cerag11
profili

  • ibrahim keloğlan

    evet ibram.
    ne yapmıyoruz?
    unutmuyoruz.
    unutturmuyoruz.

  • muharrem ince'ye kurulan kumpas videosu

    izlemedim. merak dahi etmiyorum. o geceyi bizzat yaşadım ve bana yetti. alacağımı aldım. bu isimdeki şahsa ilk ve son kez oy verdim.

    hiçbir güç kendini destekleyen milyonlarca insana açıklama yapmaktan alıkoymamalıydı. bir twit de mi atamadın be adam. azıcık utanma varsa bu sevdadan vazgeçer.

    edit: twit attı diyenler olmuş. 17 haziran 2020'den önceki twitlerini sildiği için göremedim.

  • 12 ekim 2019 almanya'nın silah satışını durdurması

    adamsanız araba satışını da durdurursunuz dediğim hadisedir.

  • niye ters ters bakıyün hayrola

    her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır.
    mansur başkan ayrı şamarlıyor, ekrem başkan ayrı, zeydan başkan ayrı. elleriniz dilleriniz dert görmesin başkanlarım. böyle böyle uyandıracaksınız bunları tatlı rüyalarından.

  • istanbul valisinin makam odası

    (bkz: muhteşem yüzyıl) setindeki odalar bile bu kadar şatafatlı değildi. kaç yüzbin tl harcandığını hayal edebiliyor musunuz? (bkz: lâle devri) değil de nedir bu yaşanan?

  • süleyman soylu suriyeli suçluluk oranı açıklaması

    türk vatandaşları olarak allah bizim belamızı versin zaten.
    kendi memleketimizde bile biz ikinci sınıfız. suriyeliler elit.

  • ibb sosyal tesislerinde bira satışı

    daha önemli sorunları da vardı istanbul'un ama?

  • çaya %15 şekere %16 mazota 29 kuruş zam yapılması

    seçime kadar fren yapıp sonra zamlara yol vermek bu insanların akıllarıyla dalga geçmektir. neden geçen hafta yapılmadı? kimlere ne sözler verildi?

    (bkz: yatacak yeriniz yok)
    (bkz: 2019 ekonomik krizi)

  • itlik demedim basitlik dedim

    demedim diyorsa dememiştir. ekrem başkan ne diyorsa o.

    edit: biat edebiyatı yapan arkadaşlar, eğer varsa ekrem başkanın yalan söylediği konular hakkında bilgi verirlerse memnun olurum. şimdiye kadar söylediğinin aksine davrandığı bir konu ben göremedim. görememiş olabilirim diye soruyorum. iftiraları getirmeyin ama.

  • akit'in skandal imamoğlu haberi

    biz ne günah işledikte kansızlığın, şerefsizliğin bu kadar itibar gördüğü bir dönemde dünyaya geldik diye düşündüren haberdir.

    lan gençliğimiz bitti. sizin de bitiyor sığır herifler. cebinize bizden 5 kat maaş girse ne olacak aynı memlekette yaşıyoruz. mutlu musunuz? evlat yetiştiriyorsunuz siz de. yüzüne nasıl bakıyorsunuz bunca yalan iftira üstüne. haram olmuyor mu yalan haber yaparak kazandığınız para? utanma yok mu sizde? nasıl bir aile ortamında yetiştiniz siz? bu kadar aşağılık haber yapabilecek kadar ne gelmiş olabilir başınıza. para lan para. insan ruhunu şerefini satar mı para için, itibar için? namaz kılıyorsunuzdur çoğunuz. allah'ın huzuruna nasıl çıkıyorsunuz bunca kul hakkıyla?

  • sigara haramdır

    sigara kullanan biri değilim ama alkol kullananları yerin dibine sokmaktan geri durmayan şabalakların manevralarını izlerken bir sigara da ben yakayım madem.