hunharca kelimesinin yasattigi tatmin7
profili

  • ölen emeklinin maaşı da ölmeli

    babam 2014 yılında kalp krizinden öldü.
    annem 14 yaşında babama gelin diye verilmiş.
    ilk okul 3 terk.
    4 kardeşiz.
    babam 1982 yılında tren altında kalmış, bacağının birisi diz kapağı aşağısından kesilmiş.
    babam 2011'e kadar devlete hizmet etti.
    annem babamın 4 çocuğunu büyüttü.
    istiyorsunuz ki annem ortada kalsın.
    babam devlete hizmete edip yüksek tahsil yapmış 4 çocuğun babası, ikisi erkek ve askerlik hizmetlerini de yaptılar. babam çalışırken o 4 çocuğa da annem baktı. yani aslında devlete de beraber hizmet ettiler.
    istiyorsunuz ki annem ortada kalsın öyle mi?

    o maas annemin ölene kadar gani gani hakkıdır!
    bok yemeyin amk.

  • mostafa mohamed

    ulan biz yıllarca;

    (bkz: 2006 yilinda baslayan allah fenerbahce gerginligi)
    sorunu yaşayıp, sonrasında;

    (bkz: islam slimani)
    alıp komple islami tekelimize almamiza rağmen yetmedi, sonrasında doğrudan kaynağa ulaşıp;

    (bkz: allahyar sayyadmanesh)
    ile denedik. yine olmadı.

    herifler tek seferde muhammed mustafa (sav) ile işi çözdü.

    bizde cenabetlik var demek ki!

  • yunanistan'ın elazığ depremi açıklaması

    keske ülkem dış siyaseti arapci olacağına bu ülke insanına daha çok benzeyen, ortak geçmişimiz olan ülkelerle daha iyi ilişkiler kurmak üzerine olsaydı. kelepir toprak almak yerine ne zaman depremle başımız ağrısa yanimizda olan insanlarla daha iyi olurduk.

  • ryan babel

    amk çocuğu ilerde bu akşamki maçı da paylaş!

    notumdur: fb
    derdim gs'ye sataşmak değil. derdim bjk savunmak da değil.

    göt lalesi, burası türkiye, biz birbirimize çakarız, sokariz ama sen türkiye'nin en
    büyük kulüplerinden birinde oynarken türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine tr dışı bi konuda laf sokamazsin. biz birbirimizi kızdırdız ama pembe kafalı özenti bir para yiyici ambleminde ay yıldız olan şanlı şerefli bir takıma laf sokamaz.
    bu tarz bi adam benim ezeli rakibim gs'ye de yakışmaz.

  • pubg oynamayan erkek

    sonuç ılık çıktı mı?
    ılık mıymışız? sonuçlar ne zaman açıklanıyor.
    zaten karım çift soyadı kullanıyor, karım araba kullanırken yan koltukta oturuyorum, evde temizlik işlerini ortak yapıyoruz, denize de girebiliyor. bu başlıklarda hep ılık çıkmıştım. bu başlıkta da ılık çıkarsam boşanayım da ılık ılık yaşayım diyorum.

  • ersun yanal

    herkes bir ton yorum yaptı. ne başarısı var dediler fenerde. tek şampiyonluk efsane olmaya yetmez dediler.

    ersun yanal hocamız fenerbahçe efsanesi değildir evet. fakat şöyle düşün sayın sözlükcu;

    fatih terim gs'ye gelmiş, ilk senesi. temiz bi şampiyonluk almış. ama gönderilmiş. şimdi hemen burda tarihi farklı işlet kafanda. yabancı dizilerdeki gibi düşün bak. terim ilk senesinde şampiyon yapmasına rağmen kovulmuş. gs diğer 3 sene şampiyon olmamış. uefa kupasını almamış. süper kupayı almamış. o yıldan 2018'e kadar gs 3 4 şampiyonluk almış arada da 6 7 kez ikinci olmuş. ey gs'li mesela sen bunu derinden hisset. hayal et. için acımaz mi? canın yanmaz mi?
    ey beşiktaşlı! son 3 senenin ikisinde sen şampiyondun. gecen sene cl'de tertemiz namağlup gruptan çıktın. 14 puan aldin. senol güneş ilk senesinde şampiyon olmuş sonra kovulmuş, bjk ertesi sene ligi 3. bitirmiş cl ye de girmemis, uefa da gruplarda 3. olup sezonları oyle kapamış diye düşün. için yandı mi?

    ersun yanal'in da zico'nun da elinden bu firsat alındı, çalındı. biz niye ersun'u istiyoruz? bize sayısız şampiyonluklar kazandırdı diye mi? biz bu kadar mal mıyız sizce? adamim bizimle tek şampiyonluğu olduğunu bilmiyor muyuz? ama tek denemesinde oldu bu biliyor musun?

    belki bu gelişinde başarılı olamaz. bilemeyiz. ama bizim bunu denememiz lazım. görmemiz lazım. bu güzel insan o şansı hak ediyo. gs yönetimi bi salaklık yapip gs'nin en efsane basarilarina engel olmadı. uefa kupasi alındı. ama biz daum, zico ve ersun'u harcadık. tekrar denemek istememizi nasil anlamıyorsunuz hayret ediyorum.

