siseyi dolaba bos koyan adam5
profili

  • mekana müşteri götürüp hesaptan pay alan kadınlar

    üst edit: müzisyenim, her şey ben sahnedeyken gözümün önünde cereyan ediyor.

    işim gereği sürekli alkollü mekanlar ile çalışıyorum. artık hemen hemen her gün, başlıkta bahsettiğim şeyi profesyonel meslek olarak yapan kadınlar görüyorum. olay şöyle gelişiyor.

    *önce sosyal medyadan bir erkek ile tanışılır.
    *erkeğin buluşma teklifi kabul edilir.
    *erkek daha önceden anlaşılan mekana götürülür.
    *erkeğin ne içersin sorusuna viski, şampanya vs. şeklinde cevap verilir. genelde bir kaç şişe şampanya patlatılır. çünkü mekanlar patlatmalık şampanyayı çok komik rakamlara alıp, hesaba bin katı fiyat yazıyorlar.
    *yüklü bir hesap gelir ve hesap erkek tarafından ödenir.
    *hesabın belli bir yüzdesi kadına verilir.

    bu hikayede mekan kazanır, kadın kazanır, yanan ise erkek olur. çünkü her seferinde hesap ödendikten sonra kadın bir şekilde tartışma çıkartıp mekandan hızlıca ayrılıyor. hiç abartmıyorum aynı mekana aynı gün içinde 5-6 erkekle farklı saatlerde gelen kadınlar var. bu kadınların günlük kazancı ortalama 3-4 bin lira civarında.

    her gün geldikleri mekanı da hiç tanımıyormuş gibi davranıyorlar. misal her geldiğinde, adamın yanında garsona "lavabo nerede?" diye soruyorlar asdfghj.

    tanım: hem içip, hem eğlenip, üzerine para kazanan kadınlardır. etik mi? orasına siz karar verin.

  • türkiye ile norveç arasında yapılan müthiş anlaşma

    https://twitter.com/…?t=lqnfywnsnewruic7dyynva&s=19

    "türkiye ile norveç arasında yapılan anlaşma ile norveç vatandaşları türkiye'ye kimlikleri ile seyahat edebilecek, türk vatandaşları için vize zorunluluğu devam ediyor"

    bir kez daha ülkemle gurur duydum. ancak yine de biraz yetersiz gibi geldi bana. afgan, suriyeli ve pakistan vatandaşları ülkemize kimliksiz bile girebiliyorken, norveç halkından kimlik istememiz pek yerinde olmamış.

    edit: arkadaşlar biliyoruz biz de turizm, o, bu, bilmem ne... sizce trajikomik olan şey bu söyledikleriniz mi? çok mesaj geldi. yeter artık. norveç, isveç, herkes bize giriyor. biz giremiyoruz. hep bize giriliyo. olay bu.

  • kocası ve oğlundan dayak yiyen kadın

    https://www.instagram.com/…se/?igshid=1qfkog1a9sbjq

    https://twitter.com/…tatus/1391360059528069121?s=19

    eşi tarafından, oğlu tarafından, üstelik anneler gününde, dayak yiyen bir kadın. bir anne. çaresizlik o kadar kötü bir durum ki, o çaresizlik ne olursa olsun susturuyor insanı. şikayetçi bile olmamış kadın.

    çevrende annelerine çiçek alan gençler görüyorsun. instagram'da facebook'da kutlama mesajlarını, fotoğraflarını görüyorsun. aynı gün senin oğlun gelip seni yumrukluyor. ne büyük acıdır, ne büyük hayal kırıklığıdır kim bilir...

    o yumrukları atan evlat, umarım bir gün iki katın cüssene sahip bir adam karşısında, bu kadar çaresiz kalırsın!

    edit: bence böyle durumlarda 'şikayetçi olma' mevzusu geçerli olmamalı. polis zorla işlem yapmalı böyle dangalaklar hakkında.

    birisi de "şikayetçi olmamış. böyle kadınları görünce dokunmayın şikayetçi olsaymış" benzeri bir cümle kurmuş. siz galiba bu ülkede kadınların nasıl sindirildiğini, hayatlarının nasıl ellerinden alındığını, 4 duvar arasında ne gibi psikolojik ve fiziki şiddete maruz kaldıklarını bilmiyorsunuz? o an şikayetçi olsa belki ertesi gün öldürülecek? sen hiç böyle bir korkuyla günlerini geçirdin mi delikanlı?

  • bütün parçaların güzel olduğu albümler

    defalarca yazılmış ama, kesinlikle tarkan'ın karma albümüdür. bir daha bu kalitede bir albümün geleceğini sanmıyorum. her albümde mutlaka dinlenmeyen, ön plana çıkmayan şarkılar oluyor ama yok abicim bu albümde bulamıyorsun işte öyle bir şarkı.

    ayrıca, çok güzel zamanlardı be...

    zaten sonra olanlar oldu...

    (bkz: malum kişi)

  • mehmet ali erbil

    şu adama sallayanlar çok net gerizekalıdır. biri televizyonu yozlaştırdı der, biri seviyesini düşürdü der. bakın bu adam herkesi eğlendirebilen ender insanlardan biridir. ulan birinizde hayatımda bir kez olsun gülmedim diyin mehmet aliye.

    camdan odalı ofisinde oturan holding sahibini de güldürmüştür, kömür sobalı evinde oturan işçiyi de. çok merak ediyorum, mehmet ali erbil televizyonu bıraktı ve siz şu an kimi izliyorsunuz? herkesin severek izlediği bir adam söyleyin bana. cidden acunlara, eser yenenlere, ve bir ton adını bile bilmediğim sunuculara layıksınız.

    aynı şey okan bayulgen için de geçerli. bu adamlar televizyondan koptuğundan / koparıldığından beri, televizyon izleme zevki yarı yarıya düşmüştür bu ülkede.

    twitter'da yazılana göre, kendisinin durumu iyice kötüleşmiş. umarım bir an önce iyileşir.

    tanım: kötü filmlerde oynamış, efsane tiyatrocu ve efsane televizyoncudur.