ev tutmuş da yarışmacıları evde ağırlayacak..

    olum çok akıllı bu herif lan.. eylül den sonra corona da 2. dalga bekleniyor.. hatta gelmesi kesin gözüyle bakılıyor..

    tilkiye bak sen, yarışmacıları aklı sıra villa ayağına izole edecek, pandemi de yine bütün yapımlar durmuşken master chef i devam ettirip, şeyma nın nafaka ları garantileyecek..

    yürü lan acun, yeminle karada ölüm yok sana bu ticari zekayla..

  • 28 temmuz 2020 sosyal medya yasağının iplenmemesi

    özellikle genç nesil için, internet cep telefonlarımıza girdiği için 24 saat yanımızda taşıdığımız bir araca dönüştü.. yıllardır böyle..

    ve sosyal medyanın manipülasyon gücü, a haberden çok daha fazla.. ve işin kötüsü hükümet sosyal medyayı, a haberi kontrol edebildiği gibi kontrol edemiyor..

    sosyal medya da ise muhalif düşünce daha baskın.. akp sosyal mecralarda ve internette, ulusal kanallarda olduğu gibi hakimiyet kuramadı.. örgütlenemedi..

    şimdi şöyle bir tablo var türkiye de..

    anası babası akşamdan akşama a haber izleyip, tereddütsüz akp ye oy veren çocuklar, muhalif düşünceyi veya akp nin yolsuzluklarını internetten takip etmese de görüyor.. bu da genç nesil üzerinde akp nin sempatisini yitirmesine ve geri dönüşü olmayan bir öfkeye sebebiyet veriyor..

    bu durum dediğim gibi yıllardır böyle.. (bi 8 yıl kadar)

    ben böyle bir yasak bekliyordum, ama yaklaşık 5 yıl önce falan bekliyordum bu yasağı.. hatta fetö olaylarından sonra da khk ile bir gecede kitlerler falan diye düşünmüştüm sosyal medyayı..

    ama hükümet o kadar yobaz ve geri kafalı ki, internette dönen (kendileri için) tehlikeyi fark edemediler yıllarca.. çünkü teknoloji düşmanı bu kitle kullanmıyordu zaten sosyal medyayı.. hiç biri bu konuda bilgi sahibi olmayınca, uyaran da olmadı tabi.. kör ve sağır kaldılar..

    bakınız: cumhurbaşkanlı youtube yayını ve dislike hadisesi..

    adamlar sosyal medya ya hakim olsalar, cumhurbaşkanını çıkartırlar mıydı youtube yayınına? hiçbirinin haberi yoktu sosyal medyanın gücünden..

    demek ki şimdi çakmışlar mevzuyu.. yeni nesil anası babası akp ye oy verse de, yobaz bir kültürle yetiştirilse de, sosyal medya gücüyle gerçekleri görmeye başladı.. bunu fark eder etmez de, harekete geçmişler..

    valla, işin geldiği son noktaya bakarsak..

    herşeyi de sansürleseler, yasaklasalar.. içine ettikleri bir ekonomi var milletin kucağında artık.. vatandaş markete eli cebinde giriyor, gtü tutarak çıkıyor.. son 3 yıldır böyle.. bunu da sansürleyemeyeceklerine göre, bu saatten sonra işsiz, mutsuz, umutsuz, kızgın bir genç kitle var kendilerine.. üniversite mezunu 3 milyon gencin işsiz gezdiği bir ülke de, sansürü dibine kadar da dayasan, a haber de dünyanın süper gücüyüz propagandası da yapsan. kimse yemez artık.. ömrünün en verimli çağında para kazanması gerekirken iş arayan milyonlar hayatta yemez..

    bir yerde patlayacaklardı, bu seçimlere nasip olacak gibi duruyor.. sansürler yasaklar, son çırpınışlar artık..

    bu ülkede her gündemi, sanal gündemlerle ört pas edebilirsiniz..

    ama ekonomiyi çökertmişseniz, bunu hiçbir sanal gündemle ört pas edemezsiniz.. çünkü ekonomi dediğimiz şey, tv den izlenilmez.. hayatın içinde yaşanır ve doğrudan, gözle görülür olarak etkiler insanları.. bu da insanların gözünü açmaya yeter zaten..

  • 15 temmuz 2019 rte'nin kılıçdaroğlu'nu yuhalatması

    recep tayyip erdoğan karakterine çok yakışmış, ancak bir cumhurbaşkanına hiç mi hiç yakışmamıştır..