    yarim kalmış bi hikayemiz var. belki mutlu sonla bitmeyebilir. türlü yalanlarla sevgilimizden ayrılmış gibiyiz. şimdi tekrar kavuştuk. ve sevgili iken mutlu idik.

    ersun yanal bizim mutluluğu tekrar deneme sansimizdir. hosgelmistir. başımızın üstünde yeri vardır.

    ilişkimiz hakkinda bilmeden ileri geri konuşmayı kesin artik.

    bu adam ne şöhretli bir futbolcu idi ne de siyasi bağları vardi.kendi ismini kendisi yarattı. bizim bu bunu yaşamamız lazim.kendisini çok seviyor cok güveniyoruz.

  • aykut kocaman

    "eğer gerizekalı mal orospu çocuğu ergenlerin gazına gelip gönderilmeseydi şu an başakşehirle liderlik mücadelesi veriyorduk."

    (bkz: #84406529)

    demiş bir renktaş bizimle ilgili.

    36 yaşındayım. ergen sayılmam herhalde.
    annem elleri öpülesi can bi insandır. hikayesini anlatsam ağlarsınız. çoğumuzun annesi gibi. türkiye şartlarında zorluklar yaşayan milyonlarca ana gibidir. orospu cocugu da değilim.
    takımı şampiyon yapma ihtimali olan birinin gönderilmesi için yönetime gaz verecek bir fenerbahçe düşmanı da değilim.

    ligin en parlak takımlarınndan birini yendi takımı bu aksam. bunu inkar edecek kadar gerçek düşmanı da değilim.

    aykut severler benim gibi fenerliler için aykut neden olmamali bir türlü anlamıyor. ben mesela şenol güneş'i de sevmem. ıyi görünen ama kötü bi insan olduğuna inanırım. takımımda görmek asla istemem. ki bjk'ye yasattigi güzel günleri bize yaşayacağını garanti etseler bile istemem. terim gs için gerçekten efsanedir. 5 6 hafta öncesine kadar değişimine inanmıştım. kaybetmeye başlayınca çirkinleştigini görüp yanıldığımı anladm. terim karakterinde birini de takımımda istemem. zico isterdim mesela. daum isterdim.ersun isterdim. mustafa denizli de de bi pislik görmedim. örnek vermek istesek tonla buluruz. neyse..

    çenemde bir yara var. ordan halen sakal çıkmaz. hikayesi şudur; yaşım 13. yağmur yağıyor, asfaltta top oynuyoruz. top önüme geldi, kale önündeyim, vurucam gol olucak. top şimdi aykutta diye bağırdım ayağımı kaldırdım. ıslak zeminde diger ayağımda yerden kesilince çenemin üstüne asfalta çakıldım. aykut diye bağırırken cenem parçalandı üstüm başım kan oldu. biz çocukken rıdvan, aykut vardı. uche hogh vardı. biz mesela alex'e tapariz ama alex yokken bu takımın aşığıydik. hooijdonk'a bayılır ölürüz ama o yokken bu takima tapardik. evet, csn bartu görmedik, lefter görmedik ama nielsen varken izlerdik biz bu takımı.

    ergen babandir beyin yerine kornişon taşıyan dunbelek. aykut'u ali şen gönderince anlamadik, üzüldük ağladık. oguza ağladık. ama sonra anladık. siz halen anlamayın. ağzınıza bi almissiniz, bi ergen lafi. olm siz kimsiniz. nerenin manyağisniz. milyonlarca fener taraftarı takım geçen sene ikinci iken neden herifi desteklemedi. azicik kafanizdaki solüsyonu beyne benzetin amk. o solüsyon aslında düşünmeye yariyo.
    makbul bir adam değil bi adam. ayrıca başarılı da değil. ulan terim ve senol da makbul değil ama en azindan ikisinin de başarıları var. ayrıca terim galatasaraylı. ruhu da galatasarayli. senol da bjk ile bu yili sayma gayet ust düzey başarılar yakaladı. aykut ne yaptı ulan cidden ne yaptı. o efsane yarı final dediğinizin bir tur gerisine ersun anadolu takımı ile geldi. zico chelsea eliyordu. daum aykut kuyusunu kazmayaydi ligi yıllarca domine edicekti. aykut sevdaniza sıçayım. aklınıza sıçayım.

    ayrıca ben gibi düşünen fenerlilere orospu cocugu diyen eleman; annenin yaşıyorsa ellerinde öperim rahmetli ise kabri nur dolsun. orospu cocugu diyemem sana ama ağır ergen olduğun söyleminden belli. umarım annen hayattadir ve sana accik daha sevgi ve ahlak verir. kocaman umutlarınızi kocaman essekler kovalasın.

    edit 2: küfür kovalasın olarak değiştirildi. hoş olmamış. özür dilerim.
    ama kovalasın. hatta yakalasin. tepelesin.

    edit 1 :silinen entry icin ekran resmi duruyor.o küfürleri kıçımdan uydurduğum düşünülmesin diye.