insomniac adam3
profili

  • ihsan özkes

    chp'nin kulağına küpe olması gereken zat. sağdan adam devşirerek açılım yapılmaz. dava bilinci olan, halkçı adamları partiye toplamak gerek. allame-i cihan olsa dinciden ne halkçı çıkar ne dava adamı. adı üstünde din tüccarı. saraya danışman olsun bu saatten sonra.

  • cumhurbaşkanının görevi kılıçdaroğlu'na vermemesi

    türkiye'de anayasa bilfiil ortadan kaldırılmış, hukuk iptal edilmiş, seçimler yok sayılmıştır. ülke tek adam idaresi altında yönetilmektedir. bu kadar hadisenin elbet bir karşılığı olacaktır. bu topraklarda koca osmanlı'nın hükümet konağı basılmıştır. hiç kimse baki değildir. herkes ayağını denk almalıdır. zira tarih, sarayında vurulmuş, izbe bir bodrumda intihar etmek zorunda kalmış diktatörlerle doludur.

  • arjen robben

    şu anda a sporda sneijder aracılığıyla galatasaray'a gelmek istediğini söylediği iddia edilen kişi. ben olayı ciddiye almadım ama neye üzüldüm biliyor musunuz? böyle bir şey olsa takım içi denge derler mi acaba? eğer bunu derlerse yemin ediyorum yakup cemil'in babıali'yi bastığı gibi basacam o kulüp binasını. artık nazım paşa kim olur bilemem.