te moses13
profili

  • mauro icardi

    iş ahlakından nasibini alamayan adamı yine galatasaraylılar yere göğe koyamıyor. işte böyle davar gibi güdülüyor bizim taraftarlar.

    arkadaşlar siz işyerinde bir rapor aldığınız zaman ve o raporlu günlerinizde piknik storysi, bira içilen mekan storysi attığınız zaman hem iş arkadaşlarınız hem patronlarınız tarafından eleştirilir, en kötü ihtimalle kapı dışarı edilirsiniz işveren tarafından. meksika'dan havuz storysi atan bu eleman, o saatlerde sivas'ın dondurucu soğuğunda 17 maçına çıkan galatasaraylı futbolculara saygı göstermiyor demek oluyor. üstelik onun maaşına nazaran asgari ücret kıvamında oynayan kerem aktürkoğlu, abdülkerim bardakçı gibi isimler olsanız ayar olursunuz bu takımın enayisi ben miyim diye. madem raporlu madem sakat o zaman florya'da kendine özel hazirlanan programla çalışmalara devam edecek. davinson sanchez enayi mi amk kolombiya'ya gitmiyor? bu hareket kendisiyle alakalı da değil takımı komple etkileyen bir hareket.

    üstelik zorla oynadığı dönemde de şu an afrika kupasında olan bakambu'ya fırsat verilmedi. oynarken de fiziken bitik olduğu için takıma zarar verdi şimdi sakatken ve forvette halil dervişoğlu oynarken de yaptığı cringe hareketlerle takıma zarar veriyor.

    galatasaray kulübünde hagi babası öldüğü gün fatih terim bir hafta izin verirken haginin olmaz bu kadar izin bir günde cenazesine katılır gelirim diyen, melonun brezilya'da üç aylik sakatlıktan kendi calismalariyla bir buçuk ayda döndüğü, elmacık kemiği kırılsa dahi naskeyle sahaya çıkan uzun boylu forvetlerin olduğu bir kulüptür. öyle penaltıdan gol atıp elleri kulaklara götürmekle olmuyor bu işler. hem hangi ara toparlanacak da idmanlara başlayıp hazır hale gelecek de bilmem ne.

    benim desteğim de sevgim de yok bunun gibi karı ağızlı amsalak topçulara. katkısını verdi falan okey babasının hayrına almadı o paraları. arabistan'a kadar yolu var.

  • 4 eylül 2022 manchester united arsenal maçı

    maçtan bağımsız harbiden hasret kaldık şöyle bireysel yeteneklere, artist artist davranan, kıvrak bilekli kanat oyuncularına. kel orospu çocuğu ve dört göz yüzünden bütün futbolcular robotlaştı.

    bize anthony atın abi sahaya on bir tane anthony salın.

  • survivor 2022 all-star

    hala gevşek gevşek hareketler 39 yaşına gelmiş iki gün sonraki acunla oynayacağı maçı daha çok düşünen, kaçamak kaçamak ergen sudeye bakan, yarışmayla hiçbir alakası olmayan, performansı yerlerde tip ehehehe herkes beni mi yazdı falan diyor.

    tam zengin şımarık site çocuğu.

  • kablolu kulaklık kullanan bir avuç kişi kalmamız

    kablosuz kulaklığın anasını sikeyim.

    jbl 460 bt aldım bir yıl oldu olmadı zor acilma problemi baş gösterdi sonra kulaklığı omza düşürdüğüm an kendi kendine kapanır oldu ve işin enteresanı ankara'da kulaklığı tamir edecek bir yetkili servis ya da tamirci bulamıyorum. yok amkmun yerinde kulaklığı paramızla bile tamir ettiremiyoruz.

    sikiyim bluetooth kulaklığı. bundan sonra öyle kulak üstü kulaklıkmis bilmem neymiş aman aman eskisi gibi kulak içi kulaklıkla kablolu şekli takılmaya devam.

