noradesdemona4
profili

  • z kuşağının sabah akşam noodle yemesi

    z kuşağı devlet yurdunda kalan, porsiyonları yetmeyen, iki öğün bile doğru düzgün yiyemeyen, kahvaltısı akşam yemeği için uzun uzun kuyruklara girmesi gereken, cebinde doğru düzgün parası olmayan, odasında ocağı tenceresi olmayan aç bir kuşak.

    gizli saklı odaya soktuğumuz kettle ile bu yurtta ancak noodle yiyebiliyoruz acıkınca. çok özür dileriz sevgili büyüklerimiz.

  • nevşin mengü'nün ebubekir sofuoğlu'na verdiği ayar

    nevşin mengü her zamanki gibi... çıkartıp masaya vurmuştur. nevşin bunları cnn turkte hala devam ediyor olsaydı da söylerdi. peki ya dobra kadın ece üner gerçekten dobra mıydı bugün de? bugün bu karizmada tek söz edebildi mi? cinsiyetçi kamyon arkası uslubuyla sansür içinde böyle etkili olabildi mi? bilen gören duyan var mı? nazlı çelik falan? yoksa hala arda turan, kim kardishan falan mı?

  • izmirli kızların dünyanın en güzel kızları olması

    izmirli kızlar bu genellemeyi kendileri çıkartmadı. kulaktan kulağa biz çok güzeliz diyip bunu yaymadı. biz doğduğumuzda bu önerme zaten vardı. neden öfkenizi izmirli kızlara kustuğunuzu anlayamıyorum gidin kim güzel dediyse ilk ona kızın ona abarttığını söyleyin..

  • aziz kocaoğlu

    inanın bana aziz kocaoğlunu kesinlikle istemiyorum. ama adam haklı. bu kadar süredir adayın belli olmaması nedir abi? böyle bir saçmalık olabilir mi? izmir bu kadar önemsiz bir şehir mi? adam ben üzerime düşeni yaptım ama siz değerlendiremediniz o zaman buyrun ben de varım diyerek kendi cephesinden yerden göğe kadar haklıdır.