sudabogulanmarjinalbalik8
profili

  • 12 eylül 2019 diyarbakır'ın kulp ilçesinde patlama

    ne güzel dünya. önce muharrem ince çıksın erken seçim olursa adayım desin. akp için ballı kaymak. öbür gün pkk saldırısı olsun. 3-5 tane gerizekalı milliyetçi var zaten bu tiyatroya inanan bunu tezgahlayanlar aptal değil. bu saldırılardan ayda 4-5 tane yaptın mı zaten eline bedava propaganda şansı geçiyor. erken seçim için ne güzel tezgah.

    edit: osman öcalan'ı trt'ye çıkartan şerefsizler bana dil uzatıyor. pkk'ya da sokayım size de sokayım. ikiniz de cumhuriyet'e düşmansınız.

    edit: (bkz: yargıtay'ın osman öcalan yayını kararı) siz çakma milliyetçileri buraya da bekleriz.

    edit: öcalan sempatizanı olanlar burada

    edit: oğlum aptal mısınız ? pkk sevicilik yapmışım pkk sevgi pıtırcığı falan demişim. salak mısınız siz okumanız yok mu ? siktiğimin faşoları. kürtçüler bir siz iki. farkınız yok.

    edit : ulan benim pkk sempatizanı olduğumu iddia bile edemezsiniz tek vatansever siz misiniz ? ülkede herkesi terörist yaptınız. pazarcı terörist oldu. şarkıcı terörist oldu. orospu çocukları bir tek siz mi vatanı seviyorsunuz ? ben türk'üm atatürkçüyüm gururla bunu taşıyorum. ama siz gibi çoban köpekleri oldukça siyaset size daha çoook tasma takar.

  • ezhel

    2011'de fetonun en güçlü döneminde fethullah gülen'e diss atan norm ender hakkında kişiye diss atıyor diyen fanlara sahip yeni yetme autotone'cu. 6 kişi de bu salağı favlamış. siz ergenleri bu sözlüğe yazar yapan sistemin çarkına sokayım.

    edit: mekanın sahibi şarkısında elif cemal'e diss atması plak şirketlerinin ona siktiri çekmesi demek. babası hasan cemal için de aynı şarkıda etnik faşist demiştir. bunu diyebilecek yüreğe sahip kaç sanatçı var bu ülkede ? amk ergenine bak.

  • demet akalın'ın izmir-istanbul otoyolu yorumu

    imlasını siktiğimin çingenesi. kendi dinleyici fan kitlesi kadar gerizekalı bu kadın. insan şu mesajı yazarken şu türkçesiyle utanır ulan.

  • 15 mayıs 2019 alabama'da kürtajın yasaklanması

    bir tane ezik ak troll'ün gelip de bir kadının bir çocuğu zorla doğurması gerektiğini yazdığı başlık. sana ne ulan arap piçi ? zorla çocuk mu doğurtacaksın bir kadına ?

  • yoldan geçen yayayı muşta ile döven sürücü

    yanındaki kadın bu olaya rağmen bu şerefsizin yanında kalmaya devam edecek sonra bir gün şiddete maruz kalır ya da katledilirse feministler bu kadın için ağlayacak işte. göreceksiniz.

  • unutulmayan duvar yazıları

    "ardına bakma solcu, polis almaya geldi seni benden."

  • bekaret takıntısı

    hayvanhaklari nickli elemanın yazdığından çok net anlarsınız bekaret takıntısı olanların zihniyetini. sapık bunlar. çöl maymunu orospu evlatları sizi.

  • bali show'un hapis cezası alması

    daracık beyinlerine hapsolmuş ve kendi sınırlarının dışına çıkan her bir bireyi linç etmeye yemin etmiş gerici bir doğu toplumunun son kurbanı olmuştur kendisi. tez zamanda adalet yerini bulur umarım.