hypertension26
profili

  • 26 bin tl maaş + 5 yıllık şengen + 19 cm

    5000 mayış + 5 yıllık yengen + 5 cm ile arttırıyorum.

  • ateizm ve deizm bina sallanıncaya kadardır

    yanlış bir önerme. insan acizdir doğru ama inanç sahibi olmayanlar daha güçlü bir varlığa sarılma ihtiyacı hissetmezler. öleceğimi düşündüğüm bir çok an yaşadım, aklıma dua etmek gelmedi. tabii ki dua eden eder, tanrıya sığınmak isteyenler sığınır buna bir lafım yok. ama bazı dindarların kendi bildiklerini mutlak doğru kabul etmesi çok gülünç.

  • balıkesir'in esirbalık olarak değiştirilmesi

    balıkesir'in "balık" ve "esir" kelimelerinin birleşiminden oluştuğunu düşünen şuursuzları görmemizi sağlayan taleptir efendim. gerçekte balıkesir "balı" ve "kesir" kelimelerinin birleşmesinden oluşur.

  • 17 ekim 2022 fenerbahçe'ye verilmeyen kırmızı kart

    kırmızı değil sarı kartlık pozisyondur.

  • 2023 seçimini rte'nin kazanma ihtimali

    seçime yakın bir tarihte ekonomiyi düzeltecek bir kaç hamleye bakar. bizim milletimiz cebine bakar, yasaklar, sansürler, sığınmacılar, laiklik karşıtı açıklamalar, atatürk'e hakaretler, kadrolaşma, rüşve,t yolsuzluk vs. bunların hiç biri umrunda değildir bizim milletimizin.

  • araçlardan ötv'nin kalkması

    ötvyi kaldırsalar bile kimse araba alamaz. millet firma çalışanlarına rüşvet yedirmeye fırsat kolluyor sıfır araba bulabilmek için. dolayısıyla bir işe yaramayacak bir hamledir. yine tanıdığı olan gider sıfır araçları alır başka da bir boka yaramaz. he bu arada ötv ile araba almış milyonlarca insan daha da bilenir iktidara. dolayısıyla böyle bir hamle beklemek saflıktan başka bir şey değil.

  • aile arabasının 2.500 lira aylık masrafının olması

    başlıktaki biri de fiyatların pahalılığından şikayet etmemiş, bakımı fazla yaptırıyorsun demiş. biz iflah olmayız.

  • imamoğlu'nun yunan başkanla konuşma şekli

    boş algı operasyonu başlık. adamın güler yüz göstermesi yunan olduğunu falan mı gösteriyor? biri çıkıp erdoğan'ın israil ile ya da başka bir ülke ile böyle videolarını, fotoğraflarını paylaşsa başlatmaya çalıştığınız algı operasyonu elinizde kalır. biraz daha zekice hareket edin derim.

    tanım: siyasete uygun konuşma şeklidir.

  • aç gözlü ev sahiplerine 2k'dan fazla ödemiyoruz

    ev bulamamanızla sonuçlanacak çıkıştır. benim açıkçası 2 milyon tl verip aldığım bir evim olsa 2.000 tl'ye kiralayacağıma, kiracı derdiyle uğraşacağıma, boş tutarım daha iyi.

    ilgili düzenleme asla hayata geçmeyecektir. merak etmeyin.

    edit: özelden küfredenler var. siz gerizekalı mısınız?

  • 239 sterlin'e türkiye tatili

    biz ise ingiltere vizesi için 7 sülalemizin hüviyetini paylaşmak, bordro ve mali bilgilerimizi göstermek, yüzlerce soruya cevap vermek, üstüne yalnızca 6 aylık vize için bile 100 sterlin ödemek zorundayız.

    işte dünya lideri böyle olunur arkadaşlar. kimsenin de buna bir itirazı olduğunu sanmıyorum artık.

  • 13 mayıs 2022 kılıçdaroğlu'nun sadat baskını

    sadat'ın ne olduğuyla ilgili halkın bilgilenmesi açısından güzel bir hamledir.

  • akp'nin %7'yi geçememe ihtimali

    yalnızca sosyal yardım alanlar bile yardımları kesilmesin diye oy atsa %20 eder. dolayısıyla bu anketler pek inandırıcı değildir. ama herkesin beklediği gibi bir hile, hurda yapmazlar ve seçimi tanırlarsa akp'nin tek başına iktidarlığı sona ermiştir.

    seçim öncesi yapacakları hamlelerle bu değişebilir mi? değişebilir. türk halkının balık hafızalılığını küçümsememek lazım.

  • dünyadaki en iyi kendini savunma cümlesi

    yoktum. cumhurbaşkanıydım.

  • mansur yavaş artık hasmımızdır

    3-5 oy alan, perinçek kıvamındaki dayılardan birinin ifadesi. ciddiye almamak gerekir.

  • milli piyango'da hile var mı yok mu sorunsalı

    çok naif bir sorudur. soran arkadaşı alnından öpüp, namusumsun demek istedim.

  • 2021 ekonomik krizi

    2 yıldır evden çıkamayan insanların bayramda tatile gitmesine kriz yok yorumu yapan gerizekalı orospu çocukları olduğunu gördüğümüz mevcut krizdir. dün migrosta bir litrelik sütün fiyatının 9 lira olduğunu gördü bu gözler. sizin kriz yok safsatanızın anasını sikeyim ben. kör orospu çocukları.

  • asgari ücret alanın altında arabası var

    ulan arabayı alsa bile bugün en sikindirik 1.2 arabanın yıllık masrafı kaskosuyla, vergisiyle, bakımıyla, lastiğiyle 5-8 bin lira arası. böl aya ayda 500-600 minimum, bu benzin hariç, araba kredisi hariç. asgari ücretli bunu nasıl ödesin. bunlar haysiyetsiz, bunlar halk düşmanı, bunlar şerefsiz. yatacak yerleri yok. gün gelip devran dönecek ama beklesinler.

  • fakirim diyenin kapısında 2 tane araba var

    bu tarz bir adama ne anlatsan boş ve ne yazık ki türkiyenin durumu bu. akpli tayfanın savları şunlar, bunlar tekrarlamaktan yorulmuyorlar.

    -cebinde 2 milyorluk telefon
    -avemeler hep dolu
    -herkeşin altında araba

    amk çocukları, kimse evden çıkmasın, ankesörlü telefonda sıra olsun ve kavimler göçüne dönelim istiyorlar. anca o zaman basacak kafa.

  • 10 kasım 2020 hiç siren sesi duyulmaması

    ümraniye'de duyulmamıştır.

    edit: bir tane aktroll de kazasını duyarsınız demiş. ne diyim, eyvallah.

  • avrupa ekonomisinin batacağı gerçeği

    dolar ile birlikte tüm para birimlerinin tl karşısında yükseldiğinin farkında olmayan ve türkçe dil bilgisi konusunda zerre fikri olmayan bir troll beyanı.