wowcukiz4
profili

  • avrupa ve abd'de sokak kedileri olmaması

    istanbul kedilerinin fare avladigini sanmak da ne bileyim.
    hepsi keyif pezevengi olmus anca zevk icin kelebek falan avliyorlar. fare gorseler kacarlar.
    avrupa ve abd evsiz sokak hayvanlarini gecici olarak barinaklarda misafir eder, sahiplenen cikmazsa iki hafta icinde uyutur. bu yuzden sokaklarda hayvan yoktur.

  • bütün iyi erkeklerin kapılmış olması

    armut pis agzima dus isteyen kadinlarin dusuncesidir.

    esimle ilk tanistigimda kendisi issiz, konusmayi bilmeyen ve yarim litre vodkayi 10 dakikada sek icebilecek kadar agir alkolik biriydi. ustelik lise mezunu ve lisede okudugu bolum bile issizlik garantili bir iletisim bolumuydu. beraber once alkolu biraktik, sonra kendini gelistirip yukselebilecegi bir is bulduk (isi babasi buldu ama alkolu birakmasaydi bulmazdim dedi*) iletisim sikintisini da ustun turk gevezeligim ve canayakinligim ile ben cozdum*. sonra evlendik ve ben daha iyi anladim onun hayalimdeki erkek oldugunu. bir erkek dusunun ki o kadar agir alkolik ve sizin icin ickiyi birakiyor, bir daha icmeyecegim diyor ve gercekten de icmiyor. cunku biliyor ki icerse beni kaybedecek. bana kimse bundan daha buyuk bir hediye veremezdi sanirim. iyi ki seni sirf iyi erkek tanimina uymuyorsun diye birakip gitmemis, deyim yerindeyse savasarak kazanmisim. seni cok seviyorum.

  • türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi

    cok fazla nufus, en buyuk sebebi budur.

    *issizligin sebebi fazla nufus. turkiye ancak 50 milyon insana rahat yetebilecek kadar is olanagina sahip. fazlasi zarar.

    *kotu calisma sartlarinin sebebi fazla nufus. o kotu sartlara bas kaldirdigin anda tekmeyi yersin neden? disarida milyonlarca issiz kapida senin isini kapmak icin hazirda bekliyor.

    *dusuk maaslarin sebebi yine fazla nufus. sebep yukaridakiyle ayni.

    *insan hayati ve emek degersiz, sebebi yine fazla olan turkiye nufusu.

    *beyin gocunun en buyuk sebebi fazla nufus. cogu insan kotu calisma sartlarindan dolayi turkiye'yi terkediyor.

    nufus az olsaydi su problemlerin hicbirine sahip olmazdik. ulkemizde kalabaliksiz, trafiksiz mutlu mesut yasardik. (bunu ailenin 3. cocugu olarak soyluyorum) her aile en fazla iki cocuk yapsa nufus zaten artmayacak. geleceginin ne olacagi belirsiz bir ulkede 3 cocuk 5 cocuk sizin neyinize?

    dogum kontrolu ve aile planlamasi yapmak her ailenin gorevi. dogum kontrol haplari zaten her saglik ocaginda ucretsiz olarak veriliyor. ic anadolu ve doguda insanlara dogum kontrolunun nasil yapilacagina dair egitimler verilmesi gerekiyor. cogu kadin boyle bir seyin mumkun oldugunu bile bilmiyor ve 7 tane ipsiz sapsiz cocuguyla hem turkiye'nin hem de o masum cocuklarin kaderiyle oynuyor. isin kotusu bunun farkinda bile degiller.

  • malezya kralıyla evlenen rus güzellik kraliçesi

    rus güzellik kraliçesi demişsin ama bu resmen asuman.