beton baget5
profili

  • ekşi itiraf

    dün doğum günümdü ve sadece bir kişi kutladı.

  • aşkını arayan çaylak cansu'nun yardım çığlığı

    cansu’ya açık mektup.

    her şey rüya gibiydi. aynı uçağa aynı vapura aynı metroya binip seyahat ediyorduk. aslında ben biraz rotamı değiştirip istanbul yerine izmire gelmiştim ama olsundu. sana değerdi. gözlerine baka baka sigaramızı içerken sen kalkıp gittin ya işte o an ben aynaya bakıp kendimden utandım. bu surat dedim, bu tip dedim cansu’yu asla hak etmeyecek dedim.

    sen gittikten sonra hemen evime geri dönüp en yakın hastaneye gittim. estetik yaptırıp sana layık bir bey olmaya çalıştım. umarım bu halimi beğenirsin. seni bekliyorum.

  • sevgilisi uyurken ona kahvaltı hazırlayan erkek

    #76391321 nolu entrymde de yazdığım gibi değeri anlaşılmayacak olan erkektir.

    --- spoiler ---

    bir sevgilim var, daha çok yeniyiz ikinci veya üçüncü gün. bende kaldı. müthiş bir gece, şaraplar, sabaha kadar sohbet, eşsiz seks falan filan. neyse sabah oldu. kahvaltı hazırladım. çiçek mi istersin, renk renk reçeller mi istersin her şey var. elimde tepsi, girdim odaya seslendim, uyandı. ezbere okuduğum göğe bakalım şiirini gözlerinin içine baka baka devam ettiriyorum. "ayyy dur dur az kapının oraya geç çekip instagrama atıcam" demez mi... tepsiyi kapının yanındaki sehpaya bıraktım, kahvaltı bitince gidersen sevinirim dedim çıktım gittim.

    --- spoiler ---

  • ekşi itiraf

    her gün odamda sıkılmaktan sıkıldım. bugün radikal bir karar alıp salonda sıkılmaya karar verdim. şimdi onlar düşünsün...

  • en son gerçekten mutlu hissedilen an

    adalar turu. kendi elleri ile hazırladığı o eşsiz sandviçleri yerken kıvırcık saçlarının arasından o kocaman boncuk gözleri ile bana bakışı. çok lezzetli olduğunu söyleyince oluşan o sıcacık gülümseyle kapanıp minik bir çizgiye dönüşen gözleri.