lothlorien514
profili

  • mauro icardi

    penaltıyı kaçırdıktan sonra az sonra akan oyunda atar bir tane diye herkes içinden geçirmediyse ben de bir şey bilmiyorum.

  • mauro icardi

    bu adamın gol atmasının verdiği mutluluk diğer 5 golün verdiği mutluluktan daha fazla. bize ifade ettiği anlam bu, bu adamın.

  • fenerbahçe

    yine uydurma bir penaltı ile yarışta tutulan 10 senedir şampiyon olamayan spor kulübü. bak uydurma penaltıyla kazanırsın ama sonrasında da bunu kabullenip makara yaparsın bu neyse. ama bu da yok. haklı olduklarını düşünüp en aşağılık tavırlara bürünüyorlar. öylesine tiksinç bir oluşum.

  • kızların ecnebi koca peşinde koşması

    memleketi zaten araplarla doldurdular. türklerin bir kısmı fakirlikten evlenmiyor. parası olan da aklı başında olduğu için evliliğe şüpheyle bakıyor. muhafazakar kızlar siyahilerle evlenmeye başladı, seküler kızlar internetten yabancılara yürüyorlar. komplo teorisyenliği yapmıyorum ve genelde öyle tespitlere sarkastik yaklaşırım ama bu gidişat iyi değil. 50 sene sonra türkiye, türkiye olmaktan çıkabilir.

  • erkeklerin artık sevgili bile olmak istememesi

    ben kesinlikle dindar birisi değilim. eskisi gibi cumaya bile gitmiyorum bir süredir her ne kadar bunun sebebi siyasi de olsa (atatürk'ü anmayan imamın arkasında namaz kılmam). neyse, böyle birisi olarak diyorum ki ben büyüdükçe anladım ki din hakikaten esas olarak kadınları koruyan bir yapı. toplumda ve medyada aksettirilen tam tersi ama biraz basiretli olan birisi bu tuzağa düşmez.

    günümüzde hukukun, insan haklarının ve kadın haklarının gelişmesi sonucu artık herkes daha özgür yaşıyor ve olması gereken de bu, itirazım tabii ki yok. ancak kadın haklarının gelişmesi bir yandan iyi iken diğer yandan kadınların kendi topuklarına sıkmalarına sebep oluyor.

    takribi 20-30 yıl öncesine kadar böyle flört, sevgililik müesseseleri öyle yaygın değildi. bırak kadını erkekler bile öyle rahat davranamazlardı. bir gün biriyle bir gün ötekiyle falan daldan dala atlama durumu yoktu. insanlar doğru dürüst birbirlerini tanırlar ve nişan+evlilik süreci gelirdi arkasından. bir kişinin evlenene kadar hayatında en fazla 2-3 kişi olmuş olurdu. bakın esas noktası burası işte.

    kadınların üstündeki baskı kalkınca ve sosyal medya sayesinde herkese erişim kolaylaşınca bir kadının radarı artık yaşadığı sokak değil, tüm şehir, tüm ülke oldu. e hâl böyle olunca sürekli en tepedeki erkeklere oynamaya başladılar. dananın kuyruğunun koptuğu yer burası. e kadın, adı esra olsun, şimdi mahallesindeki düzgün çocuk erman'ı hiç görmeyip sağda solda yakışıklı/zengin tiplerle takılmaya başladı. biri bitse öteki geldi. başlangıçta esra kazançlı gibi gözüküyordu ama yaş 26'ya gelince işler değişmeye başladı. esra artık evlenmek istiyor ama takıldığı erkekler onunla evliliğe yanaşmıyor. çünkü bu ferahlık sadece kadınlara değil, %20'lik kısımdaki erkeklere de yarıyor. adamın sınırsız sayıda seçeneği var. neden esra'yı tercih etsin? erman da artık istemiyor çünkü erman mal değil.
    ve ermanların sayısı çok fazla.

  • fenerbahçe'nin avrupa'dan 5 yıl men edilmesi

    fenerbahçe'nin işine gelir bence bu. adamlar zaten yıllardır gidemiyorlar avrupa'ya bundan sonra en azından sağda solda sorulduğunda men yedik o yüzden gidemiyoruz derler*

  • sokak ortasında karısı ve kendisini öldüren adam

    bu videodan alınacak ders: kafasına sıkmayı göze almış birisini uyarmayın. silah tutukluk etmese mavi seat marka arabayı süren vatandaş durduk yere ölmüş olacaktı sırf laf ettiği için.

  • türk kızını gizli çekimle yayınlayan mülteci

    hükümetin bir bok yapacağı yok. ben size yapılması gerekeni söyleyeyim. bu videoları çekenleri ömür boyu pipetle beslenmek zorunda bırakacak kadar dövüp tiktok'ta yayınlayacaksın. o uygulamayı bilmiyorum ama artık pakistanlıların göreceği bir şekilde yapacaksın bunu. diğer sapık şerefsizler de bilecekler ki böyle bir şey yapmaları hâlinde kendi sonları da aynı olacak.

  • 20 eylül 2021 bireysel silahlanma yönetmeliği

    çok çok ağır tahrik vs. olmadığı sürece trafikte falan size laf edene cevap vermeyin, önünüze bakın dostlar. sürün geçin. yolda yürürken falan kimseyle tip tip bakışmayın. sabah işe diye çıkıp akşam cenazeniz gelmesin eve. memleketin gittiği nokta hiç iyi değil.

  • sarımsağın en yakıştığı yiyecek

    yoğurt dökülen yiyeceklerin birçoğu ve tarhana çorbası.

  • tanrının esprilerimize gülme ihtimali

    din hakkında yapılan ofansif şakalara önce gülüp sonra eksiyi basıyor olabilir.

  • 17 kasım 2020 alaattin çakıcı tweet'i

    şu yaşadığımız memlekete bak.bayağı bildiğin mafya babası ana muhalefet partisi liderine hakaret edip alenen tehdit ediyor.

    giriş cümlesinde sayın diye başlayıp aşağıda dürzü demesi de ayrı ironi.

  • instagram fotoğrafı altına uzun yazılar yazmak

    iş yerinden çok sevdiğim bir abimin dün yaptığıdır.vefat eden dayısı ile bir fotoğraf paylaşıp onun altında dayısı ile mazisini ve ona olan sevgi/saygısını son derece edebi ancak bir o kadar da sarih bir şekilde dile getirdi.ne varoşluk göstergesidir ne de boş iştir.fotoğraf altı uzun yazı deyince akıllara direkt yavan sözler, eski sevgiliye laf sokmalar gelmemeli.

  • 73 61 62 69 72 65 20 6d 65 6c 74 65 6d 20 62 61

    darbenin şifreleri paylaşılıyor 155’i ararın