the good fever5
profili

  • 21 aralık 2021 trt 1 nureddin nebati özel yayını

    bu adamın tebliğden ve içeriğinden haberi varsa ben de ingiltere kralıyım .

  • dua ve bedduanın çalışmadığı gerçeği

    karadeniz’in bir köyünde , şehirli bir uyanık tam köy camisinin karşısına bir genelev açar. köylü duruma karşı ama ellerinden de bir şey gelmez. tek yapabildikleri cuma namazında allah’a dua etmek. “allahım sen yardımcı ol ,bu ucube burdan kalksın” gibisinden.

    her cuma aynı şekilde dua , günlerden bir gün kuvvetli bir gök gürültüsü , sağanak bir yağmur derken bir şimşek ve genelev yerle bir.

    genelev sahibi cemaati dava eder. cemaat de mahkemeye savunmasını verir. dosya hakimin önündedir. hakim dosyaya bakar ve ben bu işi çözemem der , nedenini sorarlar.

    yahu der; şikayetçi olan taraf duanın gücüne inanan bir genelev sahibi, diğer tarafta duanın gücüne inanmayan “allahın hikmeti bizimle ne alakası var “diyen cemaat.

  • yaran facebook durum güncellemeleri

    sabah uyandım evdeki saati bir saat geri aldım, kardeşim kimse almamıştır diye geri almış, zaten saat otomatik geri almış. şuan temmuz ayındayız. telde 8 duvarda 9 arabada 10 evde 15

  • zlatan ibrahimoviç

    rüyamda galatasaray formalı sırtı bana doğru dönük bir futbolcu gördüm

    -zlatan diye bağırdım

    - ben necati dedi.

  • yaran facebook durum güncellemeleri

    evini ikinci el eşyalarla döşeyen, işe otobüsle gidip gelen, yemeğini evden getiren, eski model telefon kullanan, spora pet şişede su götüren, restoranda artan yemeği paket yaptıran insanlar garipsenip ayıplanıyor ise bir ülkede , o ülke geri kalmıştır.