quantumleap069
profili

  • avukat egosu vs doktor egosu

    ikisinin de artık olduğunu sanmıyorum. yeni mezun özellikle de devlet üniversitelerinden mezun olan avukatların yarıdan çoğu açlık sınırının altında kazanıyor. bir çok avukat alakasız işlerde çalışıyor. doktorlar deseniz kronik hastalıklarım olduğu için sık hastaneye giden biri olarak söylüyorum özellikle gençlerin çoğu sıfır egoyla çalışıyor. haaa eskiden yani 20-30 sene önce kendini tanrı sanan doktor çoktu.

  • efendi hazretlerinin resmi yürümeye başladı

    hani resim asmak günahtı, hani resim olan eve melek girmezdi

  • senle ilgisi yok sadece bu ara çok yoğunum

    üniversite 2.sınıfta bir kıza aşık oldum. ortak arkadaşımız var, kız da bana güyâ sırılsıklam aşıkmış. neyse ben tabi aşkı ölümüne yaşadığım ve bunu da gösterdiğim için kısa süre sonra kızın götü göklere çıktı ve bana bok muamelesi yapmaya başladı. bahanesi de derslerine odaklanamamasıydı. kütüphanede ders çalışırken ben de geleyim diyordum. senin yanında derse konsantre olamam falan diyordu. ulan ne manyak aşıktım ben de. onu bir-iki dakika görmek için bile neler yapmıyordum. bir gün buluşacaktık, heyecandan sabaha kadar uyuyamadım. tıraş falan oldum, hazırlandım. buluşmaya bile gelmedi.neyse bu başka bir entry konusu...

    işte bu haspadan bir-iki kez duymuştum bu lafı. merak etmeyin, yoğunlukları hep devam ediyor.
    yukarıda bir arkadaş "şu bir gerçek ki herkesin yeri doldurulur. sizden iki kelimeyi esirgeyen bir insanla olmaktansa dünyanın bir yerlerinde sabahlara kadar sizinle konuşmaktan zevk alacak insanlar olduğunu sakın unutmayın. bir insanın umrunda olmazsınız ama başka bir insanın dünyası olursunuz. o yüzden dünyanız olacak ve bunu yapmaya istekli insanlardan bir şeylerden bekleyin" yazmış. seneler önce nerdeydin sen be kardeşim. o zamanlar bana şu aklı veren olsa. kendimi, şimdi bile hatırlayınca- utanacak kadar sefil hale düşürmezdim.

  • çapa tıp birincisinin mezuniyet konuşması

    ben hekim değilim ama zamanında eline fırsat geçip de gitmeyen bir mühendisim. aziz sancar da benim gibi eline geçen fırsatı değerlendirmeseydi bugün benim gibi olacaktı büyük ihtimal. yani bi bok olamayacaktı.

  • bir ömür nasıl perişan edilir

    üniversite sınavında yanlış tercih yaparak.

  • göz kapağında tümör bulunan 6 yaşındaki emir

    allah şifa versin

  • hitler'in türkiye'ye saldırmamasının nedenleri

    bıyığına tükürdüğümün maçası yememiştir. şaka lan şaka açın biraz tarih okuyun. asıl italya göz koymuştu türkiye'ye ama mussolini yunanistan'da beklemediği bir direnişle karşılaştı. bu yüzden almanya türkiye'ye saldırmak için bulgaristan'a yığdığı askeri yunanistan'a kaydırdı. o yıllarda türkiye'de gerek basın gerek kamuoyu yunanistan'ı canı gönülden destekliyordu. tabi allah rahmet eylesin ismet inönü'nün de bir dış politika zaferidir, türkiye'nin savaşa girmemesi. fakat hat safhada bir savaş hazırlığı da yapılmıştır. neredeyse eli silah tutan bütün gençler orduya alınmıştır. gençler askerde olunca tarım faaliyetleri azalmıştır. bir de devlet savaşa gireceğiz diye bayağı bir gıda stoklaması yapmıştır. bazı temel gıdalar kara borsaya düşmüştür. bu yüzden devlet ekmeği herkese karneyle vermiştir. yani fazla alıp kara borsadan satmasınlar diye. hani şu ''ismet paşa zamanında ekmek karneyleydi'' geyiği bu yüzdendir.

  • hoşlanılan kızın whatsapp'tan gönderdiği son mesaj

    en son hoşlandığım bir kız olduğunda henüz whatsapp yoktu.

  • liseyi sevgilisi olmadan bitiren insan

    lisede benim de hiç sevgilim olmadı, iyi ki de olmadı. erkek lisesinde okudum amk.