my neurons are full of adonis4
profili

  • 15 şubat'da toplanan yardım paralarına ne olacak

    bağışlar, türkiye varlık fonu şirketlerinden biri olan ziraat bankası hesabına yapılmaktadır. türkiye varlık fonu 10 temmuz 2018 tarihinde 1 numaralı cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle cumhurbaşkanımıza bağlanmıştır. yönetim kurulu başkanı sayın cumhurbaşkanımızdır. dürüstlüğü ve şeffaflığı tüm dünya milletlerince takdir edilen sayın erdoğan'ın bu yardım paralarını sadece depremzedeler yararına harcayacağına şüphe yoktur. şüphesi olan varsa, cumhurbaşkanlığının da, başsavcılığı görevinde 2 ağustos 2022'de yine cumhurbaskanımız tarafından atanan dürüstlük timsali ismail altıntaş'ı n bulunduğu sayıştay tarafından denetlendiğini hatırlayıp gönlünü ferah tutması gerekir.

  • kredi ile ev almak vs kirada oturmak

    kamu ya da özel, şu anki kredi faiz oranları ile kredi vermek zorunda bırakılan tüm bankalar kallavi zarar yazıyorlar. değirmenin suyu merkez bankasının şuursuz para basması ve banka mudilerinin gerçek enflasyona karşı reelde eriyen mevduatlarıyla dönüyor. legal bir hortumlama adeta. tabi ev fiyatlarını artırarak ellere var da bize yok mu şarkısı eşliğinde terennüm eden emlakçılar da belli ki osmanlının oğlancılığı anlatan meşhur tren minyatüründe halkaya son katılanlar olma fantezisini yaşamakla meşguller.

    ehl-i titreşimli yüzüğün marifetiyle başlatılan bu zincir sikişi, bankaların yaşayacağı borç krizine kadar devam edecektir. borçlarını döndüremeyip aldığı krediyi geri ödeyemeyen özel sektör, önce bankaları batırır, ardından bankacılık sektörü kaynaklı işsizlik ve oluşacak hiper enflasyonsa ülkeyi. özel sektörün topu atmasıyla işsiz kalıp gelirleri kesilen ve bu kadar olumlu kredi taksitlerini dahi ödeyemeyen insanlar evlerine haciz geldiğini gördüklerinde tüm bu yaşanan saadet zinciri gözlerinin önünden bir film şeridi gibi geçecek; bu hard core filmi çeken kamera, kalorifer borusuna asılmış halata doğru usul usul zoom yapacaktır.

  • kemal kılıçdaroğlu'nu anlatan filme isim önerileri

    böyle bir şey olabilir mi

    imdb: 2,4

  • 13 eylül 2018 merkez bankası faiz kararı

    yukarıda bir arkadaş arjantin 60'a çıkardı da ne oldu demiş.
    tabe lan, düşür faizi gör ebenin am erikan dolarını.

    tabi ki faizi yükseltmek tek başına çare değil, ancak piyasadan dayak yemeden, yapısal reformlar, yapısal reformlar, neymiş bu yapısal reformlar demeye devam edecek bir güruh var paranın musluğunda. faça bozulmadan, ağız burun dağılmadan öğrenemiyorlar abisi, bizim çocuk aslında çok zeki ama haylaz, çalışmıyor diyerek kendinizi avutmayın. çocuk hem tembel hem de aptal. hem tembel hem de aptalsan sınıfta kalırsın, baban okuldan alır, sanayide çıraklığa verir. orada itinayla öğretirler yapısal reformları.