ez ez ninim7
profili

  • yaran facebook durum güncellemeleri

    ''olum o son teklifi yaptırmayacaktık!! adam ''size karı ayarlayacam.'' dedi. oyunu 8 puan arttırdı. en çok izlenen programı ''desti izdivaç'' olan ülkede o teklife izin vermeyecektik :))''

  • 15 ekim 2015 gezici anket sonuçları

    (bkz: kadınların efendi adam yerine piç tercihi)

    koca ülke olarak halimizin bu olduğunu gösteren anket.

    -akp sizi skiyor mu?
    +evettt
    - 1 kasımda kime vereceksiniz?
    +akepeeee

    bu ne lan???

  • selahattin demirtaş

    rahmetli şerafettin elçi bir şey demişti vaktinde;

    ''müzakere edeceğiniz son nesil biziz, bizden sonra savaşla büyümüş, öfkeli bir gençlikle karşılaşacaksınız''

    rahmetlinin kastettiği neslin son temsilcilerinden ve bu çözüm umudunun çıtasını bir kaç basamak birden yukarıya çeken adamdır selahattin demirtaş. sadece kürtler nezdinde değil, türkler nezdinde de güçlü bir umut yarattı. ama bu yarattığı umut en çok akp nin tekerine çomak soktu ve akp dikkat ederseniz son zamanlardaki tüm enerjisini bu adama yoğunlaştırmış durumda. partinin 400 bürosuna saldırılmasına, yakılmasına, yağmalanmasına rağmen açılan sadece bir tane tek soruşturma var, o da bu adama.

    bu adam barış içinde yaşamanın son anahtarı, bu adamı kaybederseniz tüm kürtleri kaybedersiniz. yani bu adama saldırarak aslında bu ülkenin bütünlüğüne dinamit yerleştirmiş oluyorsunuz. kürtler istemese bile sizin bu adama ve düşüncelerine sahip çıkmanız lazım. bu adama saldırarak asıl bölücülüğü yapmış oluyorsunuz. tüm saldırılara rağmen barış diyen tek siyasetçi, bu söylemlere saldırarak kürtlere tek bir alan bırakmış oluyorsunuz; savaş!

    chp ile birlikte,suruç ve uyuyan polis ölümleri araştırılsın diyen bu adama karşın araştırılmasın diyen akp ve mhp nin dümenine takılmakta tarihi bir hata yapıyorsunuz. akp iktidarı için seni, beni, onu kısaca herkesi ölüme yollamaktan çekinmiyor.

    (bkz: van ktm'de çöpün yanında yatırılan askerler) bu kadar değer veriyor bu adamlar sizin evlatlarınıza.

    sizin evlatlarınızı ölüme yollarken bile çöplükte yatıran bu adamalar, (bkz: bir milli maç için 23.5 milyon lira prim dağıtmak) dağıtıyorlar tek özelliği yuvarlak bir topu tepmek olan adamlara

    ve ayrıca bir o kadarda para (bkz: diyanet bütçesinden 23 milyon liranın yok olması) şeklinde iç ediliyor.

    size vatan millet sakarya edebiyatı altında ölümü reva görürken hemde çöplüğün içinde, kendileri milyonları parselliyorlar sarayların villaların içinde.

    sen ise günde 12 saat 1000 tlye köle gibi çalışırken gelip bu adamların istediği gibi bu adama saldırıyorsunuz. nereden baksan ahmakça nereden baksan tutarsızca ve nereden baksan sefilce...

  • ahmet hakan'ı kuytuda sıkıştırdım tir tir titredi

    biri alenen adamı tehdit ediyor, biri köşede sıkıştırdığını açık açık söylüyor. eee adalet? ona da bir kuytu köşede tecavüz edileli çok oldu işte!

  • hdp ye oy veren 1.5 milyon türk

    hdp'nin kürt partisi olmamasının, türkiye partisi olmasının en büyük destekçileridir. sadece kürtlerden oy almış olan bir hdp'nin türkiye partisi olması imkansız olurdu.

    hem hdp'yi kürt partisi olarak yaftalayıp eleştirip hem de hdp'ye oy veren türkleri eleştirmeniz safi mallık olarak tarihe geçecektir.

    harbiden lan siz niye böyle gerizekalısınız?

  • 24 ağustos 2015 artvin'de sel faciası

    ''doğa ile mücadele halindeyiz. kazanırsak kaybedeceğiz''

    doğaya karşı ağaoğulları, cengizler kazanıyor. ahmet dayılar, ayşe teyzeler ise kaybediyor.

  • ne mutlu türküm diyen polise soruşturma açılması

    doğru olan harekettir.

    kendi ülkesindeki vatandaşlara herhangi bir operasyon yapılırken neden böyle bir slogan atılır? diye sorgulamak yerine ''artık türkiye de türk kelimesini söylemeye korkar olduk.'' gibi ucuz bir söylem ortaya atmanın hiç bir mantığı yok.

    neden sorusuna cevap verin. o romanlar düşman kuvvetleri mi ki sen o sloganı atıyorsun. kim ulan karşındaki insanlar? kime nispet yapıyorsun? bu ülkede mutlu olmanın ana şartı türk olmak mıdır? türk olmayan, dayatılan o kimliği ret edenlere mutlu olma hakkı tanımayacak mısınız?

    nedir arkadaşım sizin olayınız?