yasadim gordum10
profili

  • marka olmaya uygun ilçe isimleri

    aşağı eğlence - pavyon
    solfasol - gitar kursu

  • japon arabaları vs alman arabaları

    2008 model civic im vardı, lpgli oldugu icin cocuk olunca sattim. 2007 golf aldim. aldigimin 3 ay ertesi aldigim fiyatin %30 u kadar dsg sine para verdim. canim civic im bir krs masraf cikartmamisti. soyleyeceklerim bu kadar. yok bu kadar degil devam ediyorum. 2 senedir almanyada yasiyorum. bu heriflerin hayat felsefesi isleri mumkun oldugu kadar karmasiklandirma uzerine kurulu ve sistem bakimini kullanicinin sorumluluguna birakiyorlar. yani istiyorlar ki herkez muhendis olsun. bi ton kullanim kurallarina uysun. japon oyle mi bas gaza git gayet basit.

  • yazarların seçim sonrası aldığı kararlar

    herkesin aksine almanyadan türkiyeye dönme kararı aldım. çünkü anladım ki biz istediğimiz kadar seçim yapalım nafile. tüm avrupa abd türkiyedeki muhalefet herkes rte nin kazanmasını istedi. kk ise bu oyunda başrol oynadı. dedim ki madem bizim seçimimiz bir işe yaramıyor madem rte ne yaparsak yapalım gelecek, e niye ben elin almanının bana ırkçılık yapmasına katlanayım, neden türkiyedeki konforumu bozayım neden burada kendıme sıfırdan hayat çizeyim. yaşadığım ülke almanya rte yi destekliyor. öyleyse ben neden burada yaşayım. bari ülkemde sürünürüm. avrupa seçim sonuçlarından ziyadesiyle memnun. ek olarak chp nin başından mevcut yönetim ve kk gitmedikçe asla chp ye bir daha oy vermeyecem.

  • almanya'da vatandaşlık parası yürürlükte

    gelişmişlik değil, tembelleştirme göstergesidir. çalışmayan 1500, çalışan asgari ücretli 1600, ortalama ücretli ise 2000 alacaksa. insanlar neden çalışsın? iş gücü açığını kapatamayan almanya'ya yeni göçler olacağı ve sürekli enflasyon artışı anlamına gelir. ayrıca almanya şu an bile mevcut nüfusunun iskanını sağlayamıyor. insanlar ev bulamıyor, doktor bulamıyor, çocuğuna kreş bulamıyor, vergi beyannamesini verecek muhasebeci bulamıyor...hatalı bir karardır.

  • 9 eylül 2022 1000 kişinin öldüğü metrobüs kazası

    euro kuruyla çarptıysa demek... bunlar alışkın. döviz zengini oldukları için rakam görünce 20 ile çarpıveriyorlar.

  • lgbt'nin tsk'da çalışma hakkı istemesi

    bu başlık nasıl oldu da cehapeye bağlandı şaşkınlık içerisindeyim.

  • 200 km/s hız ile gişeden geçen maganda

    ve bu ülkede 200 km yapabilecek arabayı bu hıyarlar alıyor. sonrada sözlükte doktorlara öğretmenlere savaş açın.

    edit: sanırım videodaki araba golf. bir öğretmenin sıfırını asla alamayacağı adı halk arabası olan araba.

  • deniz mi daha çok huzur verir orman mı sorunsalı

    yaaa işte sizin kuşağa yetişemedi çünkü deniz kıyısındaki ormanları hep yaktılar. ne yazık ki size denizle ormanı bir arada düşünemiyorsunuz. tanım: ormanın kıyısında deniz huzurludur.

  • aralık 2019 grip salgını

    o dönem yapılan domuz gribi influenza testi pozitif çıkmıştı. sanırım o salgın domuz gribi salgınıydı.

  • tansu çiller denince akla gelenler

    babam aşıktı buna oy vermedi hiç ama sanırsam zikmek istiyordu.