  • 13 ocak 2022 fatih terim'in attığı tweet

    abi onu bunu bilmem kendisini ne teknik direktör olarak ne de insan olarak seven birisi değilim ancak iletişim konusunda büyük saygı duyuyorum.

    2013'te de galatasaray'ı bırakıp milli takımın başına geçtiği zaman ünal aysal yönetimi beni kovdu pr'ı yapmış ve taraftarın büyük çoğunluğu da buna inanmıştı. bugün de aslında takımı hem mental hem de fiziksel açında giresun, denizli, sivas maçlarında bile yıkık ve bitkin gösterse bile mevcut yönetimin de hatasıyla bir anda galatasaray'dan ayrılmasını haksızlık olarak gösterdi.

    bu işi iyi beceriyor yalan yok. bildiri, özlü sözler, güzel hatıralarla bezenmiş paylaşımlara kafa yorduğu kadar florya'da teknik taktik işlerine kafa yorsa galatasaray en azından şu an 12. olmazdı.

  • hayatında hiç ak parti'ye oy vermemiş insan

    bunun neyiyle övünüyorsunuz anlamadım? türkiye'de 60 milyon böyle insan vardır zaten hadi bilemedin 50 milyon. zaten son seçimde 25- 26 milyon mu ne oy aldı erdoğan.

    d'hondt sistemini dayadilar size çoğunluk diye demokrasiyi yutturdular siz de takılıyorsunuz.

    çare meritokrasi ama bunu anlayacak çağda değil daha insanoğlu. halka yönetim mi bırakılır.

  • 21 ocak 2021 para politikası kurulu toplantısı

    ya ben paradan falan anlamam arkadaş. sadece marketten aldığım ürünleri baz alıyorum bir de gelen faturaları. arabam falan olmadığı için benzin fiyatlarını falan bilmem.

    bu enflasyon hem yüksek faizle hem de dövizle alakalı anlaşılan. ürünlerin fiyatı artar döviz yükseldi ondan döviz düşer fiyatlar düşmez faiz yukseldi ondan. en olmadı biz onu yüksek kur zamanı almıştık ehehehe yeeenim diyen çıkarci herifler peydah olur piyasada.

    velhasıl biz ne zaman fiyatlari olağan dilime çekeceğiz arkadaş? beyaz peynire kilit takıyorsunuz amk delirdiniz mi lan? napiyorsunuz siz abi ne parası ne politikası? insanlar siyahlasmis muz kabuğunun resmini çekip bunu çocuklarıma yedirecegim diyor.

    bir teneke yağ 65 lira. oldu olacak karttan taksit yapalım patates kızartmak için. bekar halimle kafayı yedim.

  • en az tanınan 3 il

    birbirinin aynısı salak sulak onlarca entry.

    o komik olmayan esprilerinizin döndüğü illerden birinde ikamet ediyorum kamu görevi dolayısıyla. isimlerinin gazetelerde geçmemesi ya da sizin, ülke insanının tanımaması o şehrin daha güvenilir ve yaşanılır olmasından kaynaklanıyor.

    yaşam her yerde var aklı başında suserlar. bu şehirleri tanimamaniz ya da nüfusunun az olmasından dolayı geçilen taşak ülke yapılanmasının ne kadar kötü olduğu hakkında size ipuçları veriyordur umarım.

    gümüşhane, çankırı, bilecik ya da burdur'a nüfus yayilsaydi en azından istanbulunuz 20 milyon zombi kalabalığı olmazdı.

    ha biz de pek yaşıyor sayılmayiz ama en azından beste işten çıkıp beşi on geçe eve geliyoruz.

    son olarak keşke o bahsettiğiniz pis geyiklerin döndüğü şehirlerin en taşra yerlerine bir çiftlik kursam da akıl sağlığımı korusam diye düşünüyorum her gece ama faturaların beni beklediğini düşününce vazgeçiyorum.

