hardbrassy5
profili

  • fanta'yı kim içiyor sorunsalı

    fanta'ya sarı kola diyenler.

  • abazanlar sözlükten uçurulsun kampanyası

    üst edit: kadınların meme bedenleri, erkeklerin kasları ya da penis boyları üstünden hava atıp kendilerinin reklamlarını yapması hayat tarzı ya da görüş değildir. şahsen saygım da yok bu saçmalıklara. mesaj atanlar atmadan önce bunu okusunlar diye üst edit olarak yazıyorum.

    geceleri sol frame'e bakmaya korkar olduk. penis boyundan meme büyüklüğüne; seks pozisyonlarından cinsel sohbet platform(?)larına kadar her şey var lan, bugün kısmı bunlarla dolu!

    bu işin başı birkaç isim var genelde denk gelinen. yokluktan bu tür başlıklardan medet uman yazarları değil ama bu tür başlıkları açıp duran kişilerin uçurulması gerektiğini düşünüyorum. sözlük yönetimi için çok kolay bunları takip etmek.

    bir yazardan çok bir okur olduğum ekşi sözlükte başlatmak istediğim kampanyadır.

    edit: formata uymuyormuş hiçbir yazdığım, önce ben çaylak kalmalıymışım. sözlüğün o katı formatı en geç 8 sene önce geçerliydi, ekşi sözlük reklamlardan yüzbinlerce lira kazanmazken. şu anda türkiye'de sosyal medya sitelerini saymazsak eğer en çok tık alan site ekşi sözlük.bu sözlükten para kazanan insanlara kimin daha çok zararı var? inci sözlük gibi burayı da şaklaban yuvası yapmaya çalışan ergen irileri mi; yoksa sadece formata uymaması tek kusru olan kendi halinde entry giren insanlar mı? 10 iq'ya sahip olan birisi karar verebilir bu iki seçim arasında.

  • 1978 berberlik videosundaki inanılmaz güzel kadın

    kadının güzelliğinden ziyade, benim en çok dikkatimi o dönemdeki insanların şıklığı ve kibarlığı dikkatimi çekti. bu toprakların insanını günümüzdeki haline dönüştüren herkesten nefret ediyorum...

  • facebook twitter instagram kullanmayan erkek

    hiçbirine sahip değilim çünkü tipsizim. pazarlayacak bir bedenim de yok, ne gerek var bunları kullanmaya kendimi pazarlamıcaksam.

  • yabancı dizilerin gay temalı olması

    2017-2018'den beri eğlence sektörünün yeni modası "gay olmak" arkadaşlar. ben bunu bir biseksüel olarak yazıyorum. homofobik yorumu olarak falan görmeyin.

    bir dizide 2 erkek öpüşürse, sevişirse, sırf bunun için izleyecek kaç lgbti+ birey var biliyor musunuz? bu bir sektör artık. evet yanlış duymadınız! bir ara emoları ekliyorlardı her şeye, 2000 başları. hepimiz hatırlıyoruz o günleri. şimdi ise "being gay is the new black".

    edit: resmen linç yiyorum. "git diriliş izle sen" diyen bile oldu. ulan ben durumdan rahatsızım mı dedim? dediklerim gayet doğru kimse kusura bakmasın.

    eğer; türkiye gibi bir ortadoğu muz ülkesinde bile onbinlerce bireye ulaşan lgbti+ (ki bu topluluğa ben de dahilim!) topluluğu bu kadar geniş kitlelere ulaşmasaydı ve insanlar kendini keşfetmeye başlamasaydı tüm dünyada; siz o dizilerde gay/lezbiyen aşklara yer verecekler miydi sanıyorsunuz? ulan yediğiniz yiyecekler bile reklamcılık eseriyken, reklamcılık şu an dünyayı yöneten en büyük güçken, dizi yapımcılarının eşcinsel ilişkileri, bir reklam ürünü, bir meta olarak kullanmasına nasıl sessiz kalıp, bir de bundan hoşnut olursunuz? gerçekten aklım almıyor.

    biz normaliz. bizi normal olarak göstersinler. bizleri, feminen, aklı fikri seks olan ve tüm espri anlayışı saçma sapan komik bile olmayan vasat şakalar olan aptallar olarak göstermesinler!(kusura bakmayın ama amerikan dizilerinin %80i bunu yapıyor ve amerikan halkı da beyinsiz olduğu için ses çıkaran yok genelde).

    diyeceklerim bu kadar efendiler. özelden saçma sapan hakaret edebilirsiniz, eğleniyorum :)