colifact7
profili

  • la casa de papel

    + --- spoiler ---

    seni niye öldüreceğim dersin?
    -sevgilinin götünü elledim diye.
    + hayır faşistsin diye.
    +seksistsin diye.
    +homofobiksin diye.

    --- spoiler ---

    sanki hırsız değil, yeşiller partisinden milletvekili adayı mk. olacak o kadar daha üstü kapalı sosyal mesaj veriyor bunların yanında.

    ayrıca akasya durağı ve çukur aksiyon sahneleri dizinin bu sezonundan kesinlikle daha mantıklı.

  • bayhan'ın tabiatım böyle'yi müthiş yorumlaması

    gayet güzel performanstır. burada tek olmayan bayhan'ın ekşi sözlük'ün sevebileceği imaja sahip olmaması. sözlüğün içindeki abidinci lobi de olabilir.*

  • #psikolojideacikogretimehayir

    osmanlı döneminde twitter olsa hattatlar #matbaayahayır diye hashtag açardı. sırf meslek sahipleri rekabet istemiyor diye böylesine yerinde bir karar bozulmamalı. geç bile çıktı bu karar psikoloji için. bu kararın geç çıkmasını psikologların diğer pek çok bölüm mezununa göre daha organize olmasına bağlıyorum.

    psikoloji temel olarak bir sosyal bilimdir. dünya'da pek çok yerde uzaktan eğitimle okunabilen, yüksek yapılabilen bir bölümden bahsediyoruz. dünya genel olarak uzaktan eğitime evriliyor. bu yıl iptal edilse, başka zaman çıkar bu karar. değişimin karşısında duramazsınız.

  • doğuş balbay

    şut yüzdeleri kötü denilip normalleştirilen oyuncu. bir pg'nın şut yüzdesinin çok iyi olmamasına eyvallah. çok iyi top dağıtıyordur, handle'ı çok iyidir derim. bunların hiçbiri doğuşta yok eyvallah. ama serbest atış lan bu? bir pg'nin, 185 boyunda bir basketbolcunun serbest atışı kötü olabilir mi?

    bu kadar kısa boya sahip olup bu kadar kötü şut atan bir basketbolcu görmedim. hoş hayatımda bu kadar kötü şut atan pg'de görmedim. nba'de elit şutörlerin geçmiş senelerdeki şut yüzdelerine bakın. hiç kimse anasının karnından şutör doğmuyor. ulan sana stephan curry ol diyen yok zaten. ama 2.20'lik bir dev değilsen şu serbest atışı atacaksın.

    bu adam yerine 35'lik bobby dixon'la gitsek çok daha iyiydi.

  • reynmen'in hayranını elinin tersiyle itmesi

    "kafama dildo atıldı çok sinirlendim! " başlıklı bir video atmasını beklediğim youtuber.

    şaka bi yana kendisini oldukça itici bulmakla beraber bu konuda sonuna kadar haklıdır.

  • akp belediye meclis üyelerinin akbil 40 tl teklifi

    akp'li belediye meclis üyelerinin yaptığını yemin ediyorum liseli çocuk yapmaz.

    tanım:akp'nin 17 sene sonra aklına gelen teklif.

  • kitaplığından ödünç kitap vermeyen insan

    benim bu. ama beni bu insana sizler dönüştürdünüz. evet evet sizler! odunc kitap alıp vermeyen veya 3 yil sonra getiren sizler! utanacaginizi bilsem "nerede benim kitabım!?" derdim ama ondan da anlamazsınız ki siz..