  • sagopa kajmer

    42 yaşına basmış, geçen sene olduğu gibi doğum gününde dinleyenlerine yeni şarkılarla sürpriz yapacak olan hip hop kültürünün en büyük temsilcisi.

    kendisi hakkında yazdığım onlarca entry var farklı detaylarla anlattığım. bu sefer de gözüme başka bir detay ilişti. groovypedia adlı youtube kanalı için dj funky ile birlikte "değişebilir her an adres" parçasını söylemek üzere dj funky'nin evinde buluşuyor. o esnada funky'nin plakları gözüne ilişiyor ve rastgele bir plak seçiyor aralarından. sagopa kajmer donna summer'ın walk away adlı eserini çekip bilgi verirken yanındaki arkadaşlarından birisi benim çektiğim plağa bak diyerek albüm kapağını ti'ye alırken "o plak çok iyi ama çok iyi salsa parçaları var dans için" minvalinde bilgiler veriyor.

    ilk plağı da dayısının kendisine hediye ettiği carlos santana'nın black magic woman plağıymış.

    velhasıl rap camiası için normalde müzik kültüründen bihaber olarak bahsedilir ve sample kestikleri için araklama şeklinde müzik yaptıkları söylenir. sagopa'nın diğer rapçilerden farkı işte bu sample ya da beatleri oluşturmak için suriyeli yerel sanatçı asalah'ın arap ezgilerini de dinliyor kurtis blow'un seksenlerde ortalığı kasıp kavurduğu b-boy tandanslı eserleri de. caz ve blues hakkında fikirleri de var orhan gencebay, ferdi tayfur şarkıları hakkında da.

    22 yıl boyunca onlarca atılan disse, eşine küfür edilecek kadar aşağılık bir camiada bulunmasına rağmen bu seneler onun gelişimini ilmek ilmek okumuş, bu şaklabanlarla ilgilenmemiş işine bakmıştır. kendisini meb'te türk dili ve edebiyatı öğretmeni olarak ömrünü doldururken de görebilirdik ama allahtan rape sıkı sıkıya tutunmuş, peşini bırakmamıştır.

    uzun ömürler diliyorum kendisine.

    edit: gün içerisinde yine papağan gibi birbirinin tekrarı yirmi tane entry girilecek nerede bpg,romantizma,kits nerede bu sago falan diye. adam yüz bin kere bunu açıkladı ben bpg2 olsun istemiyorum hatta salt vokallik yapıp arabesk,sanat müziği ve pop müzik de icra edeceğim diye ama anlamamakta direniyorlar işte. algılama kapasitesi bu yapacak bişey yok. 2003 yılında kendisi şu zamanki insan da sago'dan 2003 yılı performansı bekliyor:)

    edit 2: merak ediyorsanız caz müzik hakkındaki bilgilerine power fm'de dj funky'nin programında podcastte ulaşabilirsiniz. youtubeda mevcut...hatta o programda neyi kast etmek istediğini ve neden yanlış anlaşıldığını söylüyor. bu adam avusturya'dan 2 kamyon plak almış gelmiş adam çoğu da caz müzik:) ama bizim eksiciler işte gün boyu ama caz müzik heroro deyip duruyor... vesselam parçasını aç dinle sonunda caz soundu çalıyor bir dakika boyunca.

  • dream tv'nin kapanması

    sagopa kajmer'in kuvvetmira ekibini toplayıp güzel bir yılbaşı konseri vermişti 2003 yılında. sonra ceza'nin tek başına yarım saate yakın performansı vardı.

    hey gidi günler. bir 88'li olarak hayattan zevk almadığım gibi sevdiğim her şey kapanıyor tarih oluyor daha çok üzülüyorum. drogba'nin futbolu bırakmasından tut kral tv'nin kapanmasına şampiyonlar liginin star tv'ye veda etmesine kadar.

