baa bak sana iki cift sozum var7
profili

  • parkta yiyişirken polise yakalanan çift

    ayıp lan sizin yaptığınız. ulan ne yapsınlar, kuytu köşe bulmuşlar, önleri kapalı, üstü kapalı, kimseyi rahatsız etmiyorlar, ne diye karışıyorsunuz gençlere? kime ne zararları var yani? anca artistliğiniz bu sesi çıkmayanlara yeter zaten.
    nasıl da mutlulardı oysa, şekilden şekile giriyorlardı.
    (bkz: gözümde canlanır koskoca mazi)

  • rachid ghezzal

    o imzayı görmeden hiçbir şey kesin değildir. hele de bu dönemde... alex'e de tamam demişlerdi, sonra ne oldu, gitti arapların koynuna girdi. ulan tüpçü belamızı siktin. senin yarak kürek transfer politikanın cezasını hala çekiyoruz. götümüzü toparlayamadık, toparlayamıyoruz. uğursuz herif.

  • ilk alınan vitesli bisiklet

    bianchi meta. pek kimsede görmemiştim o bisikleti. şekli çok karizmaydı. o zamanlar star gazetesi mi biri beldesan veriyordu, herkeste ondan vardı, bu tabi farklı geliyordu milletin gözüne. bundan sebep olsa gerek çaldılar. inşallah binerken koltuk yırtılıp, altındaki boru götüne girmiştir çalanın.

  • christian luyindama nekadio

    yemin ediyom bu gsliler ne futboldan, ne de topçudan anlamıyorlar. adam maç başından beri kesmediği top kalmadı. her topta o vardı. e ama bu kadar topla buluşursa hata yapması da kaçınılmaz tabi. adam daha ne yapsın.

  • diş çektirdikten sonra sigara içmek

    bence doktorunu değiştir kardeş, iç diyen kimse ona git.

  • sözlükçülerin karayolundaki hız rekorları

    aferin size.

  • şl grubundan 14 puanla namağlup çıkmak

    gruptan çıkmayı kutladığımız falan yok. ama şunu anlamıyorlar; şampiyonlar ligi gruplarında rakip kim olursa olsun 14 puan toplamak, yenilmemek kolay değil. bunun kolay olduğunu iddia edenler bugün bunun cevabını aldılar.
    hala uefa kupası diyor biri, diğeri demiş şu kadar gruptan çıktık diye... ya arkadaş tamam uefa'nızı da tebrik ederiz o ayrı, ama 14 puanlık başarıyı da sen tebrik edeceksin, küçüksemeyeceksin. yoksa hayaller paris, hayatlar muş...