blissray9
profili

  • memleket partisi'nin dağılması

    ince'nin cumhurbaşkanı olmak gibi bir amacı yok. hep derdik ya muhalefet iktidar olmak istemiyor diye. ince o ekolden geliyor.
    seçimi erdoğan'a kazandırıp muhaliflerin öfkesini kılıçdaroğlu'na yöneltip muhalefet koltuğuna oturmak istiyor.

    melih gökçek'in muharrem ince'ye oy istediği bir durumda size daha fazla kanıt gerekiyorsa ne desek boş.

  • redbull'un nasıl bu kadar zengin olması

    üniversitelerde marka temsilcileri olurdu. bir arkadaşım temsilciydi ve okulu redbull'a boğuyordu. üniversite zamanım boyunca redbull'a bir lira para vermedim ama artık sürekli alıyorum. o bedava redbull'lar olmasaydı şuan ihtiyaç duyup alacağımı sanmıyorum.

    bunun gibi reklam stratejileri markaya bağlıyor insanı.

  • maske kodları kime gidiyor sorunsalı

    bu kod olayı zaten herkesin aynı anda eczanelere yığılmasını engellemek için gelmedi mi? herkese aynı anda kod gelirse ne anlamı kalır?

  • ekrem imamoğlu'un #pride2019 için sessiz kalması

    chp'den daha önce de parlayıp ön plana çıkan kişiler olmuştu. hepsi populist söylemlere kapılıp yok oldu gitti. ülkeyi yönetecek adam halkı tanımalı. ilk defa imamoğlu'yla chp'nin iktidar olabileceğini düşünmeye başladım. akp başörtüsü diyerek bu ülkeyi 17 yıl yönetti. sen kalkmış eşcinselleri kutlamadı diye imamoğlu'nu siliyorsun. hassiktir oradan.

  • ekrem başkanı sevdikçe reisçileri anlamak

    halk muhalif olmalıdır. kendi seçtiğiniz başa gelse bile muhalif olmaya devam edip seçilene koltuğum güvende hissini vermemek gerekir. erdoğan'ın 2002-2007 başarısının sırrı kendine biat eden halkın olmamasıdır. sonra kendi kitlesini oluşturdu ve güç zehirlenmesi yaşadı.

  • erdoğan'ın parlementer sisteme dönüş iması

    parlamenter sistemde %35 hükümet kurmaya yeterken şuan %50+1 alması gerekiyor. mhp ile birlikte %50'yi zor yakalayan akp, krizin derinleşmesi ve suriyeli sorunuyla iktidar olması imkansızlaşıyor. ya yeni ittifaklar kuracak ya da iktidarı kaybedecek. akp ülke yararına değil parti için çalışıyor.

  • türkiye erken genel seçim kararı beklentisi

    aga yeter bir seçim için yüz milyonlar harcanıyor. seçimi hizmet yapılsın diye yapıyoruz hizmet yapmaya zaman bırakmadan tekrar seçiyoruz. yazık günahtır erken seçim konuşulmasın artık. bu ülkenin seçimden çok daha büyük problemleri var.

  • 9 haziran 2019 cüneyt özdemir çağrısı

    bu düello didem arslan yılmaz 'ın hakkıdır. kadın fikri ortaya çıkardı ve iki adayı da ikna etti. her seferinde gazetecilik haklarından bahseden, adalet bekleyen gazeteciler* * prim uğruna meslektaşının hakkını yemeye çalışıyor. biriniz de erkek olun bunu tek hakeden didem arslan yılmaz deyin.

    ekleme: ayrıca moderatörün didem arslan yılmaz'ın olması iki tarafın da moderatörden şikayet etmesini engeller. birilerinin seçimiyle değil kendiliğinden olmuş olacak. ve iki adayla da halihazırda program yapmış birisi. kötü müydü? o programdan imamoğlu galip çıktı.

  • 9 milyarlık 48 yeni cezaevi yapılıyor

    yapan firmaya mahkum garantisi verilmez umarım dediğim gelişme. *