  • yaşlandıkça bilgisayar oyunlarından zevk alamamak

    open world , fps gibi oyunları story mode oynayan benim için koskoca bir zırvadır...yaşım da 32 üstelik....

    eve gelip yemek, bulaşık mevzularını hallettikten sonra rivialı geralt'a at sürdürmek, vahşi batı kovboyu arthur ile tren soygunu yapmak ya da ac serisi ile suikastler düzenlemek beni inanılmaz rahatlatıyor...half life 2 kurdum mesela bu aralar gordon freeman ile black mesa'da takılıyoruz. elimizde envai çeşit ilginç silahlarla...o can doldururken çıkan ilginç ses bile beni rahatlatıyor:)

    oyunlardan zevk alamamak değil sizin probleminiz...sadece kendinize ait bir dünyanız yok... kiminin geçim sıkıntısı varken kiminin başında durmadan dırdır eden bi sevgilisi ya da eşi, kiminin ailesi falan filan...benim gibi yalnız yaşayıp çevresinde herhangi bir insan bulundurmayan, maddi kaygıları olmayan ve kendine sorumlu, insan sevmeyip evde takılan bireylerin pc oyunlarından zevk almama gibi bir durumu olamaz...yapış yapış ilişkilerinizi terk edin bakalım nasıl zevk alıyorsunuz hem de:)

    evet online oynayanları anlayabiliyorum...tonla rus ve türk ergen piçleme var cs:go, pubg gibi oyunlarda ve insan ana avrat söverek çıkıyor...kalitesiz internet yüzünden ping değerleri de rezalet olunca insanın bulaşası gelmiyor...benim online oynamak gibi bir derdim yok salt online oyun oynasam pc toplamam orası net.

    edit:iyi hoş tonla mesaj atıp favliyorsunuz da benim gibi durmadan windowsu dll dosyası hatası veren bı boomera yardımcı olun hele format attığım halde dll hatasıyla oyundan atıyor arada.

  • çalışılan pozisyonlar ve maaşları

    sektör:kamu
    meslek:uzman kadrosunda memurluk
    deneyim: 2 yıl
    maaş:4165 tl
    lokasyon:anadolu'nun taşra bir ili
    artıları:stressiz,sendromsuz bir iş ortamı...ara sıra binadan bağımsız gelişen arazi işleri
    eksileri: sosyal hayatı olmayan küçük şehir...şehrin anlayissiz ve kaba saba insanları.

    arkadaşlar son olarak 5 sene işsiz kaldım...eş, dost karı kız kovalarken ben 40 derecede kpss kitapları siparişi verdim ve torpilsiz mulakatsiz mezun olduğum dalda ilk 3 'e girerek atandım...işsizlik zor biliyorum çok kotu günler geçirdim intiharın eşiğinden döndüm size diyeceğim tek bir şey var sabırlı olun ve mücadeleden vazgeçmeyin...karı kız peşinde koşup kendi geleceğinizi yakmayin.

    hayırlı forumlar...

  • sevgilisi olmayan 28 yaşında birey

    abi siktir edin ya. kendinizi karşı cinse göre programlanmadan yaşamak en güzeli.

    30 yaşındayım ne birine gül verdik ne de birinden gül aldık. üstelik çirkin olduğumu da kabullendim.enerjimi başka türlü şeyler için harcıyorum. yalnızım ve özgürlüğümü kısıtlayacak, trip atacak insan yok çevremde.

    gelen mesajlar sonrası edit: maaş durumun ve meslek yazmışlar. meslek kamu kurumu dostlar ancak bu kadrolu işe atanana kadar 20'li yaşlarımı tükettim ve bıkmadan usanmadan ders çalıştım. 4k kazanıyorum borcum harcım yok allaha şükür. hayırlı forumlar...

    edit2: bekaret falan soruyorlar. amk manyak mısınız uçkur merakına düştünüz. kendimi evleneceğim kadına sakladım bekaretimi kaybedip bpşanacağım ve her ay keriz gibi nafaka ödeyeceğim:)