butlak mutlan4
profili

  • 21 şubat 2021 ales

    çok şükür birkaç hafta önce, 5 sene önce girip yüksek puan aldığım ve bir daha assla o puanı alamayacağım ales sonucumun süresinin dolmasına 2-3 ay kala nihayet bir yüksek lisans programına yerleştiğimden artık alakamın olmadığı sınavdır. allah 2016 ales'in de 5 sene geçerli olması için dava açan kardeşimden razı olsun.

  • seni seveni seç kendi sevdiğini değil

    şu an boşanma aşamasında olan bir arkadaşımın çok sevdiğim bir sözü vardır “1 sene mutlu olmak için senin sevdiğini; bir ömür mutluluk içinse seni seveni seç” diye.

    edit: konuyla ilgili birçok mesaj aldım. insanlar haliyle “o zaman karşı taraf 1 yıl mutlu olacak, o mutlu olmayınca seni de mutlu edemeyecek” demişler. arkadaşlar malesef bir gerçek var ki ilişkilerde iki taraf da aynı oranda sevemiyor. bir taraf illa ki daha çok seviyor. mutlu olmak için daha çok sevilen taraf olmayı seçeceksiniz.

  • kemal kılıçdaroğlu

    herkesin başta “bu adam kim ya” dediği ve kazanacağına pek de ihtimal vermediği ekrem imamoğlu’nu aday göstererek bu topraklar üzerinde akp’nin karşısında kazanabilecek tek adayı keşfetmiş ve ne kadar vizyon sahibi olduğunu göstermiştir. ekşicilere kalsa muharrem ince kalibresinde bir adam aday gösterirlerdi adhakagsjs bir de kemal kılıçdaroğlu’na laf söylüyorlar.

    edit: ekrem imamoğlu’nun icraat ve konuşmalarını 2 senedir takip ettiği söyleniyor. yani adam istanbul adayı yapacağı kişiyi tam 2 sene değerlendirmiş ve nihai kararını bu şekilde vermiş. ileride sahneyi ekrem imamoğlu’na bıraksa da eşbaşkan olarak mentorlük görevini yürütmesini temenni ediyorum.

  • anadolu üniversitesindeki kütüphane sapığı

    arkadaşların sapığa bu kadar olgun ve itidalli yaklaştıklarını görünce hayretler içerisinde kaldığım olay. adam yaptığı pisliği ciddi ciddi belli bahanelerle açıklamaya çalışmış, siz de adam yerine koyup dinlemişsiniz. bu kadar medeniyet biraz fazla sanki.