yetkili bir abi8
profili

  • anadolu lisesine giden nba meraklısı metalci tip

    gururla içinde bulunduğum grup. kıvırcık değilim. yaşım 30un üzerinde. küpe de taktım, sabahlara kadar içip sıçtım da. hiç emo ile birlikte olmadım. repçilere çöp muamelesi yapardık, gençtik, uçarıydık o zamanlar. şimdilerde gerizekalı muamelesi yapıyoruz, daha net bir tavır oluyor. jordan'ı izlemek için gecenin bir vakti kalkmışlığım da vardır, okuldan geldikten sonra gece yarısına kadar basketbol oynamışlığım da. hazırlığı ortaokulda okudum, ortaokulu lisede bitirdim. ilkokul sonrası anadolu lisesini kazananlar ne demek istediğimi anlamıştır, açamayacağım. içimizde aptal adam tek tük vardı. çoğumuzun da elinden her türlü iş gelir. spordan da anlarız, siyasetten de. felsefeden de müzikten de hatundan da. lisede kapı kırmışlığım da var, sınıflar arası bilgi yarışmasında birinci olmuşluğum da. bizde her yol var. duvar da boyarız, bilgisayar da cracklarız. evde mal gibi oyun da oynarız, çıkıp dünyayı da gezeriz, dağ tepe yürüyüşü de yaparız. herkes efsane nesil diyor ya, boşuna değil koçlar. şimdikiler gibi kendimizi pazarlamayı bilsek ambalajsız, paketsiz havada kaparlar. bu kadar kendimi övdüğüm yeter. biraz da siz bizi övün. hadi eyvallah.

  • tavlada ilk atışta en istenmeyen zar

    5-5. rezil bir başlangıç. seçeneksiz resmen.

  • çankaya üniversitesi'nde işlenen cinayet

    muhtemelen 3-6 ay uzaklaştırma alacak ve otomatik olarak bir sene eğitimini uzatacak öğrencinin hocasını öldürmesi olayı.

    şimdi ne oldu? okul yalan oldu. 22 sene yaşadın, önümüzdeki 30 senen gitti. katil oldun. senelerce dirsek çürütüp okulda kalmayı başarmış umutları olan, ailesi, geleceğe yönelik beklentisi olan birini öldürdün. bir ailenin, bir toplumun emeklerini senelerce üzerine titrenen, senin gibi binlercesini mezun edecek, üç kuruşluk bile görsen bir şeyleri öğretecek bir insanı yok ettin. ailenin benim oğlan avukat çıkacak, savcı olacak, hakim olacak diye düşünerek övündüğü ailenin başını yere eğdin. seni sevenleri, sana güvenenleri üzdün, kendini kimbilir kimlerin gözünde silmiş oldun. resmen bir öfke ile kendini bitirdin.

    değdi mi amın evlâdı, değdi mi?

  • insanı yoran şeyler

    saçma sapan bekleyiş. sürekli bekleyiş. hep bekleyiş. sonunda böyle mal gibi bakakaldığın bekleyiş.

  • tip hariç kadınları aşık ettirebilecek şeyler

    bir ara şunu okumuştum, gömleğin kollarını kıvırma hareketi, ellerini cebe sokma hareketi, boynunu kaşıma hareketi, saçlarını elleriyle tarama hareketi, gözleri kısarak bakma vs. bunlar kadınları aşık ettiriyor imiş.

    beyler, elinize ayağınıza sahip olun.

  • zeytinli rock fest 2017

    denizden gelen kesif sidik kokusunun haddi hesabı yok.
    yan çadırda bir velet hayvan gibi horluyor.
    harun tekin şarkı söylemedi, detone bir şekilde saatlerce höykürdü.
    adam sana baktı, sen niye adama baktın muhabbeti ile ilk çadır kavgasına şahit olduk.
    ergen muhabbetleri gerçekten hiç çekilmiyor, adam içmiş yanındaki telefonum düştü diye böğürerek gülüyor.
    birbirine benzeyen onlarca çadır var ve herkes gecenin bir vakti ışığını çadırlara tutarak arıyor.
    ben yaşlanmışım. yarın gidiyorum.
    söyleyeceklerim bu kadar.
    edit: ismail abinize bir size iki bebeler. pişman ettiniz adamı.

  • akılları fikirleri seks

    rap müziğinin türkiye'deki temsilcilerinden biri olan sultana'nın söylediği söz imiş.

    sultana denen zatı duyduğumda daha lisedeydim. bundan 13 yıl kadar önce. kendisinin ne olduğunu bilmeden önce şarkısını duydum. söyleyen kızlar kıkırdıyorlardı.

    - kuşu kalkmaz, kuşu kuşu kalkmaz!!!

    yoww yoww...

    evet, akılları fikirleri hep seks.

  • helikopter alırken dikkat edilecek hususlar

    pırpırının iyi dönüp dönmediğine dikkat edin. koltuğuna oturunca altta yaylı sistem var mı bakalak olun, böyle oturunca bir aşağı bir yukarı sallanacak, rahat olacak. ön konsol düzenine iyi bakın joystick koymuşlar mı, çok düğmeli mi az düğmeli mi mutlaka kontrol edin. çok düğmeli seçin. çok düğmeli az otomatik olur, bilgisayarı hemen bozulursa ne yapacaksın? manuel iyidir, manuel alın. aşağı indirirken altındaki demirlerin sağlam olması önemli. kontrol edin, paslanmış demirli almayın. bir de çok uzun veya çok kısa olmasın orta uzunlukta demiri olanları tercih edin. son olarak çok gürültülü oluyor, ses yalıtımı sağlayan kulaklık yoksa iade edin maazallah kulak zarı zedelenir duyamazsınız bir daha.
    güle güle kullanın.